Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ne znam kade prochitavte deka gasperini rekol deka mozno bilo i bez snajder da igrame... Intervjuto zbor po zbor go imase i vo inter.it, i tamu nemase nesto takvo.

football-italia i goal.com, ako ne smenat nesto za da go napravat pointeresno i po primamlivo, podobro i da ne postojat. Aman veke. Nemal da igra Snajder, nema da igra Lusio, Milito ke igral pred Pazzo... kako od vcera da ste.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Таман ги пофалиф гол примија :pos::pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Igrat otvoren fudbal i na taa i na taa strana ima sansi lavezi za malce promasi da zgolemi na 1-2...taka da dobar fudbal ima.2 poluvreme se ocekuva pandev da vleze :D
Одличен со многу трчање, ќе им ја успори Пандев играта ако влезе. ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.217
Колку ми е криво што овој Инлер лани не го донесоа, тоа на Морати најмногу му замерувам што во последен момент одлучи да не го купи иако Бранка го договори во Удине во последниот ден од трансфер рокот, каков осет има за пас свака част, се може да прави во средината ..

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Нека не се заебава Пандев, нејќам да ни го врати Де Лаурентис следната сезона.

Па и каков идиотски осмех прави коа ќе направи некоја глупост

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
јбг нему му е најтешко, можеше да биде херој на денот, испадна трагичар. Среќа што тепаа. Мислам дека нема да има проблеми, му одговара играта, има многу фудбалери напред кои комбинираат, поблиску е до голот. Нека даде еден гол во ЛШ ќе се заборави ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom