Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Аха,а каква му беше докторската дисертација Трансфер политиката во ИНТЕР од времето на Манчини до денес?
Не, пишување на кирилица и менување на ник на кајгана на секои 2 месеци :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.773
Поени од реакции
6.567
25 e, веќе си е влезен у оние години каде играчите го доживуваат врвот на својата кариера, Дрогба на 26 мислам пристигна во Челзи на пример.
Печен е овој за некој поголем тим, Џенова ќе добијат феноменален напаѓач ако успеат да го ангажираат.

Инаку вест што ми се допадна денес, иако е од Кориере Дело Спорт кој не важат за венсик кој во врска со Интер ги погодува работите, е дека Морати најмалку што бара за Снајди е 43 милиони евра односно истата цена која ПСЖ ја плати за Пасторе.
Ете го тоа што го барав,асален потег е ова на Морати! Кога може не докажани игачи да се продаваат за нереални цени тогаш и Снајдер може поскапо!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.925
Ако е вистина, асален е да ...
Она '' најмалку '' е моментот.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Интер со секој изминат ден се повеќе станува сиќишарник тим... :(

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.773
Поени од реакции
6.567
Ако е вистина, асален е да ...
Она '' најмалку '' е моментот.
Ние и онака не губиме ништо Снајдер да игра за нас,али ако веќе го даваме стај му цена 50 милиони и нека искешираат:)!Пред еден месец Ферги го даваше Нани плус пари за Снајдер,али финтата е што нас не ни треба крило иначе Нани е одличен фудбалер нема тука збор,незнам зошто чекаат толку за тој среден играч кога веќе дојде август!Али сите го познаваме Морати,тој во 5 до 12 ке ти донесе играч како што беше работата со Снајдер кога дојде право од авион на утакмица(y)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.925
Интер со секој изминат ден се повеќе станува сиќишарник тим... :(
Ко Милан во овој дел од годината лани, без Робињо и Ибра, а главна шпекулација Фабијано од Севиља.

Имаме веќе дискутирано на темава, има низа неодговорени прашања чии одговори ќе стигнат по Супер Купот, кога тимот ќе биде целосно дефиниран ќе правиме муабет и на таа тема, во моментов не се воопшто лоши ( не заборавај дека Лусио, Маикон, Камбијасо сеуште не се дел од тимот, исто и Занети ).

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Овој Гасперини читам нешто Пацини сака да го седне на клупа.Човекот заслужува да игра шпиц одличен беше од кога дојде колку натпревари реши Лига Европа ќе игравме ако не беше.
Тоа што ми се допаѓа кај него е што дава гол од секоја позиција знае да се најде на каде што треба во право време игра одлично глава брз прав шпиц како Виери во најдобри години ме потсеќа.
Оваа сезона напад Ето-Пацини-Тевез ,Тевез кога се брани тимот прави страшен пресинг таков играч ни треба според мене и ќе дојде.
Само овој е малку тврдоглав тренер ако реши да го форсира Милито ќе го игра па макар и за никаде да е овој Пацини треба да ни е прв избор напред.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.925
Мислам дека ќе ротира сезонава Гасперини, уште од сега го гледам се грижи за тоа тимот да е 100% подготвен пред почеток на сезона, потенцира дека ќе има многу натпревари, не ги ни рецка овие што беа на Копа Америка и не им го одлага одморот освен по потреба на Цезар и Занети, дури и бараа од него да се вратат за Супер Купот овој одби ...

Ќе се редуцира минутажата на Пацини поради Милито, ја немам ништо против тоа ако Милито има голем удел во екипава, а за Тевез уште е рано да се шпекулира, само Маикон плус пари е опција за која јас лично немам ништо против да се реализира.

А овие шугиве од goal.com, ако добро ги разбрав, Ето плус Маикон за Тевез, да не сакаат и Снајдер да го додадат тука ?!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Toгаш Ибра го немаа, самите фанови на Интер го отпишаа Интер од трката за големите трофеи арно ама ...
Ама најинтересни беа тогаш фановите на Јуве тука на форумов, кога ни држеа лекции дека Диего е подобар од Снајдер и дека бил само план Б по кражбата нивна на Диего, потоа следеше уште една кражба, Мело кој бил класа за Камбијасо, такоџе Канаваро беше класа за Лусио а Милито ( ова ми е една од поомилените работи што ги имам читано на форумов ) не бил ништо подобар од нивниот Амаури.

Беа тоа денови.
Абе ако гледаш и оваа сезона така се редат картите. Јуве ги купија Видал, Вучко, Пирло, тој бекот од Лацио, па и за Варгас на големо се шпекулира, плус за нив Матри е класа и пол над Пацо, така да ништо чудно сезонава триплете пак :D

Само да не остане работава до пола со Снајдер, па да игра и он како Маикон лани, кога јасно се гледаше дека не му се игра во Интер, сакал во Реал. Уште една анемична сезона како ланската за Снајдер, има да молиме да ни го купат за 13 милиони :)

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Мене знаеш што ме плаши? Што се ќе прилагодат на системот на Гасперини, и замисли сега ако Гасперини се покака и добие отказ на сред сезона... (нема да е ни прв ни последен кај Морати)

Не знам што тренери ќе беа, сите имаат некој систем и не се откажуваат од него. Јас мислам дека добар тренер треба да знае да игра во било каква формација, да види што играчи има на располагање и да одбере систем кој одговара на нив и ќе функционира. А не да наметнува еден систем во кој самиот тој се чувствува сигурно, а играчите да ја плаќаат цената.
Тоа само еден тренер го има направено во Интер, Мурињо. Спремаше екипа за 4-3-3 цело лето, купи играчи и кога виде дека не оди се врати на стара формација, па отидоа на кино и Кварезма и Мансини.
Промената неможеа да ја направат ни Липи, ни Бенитез а уште помалку верувам Гасперини дека ќе ја направи. Мислам дека ќе се посрамоти со неговата 3-4-3 која според мене е најлошата формација која му одговара на Интер, едноставно не постои полоша!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
3-4-3 e ѕверска, не знам што е лошо тука. Зависи све од тренерот, со Бени ’’игравме’’ со 4-2-3-1, ама видовме сите што се случи, а вака кога напишана со бројки и цртички нема подобра од 4-2-3-1.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
3-4-3 e ѕверска, не знам што е лошо тука. Зависи све од тренерот, со Бени ’’игравме’’ со 4-2-3-1, ама видовме сите што се случи, а вака кога напишана со бројки и цртички нема подобра од 4-2-3-1.
Во таа 4-2-3-1 место Бјамбјани замисли си го Тевез :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не бе, Кајт си го замислувам и ми се повраќа. Кајт го бараше Бени.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Не знам 3-4-3 за другите екипи како функционира,ама кога гледам кај нас како би изгледала,некако е ПРЕМНОГУ дефанзивна..три централни бека,Ранокиа Самуел Лусио,во средина ке имаме плус 3 бека(занети,нагатомо(сантон)маикон) и само снајдер е играчот што природно игра во средина..тоа му доага некако 6-1-3..јес дека занети игра средина,маикон знае да биде цело време напред,ама природно се бекови..каде ке му биде местото на камбијасо???ич,ама ич не ми праи кеиф тактикава...се надевам Гасперини ке ме демантира...ради ИНТЕР морам да бидам оптимиста,за понатаму ке видиме :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom