Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Рафа остај со -13 и дбе помалце т.е -7. а скаутов ве донесе на -8.
Бени наследи шампионски тим од Мурињо.
Лео наследи демотивиран, полн со повреди тим од Бени. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не ... Двајцата наследија куп стоки на кои им помина МЕРАКОТ и немаа желба за играње ...само што БЕНИ знаеше да пушти и по некој младич да игра и му се свртеа затоа (меѓудругото) и го шутнаа ...а ние се напаливме ко кретени дека ке играат боље под лео ....и се виде дека не е така ....Јебеш рекордот на Лео ....Момциве немаат грам мотивација за игра ... Коутињо Оби Наталино и тие што се ТРУДАТ колку толку уопште не ги ни става ... Се надевам Алибек да го видам иднава година на клуба кој и да е тренер !

R

Rigel Kent

Гостин
Бени наследи шампионски тим од Мурињо.
Лео наследи демотивиран, полн со повреди тим од Бени. :)

Samo da potsetam vo vremeto na Benitez, Snajder bese povreden eden period. A Leonardo nisto ne smeni , Snajder vleze vo forma isto i Eto i sledea pobedi ,no stom padna formata na Eto se se srusi.

Benitez barem znae da postavi taktika vo mec na eliminacii vo Liga na Shampioni, ovoj ne znae...

Naredna sezona pamet vo glava na Moratti i da kupi nekolku igraci .Stozerot e Snajder a nego mu trebaat kvalitetni soigraci kako na sredinata taka i
efikasni golgeteri.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
На тимов прво и основно му треба тренер и тоа не било кој, цела полусезона беа уништувани од работата на Бенитез а од неговите говна ги переше човек кој има убер минорно тренерско искуство, фактички цела една сезона они се без асален претходник од клупата.

Далеку од тоа дека не биле мотивирани, немале желба, бла бла, тренер немаат и тоа е главната причина зашто сезонава е таква каква што е.

Мал милион прашалници кои теба да бидат одговорени од Јуни па нагоре, а до тогаш ќе сркаме тоа што е на репертоарот и повеќе ќе шараме бараме по другиве првенства и натпреварувања отколку што ќе ги гледаме Интер ( така иде зборот ), и Наполи да се следат ќе биде интересно.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи нема што да се коментира,само еден збор,СРАМОТА... со душа чекам да дојде крајот на оваа сезона,од лето ремонт нов тренер(Мацари,Боас,Рајкард) и нови играчи (Санчез,Тевез,Монтоливо,Сахин,и бек незнам кој)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Еј Мацари јок, преферира систем на игра 343, тоа кај Наполи, Џенова, Сампдорија поминува, у Интер така да игра и Шалкецвајфунф ќе им се дешава стандард дур не го избркаат, од остали Рајкард се џвака у пакет со Боас, овие ми се гледаат ко најдостапни за Интер во случај Лео да не е повеќе тренер во екипата, т.е. од една страна достапни од друга ете, да имаат зелено светло и од фановите.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Брат Мацари ми се свига со тоа што е упорен до крај на утакмицата,направи добар тим во Наполи,ете мене ми се свига како тренер за вас незнам.Тука има и други варијанти,Спалети,Хидинк,Капело.али тешко дека некој од овие ке дојде,зафатени се сите,али Спалети многу го посакувам за тренер добар тим би направил.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Уште неможам да престанам да се смеам кога видов дека Карја игра плеј денес :pos2:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Абе исто така и предходна утакмица во Сериа А, незнам со кој памет го става Карја плејмејкер да игра, подобро Оби, Марига или Кутињо.

Денес кога видов Камбијасо, Станковиќ и Карија однапред знаев дека ќе изгубиме.

Во Среда играме во Рим против Рома, 23.04 Сабота играме против Лацио дома.

Купов барем да го освоиме упм

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ако дојде Мурињо нема да се донесат нови играчи, Морати ќе оди на тоа демек еве ви, гледајте дека се до тренерот бил и дека играчите ни се ѕверови... Ама пак, поголеми се шансите Швајни, Фабрегас, Санчез да дојдат во Интер него Мур да замине од Реал.

Ни требаат играчи не ни требаат тренери, магионичари или нешто трето, просто е, само играчи, и тоа не еден или двајца, него минимум 5. Ете вчера сме загубиле, не знам како одигравме ама по пишаниве работи, тоа што сум јадел гомна предходните месеци излегува како вистина...

Чудно ми е како онака... кур не ме боли дали ке загубиме повеќе оваа сезона, не знам како вака, ама така е...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Чудно ми е како онака... кур не ме боли дали ке загубиме повеќе оваа сезона, не знам како вака, ама така е...
Исто и на мене, почнувајќи од вчера

Kajgana Shop

На врв Bottom