Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе знам дека има година дена,ама и не заборавај дека игра во Сити,не игра во Турново.
Коларов прво на позајмница нека го доведат со право на откуп,за Исла и Лавеци не мислев уште да им скокаат цените,и така им се скокнати многу.

Мусачо беше стуб во одбраната на на Виљареал,може да игра и централно и по потреба и лево.
Е сеа ќе ме цитира некој што дека бил,кога испаднаа,така е тоа кога има неспособни играчи,не може сам да игра.
Мене лично многу ми се допаѓа како игра,снажен е,јак во воздушните дуели и добар е од корнери на игра со глава.

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Kako moze da ne vi e jasno Inter i Genoa matat nesto 5 godini nanazad
Ako ne go zememe palasio za 11 milioni ce zememe nekoj drug
parite so treba da si gi dobie Genova ce si gi dobie dali preku palacio dali preku kucka za 8 miliioni ili preku nekoj tretorazreden fudbaler

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ако ни го земе некој Армеро од италијанциве се ќе им пцујам, се...

И Гансо 20 милиони :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
најозбилно незнам на што целиш.. :D
Не ти текнува дека е премногу за играч што ништо посебно не покажал во бразилска лига, што имаше лоша повреда, што е 3 години постар од веќе ѕвездите Лукас и Нејмар, тоа што секој експерт од Бразил вика дека Лукас и Нејмар се веќе готови производи, а Гансо го спомнуваат ако ги прашаат...

Да се даде 20(30 ми е тешко да верувам) за таков играч е лудо, особено кога веќе имаш готови и докажани фудбалери во Европа за тие пари, да земаш тежок просек од Бразил со 23 години(почеток на следна сезона) кој игра во убедливо најлошата селекција на бразил во последниве 10 години, на позиција која што ретко била добро кај бразил.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не ти текнува дека е премногу за играч што ништо посебно не покажал во бразилска лига, што имаше лоша повреда, што е 3 години постар од веќе ѕвездите Лукас и Нејмар, тоа што секој експерт од Бразил вика дека Лукас и Нејмар се веќе готови производи, а Гансо го спомнуваат ако ги прашаат...

Да се даде 20(30 ми е тешко да верувам) за таков играч е лудо, особено кога веќе имаш готови и докажани фудбалери во Европа за тие пари, да земаш тежок просек од Бразил со 23 години(почеток на следна сезона) кој игра во убедливо најлошата селекција на бразил во последниве 10 години, на позиција која што ретко била добро кај бразил.
абе тука си во право...али и Кака пред да дојде не беше ништо посебно...башка им иде на бразилциве во милан..т.е на тие шо ги зимаат директно од бразил...башка до такво дереџе е дојден и милан шо ако дојде ганзо за жал ќе биде најдобар срединец...мада може да изнанеди позитивно...еее од најдобра средина во свет до пред 3 сезони до кај сме стигнати....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Бене, муабетот беше дека тој вреди 20 милиони, но да се даде Робињо и плус кеш да се стигне до таа бројка, а не 20 милиони + Робињо. Барем јас така прочитав некаде, а на ден излегуваат по неколку шпекулации, па кој ќе ги знае.

Кога имаш Робињо кој има одреден максиум и осцилира во форма, таа зделка и не изгледа толку лоша. Милсам дека Робињо зема и солидна плата.

Интересно е како паѓа цената на Бразлиците. Лани овој Гансо немаше да го даваат ни за 40 милиони, а сега изгледа се фаќа последниот воз за некаков трансфер (ова година и следната, а тогаш кој знае каква ќе му биде цената, посебно ако повторно се повреди). Сигурно не планираат да го продаваат после СП во Бразил.

Пишував и кај нас во фан клуб, јас мислам дека многу подобро е ако се фрлаат пари тоа да се направи за Хернанес, а не за Гансо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
GDS: Palacio will move to Inter for 10mln euro instead of 11mln.
This transfer does not block any attempt to sign Lavezzi. Inter is about to launch a final attack to bring in the Argentinian.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Најнова вест интер се одкажува од Лавеци и Паласио и понудил 45 милиони евра за Фалкао и од Атлетико се согласиле за негов трансфер во интер (мухахаха нема врска)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Ќе го пцујам Морати се до крај на летниов период во врска со трансферов на Паласио.

Kajgana Shop

На врв Bottom