Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Само Бене, Ио и Јонзе знаат. Тајната ја чуваат како ФБИ

П.С дај направете маици, Милан и Јувентус фановиве направија по 350 денари. Кај нас ништо, суво како барут
Има маици,т.е поло маички,но само за официјалните членови на Армата,а не би било лошо да се направат уште една тура маички,но за сите фанови без разлика дали се членови на Армата или не.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Има маици,т.е поло маички,но само за официјалните членови на Армата,а не би било лошо да се направат уште една тура маички,но за сите фанови без разлика дали се членови на Армата или не.
Тоа кај ИОсоно :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Па нели се најавуваше месец мај да бидне.
Или да чекаме триплете пак?:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.627
Поени од реакции
59.486
Го имам и ова видено, ова е The Sequal :pos:
--- надополнето: 11 мај 2012 во 15:20 ---
Тоа кај ИОсоно :D
Да бе, се кај IO sono :)
Генерално јас се нафаќам ако успееме да најдеме фирма што ќе ги собере уплатите за маици на нивна сметка, ќе ги испечати и ќе ни ги врати готови.

Минатиот пат месец и кусур заглавив, добив и вратив преку 1500 маилови, едно време бев и блокиран, купував маици, праќав кај Димитар, после Димитар праќаше пола кај мене, па после праќавме низ цела држава, собиравме пари по сметки, по кафичи и паркови... лудница беше. Сега никој од нас го нема тоа слободно време а и да го имам не би се нафатил.

Значи ако најдеме фирма која би одработила се и ние само да ги транспортираме, тогаш ОК.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Не стварно, треба да направите маици. За армата лани не бев во тек со настаните и не успеав да се зачленам и не треба таквите како мене да трпат за маици :)
Ќе пробам нешто на фотошоп да направам со маиците (онака аматерски)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Овој јонзе како менува никови така утупавува со хуморот еј...

Kajgana Shop

На врв Bottom