Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Според мене, Страма ги направи правилните измени во вистински момент.
Naprotiv , go izvadi Nagatomo go stavi Faraoni i ne ostavi so Lucio da terame vo napad bidejki Dejan izdisa.Druga izmena , kakov i da bese Alvarez da go ostavese a ne toj go stavi KAMENOT Pazzini .
:)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Лусио одсекугаш солирал и поминувал половина терен но најтрагичното е што издрибла 3-4 играчи и таман има отворени играчи напред тој незнае да им подаде или ќе ја врати топката назад или се прави роналдињо ќе влегува со топка во гол најчесто во 99% неуспешно.
Затоа и не ми бил омилен играч да знаеше да подаде топка во право време ќе беше перфектен играч.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Naprotiv , go izvadi Nagatomo go stavi Faraoni i ne ostavi so Lucio da terame vo napad bidejki Dejan izdisa.Druga izmena , kakov i da bese Alvarez da go ostavese a ne toj go stavi KAMENOT Pazzini .
Искрено заборавив на измената Нага-Фараони, а кого да стави на местото од Нагатомо ?
Овие беа измените... :facepalm:
12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 37 Faraoni, 18 Poli, 41 Duncan, 7 Pazzini, 28 Zarate.

R

Rigel Kent

Гостин
Искрено заборавив на измената Нага-Фараони, а кого да стави на местото од Нагатомо ?
Овие беа измените... :facepalm:
12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 37 Faraoni, 18 Poli, 41 Duncan, 7 Pazzini, 28 Zarate.
Ranocchia barem da go stavese:)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ranocchia barem da go stavese:)
И тогаш вака би биле назад...
Маикон---Лусио---Самуел---Ранокиа

Не баш ок а? :)

Инаку мораше и Пацо и Зарате да влезат...според мене оправдани измени. И двајцата имаа 100% шанси за гол и барем еден од двајцата мораше да погодит.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Што се фативте за Фараони не знам, нас не растурија по другата страна.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Нагатомо попи колено у глава од Џонатан пред крај на полувремето па најверојатно стануваше збор за повреда и затоа го стави Фараони на негово место.

R

Rigel Kent

Гостин
И тогаш вака би биле назад...
Маикон---Лусио---Самуел---Ранокиа

Не баш ок а? :)

Инаку мораше и Пацо и Зарате да влезат...според мене оправдани измени. И двајцата имаа 100% шанси за гол и барем еден од двајцата мораше да погодит.
Pa da dobro bi bilo so Maicon -Lucio-Ranocchia-Samuel barem ke socuvavme vodstvo., a namesto Pazzini da go stavese Poli.Izmenata Stankovic-Zarate potpolno na mesto.

R

Rigel Kent

Гостин
Нагатомо попи колено у глава од Џонатан пред крај на полувремето па најверојатно стануваше збор за повреда и затоа го стави Фараони на негово место.
Znam , no imase vodstvo na poluvreme , sto mu trebase Faraoni , podobro Ranocchia

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Pa da dobro bi bilo so Maicon -Lucio-Ranocchia-Samuel barem ke socuvavme vodstvo., a namesto Pazzini da go stavese Poli.Izmenata Stankovic-Zarate potpolno na mesto.
Па да не беше "мајсторијата" на Лусио, можеби и вака ќе изгледаше одбранбената линија.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Nema vrska so inter ama boksovi letat.
Го почитував овој Роси до некаде, после ова јок, класичен клошар, да е до мене одма отказ би му дал, и онака на крај краева и го заслужува со резултатите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
И ИОсоно да го пуштевме ќе правеше БипБип, и Јонзе исто, кога тимот нема формација, кога оди да пресеча топка за да создаде шанса, се отвара поголем простор за игра за противничкиот тим, и огромни се шансите да примиш уште еден гол. Сакав да пишам дека ќе примиме, после 3 минути ни го збрцаа.
Не дека не е брз овој, али без ум е, без техника, без ништо, во првиот дел нигде го немаше, чекаше да се растури цела концепија на тимот па да играат на контри.

Kajgana Shop

На врв Bottom