- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Овој Муслера излеа фан на Рома е,сите сакаат да примат гол само он нејќеИначе стварно коа ке шутне Лацио топка кон нашиот гол цел стадион вика уууууу :pos2:Се глеа дека сакаат да изгубат
Абе нема смисла, да пушташе Муслера туку-така голови да влезат ептен ќе се гледаше дека е пуштена. Работава е ви као нападате, а ми се као бранимо :pos2:Овој Муслера излеа фан на Рома е,сите сакаат да примат гол само он нејќеИначе стварно коа ке шутне Лацио топка кон нашиот гол цел стадион вика уууууу :pos2:Се глеа дека сакаат да изгубат
Ако ти е муабетот колку титули ќе освоиме:Да ве прашам , Интер во кои натпреварувања учествуваше оваа година ?
Итаљанско првенство , Итаљански куп , ЛШ... Има уште ?
Па брани ко луд ко Рома да го платиле,али се глеаше дека коа тогаш ке падне голот неможе он се да фаќаГо приметив Самуел како втрчува и баш он даде голАбе нема смисла, да пушташе Муслера туку-така голови да влезат ептен ќе се гледаше дека е пуштена. Работава е ви као нападате, а ми се као бранимо :pos2:
Ако ти е муабетот колку титули ќе освоиме:
1.Сериа А
2. ЛШ
3. Куп на Италија
4. Супер куп на Италија
5. Европски супер куп
6. Оној тим-купот
7. Интер континенталниот куп (ѓоа светски прваци)
8. Меѓупланетарниот куп...
Жими се ќе видиш.
Матер да им споебам на овие лацио.Не знам како можат да се радуваат кога губи нивниот тим без разлика дали тоа би ја зафркнало на Рома или не...Не знам што да речам или се глупи или имаат комплекс од Рома.Нека им служи на чест се надеваме дека во некоја од следните 2 утакмици Интер ќе направи кикс иако веќе тоа е само во рамки на теорија.
Нема такво, во игра сме за се.Не. Муабетот ми е , дали Интер е исфрлен од некое натпреварување годинава? Значи да се натпреварува , а да не го освои , и или да е завршено или повеќе да нема шанса.
Да не биде Рома прва. Плус тоти им покажа палец долу и сега се спремаат по утакмица да му покажаат 2-30 000 палци долуА да прашам зошто Лацио сакаат да ви ја пуштат?