Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе , сакам да кажам дека мава со глава у зид ... и е болно умрен од завист пошо неговиот кватро миљарден Челзи беше посран од Интер наш насред Лондон и не видоа ни топка ни бутур ......

Сеа он шо си игра бајрам со Умот ...... Ко ние коа си пишуеме дека сме боље од Барса :smir::smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..
A еве го и коментарот од натпреварот:

:pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830
Сакаш да кажеш Интер дека не е у криза или ?? Иначе Интер ништо не напраил у Англија туку на Челзи не му беше денот..а ако мислиш дека Интер имал некоја добра игра на Стенфорд и дека со таква игра може Интер да стане шампион веруј се лажеш другар..Да не збориме пред време ќе се увериш самиот дека со голема среќа го поминавте Челзи..
Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?
Еве ти мало објаснување од човекот кој важи за еден од најтрофејните тренери во историјата на Челзи, т.е., ваљда и најтрофеен е :

Owned :tv:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Повеќе би ја играл Рома - Интер 2 него ли Палермо - Интер:toe:,Палермо е многу незгоден тим башка немаат ни пораз дома,утре Хамшик дава гол се клади некој ?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Абе Декич малце припази како се изразуваш,да не бидеш ти тој болно префрлен у најблиската твоја клиника....ако ти смета тоа што јас пишувам немораш да го читаш и да коментираш,а ти што си пишувал за Барса не ми е гајле мене..Интер е мој втор тим и не мислев ништо лошо за него..само сакав да кажам дека Челзи можеше подобра да изигра и дека Интер не покажал некоја си блескава игра....толку!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе Декич малце припази како се изразуваш,да не бидеш ти тој болно префрлен у најблиската твоја клиника....ако ти смета тоа што јас пишувам немораш да го читаш и да коментираш,а ти што си пишувал за Барса не ми е гајле мене..Интер е мој втор тим и не мислев ништо лошо за него..само сакав да кажам дека Челзи можеше подобра да изигра и дека Интер не покажал некоја си блескава игра....толку!
Полека со заканиве нет-хулигану :smir:

Интер е твој втор тим ???

Хммм...

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414253&postcount=6102

другото не ти го цитирам,ми е страв од заканите од тебе :smir:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Полека со заканиве нет-хулигану :smir:

Интер е твој втор тим ???

Хммм...

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3414253&postcount=6102

другото не ти го цитирам,ми е страв од заканите од тебе :smir:

што има тука лошо пишано?Само сакам да тепа Милан утре пошто Интер со ваква игра у Италија не заслужува да биде шампион..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Шо бе, ти паднаа теориите '' со ваква игра '' па сеа почна да бладаш ?
Еве ти мало објаснување од човекот кој важи за еден од најтрофејните тренери во историјата на Челзи, т.е., ваљда и најтрофеен е :

Owned :tv:

Е фала за објаснувањево..треба да му се верува на Муринњо..:icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат , тоа со Интер втор тим , на друг да му го кажеш ...... Не се плука у секоја прилика по *вториот ти тим* така ?

И тоа со Челзи дека можел да изигра подобро како да ти го исенчам за да ти влезе у глава ??

Со таа ТАКТИКА што ја постави Мурињо и со тактиката на Анчелоти ...... ТОЛКУ им беше МАКСИМУМОТ .....

Значи моеш да пишеш *Челзи моеше да игра со друга тактика и да изигра боље* ама со оваа тактика - ТОЛКУ е ....

И не глуми Сајбер Хулиган ..... фала

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Серијава од резултати во која сме западнати ме потсеќа на серијата која Мурињо ја имаше последниот месец додека беше тренер на Челзи.:nesum:
Сите му ја знаеја веќе играта на неговиот тим, и сите лесно вадеа резултати против него. Напротив, Мурињо се мачеше да дојде и барем до еден бод...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако на сите екипи им е таква играта против фаворитиве тогаш да не се секираме и Милан нема да ги тепа :tv::tv:

Ама како шо реков , со нас се бранеа со ЈСП со Милан ке си се надигруваат :)

Тоа вчера беше се само не фудбал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom