Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Cestito titula posebno do Dimitar,zasluzivte :eek:lee: vetuvam dogodina nema taka da vi bide lesno...sledi pojak Juve naredna godina :je:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
IBRAKADABRAAAA!!!!

Aj cestita neka ni e TITULATA,do godina so Mourinho uste edna da nanizime:):):)

А

Адриано

Гостин
Ibrahimovic: 9 - Came off the bench and immediately galvanised all his team-mates. He brought urgency into the play and scored two brilliantly taken goals. Though he only played 40 minutes, he was Man of the Match, and proved to all doubters what a world class act he is.

ЅВЕР ЅВЕР ЅВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР

дајте слики да видиме од соблекувалната!

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Честито скудето :smir:

...од фан на Милан.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Е сеа треба да се обидеме да со го сочуваме ѕверот Ибра од реал и останатите што би далe многу за да ни го земат:)

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
na ovoj De Rossi sve zivo da mu ebam

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ај честито скудето ... и идната сезона барем ќе го гледаме Манчини :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Епа момци во цела еуфорија пред почетокот на натпреварот аматерски го издекорирав влезот во мојата куќа , нема да ми замерите сепак можеше и подобро :

Оваа е сликана на мечот со Сиена

DSC00056.JPG

Наредниве две на денешен ден се направени.
Поз и од татко ми на сликава ( се избаци од негде )

DSC00066.JPG

DSC00061.JPG

Поздрав Интеристи , и кажете дал можам да ги аплоудирам на страната на Интер или било каде , да се знае дека не има и во Македонија !!!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Честито титула. Факт е дека имавте падови во играта во еден период, но сепак, заслужено... Како многупати до сега, титулата се одлучи со малите тимови... Догодина поинтересно и понеизвесно ќе биде, 100%.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ќе ти пратам линкови од италијански и англиски форуми на кои сум член па остави ги таму сликите. :)

Инаку еве, подарок за сите интеристи... класичниот и неповторлив SCARPINI и Inter Campione d'Italia. Возбуда, лудила, несвест, емоции, Интер.

За Download, тука.

edit:
Заборавив да ви кажам дека во девет, т.е. во 21:00 е прославата на скудетото, најверојатно RaiUno ќе врши пренос.

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
Кое утре ма се глеа дека многу знаеш фудбал утре вика во Понеделник од колку ке ги даваат де кажи оти ја сеа глеам некој Интер ама излеа други се :pos2: :pos2:
koga go pisav ova, bilo sigurno 2 saat nokeska, pred da si legnam. zatoa pisav utre!!! znam gi denovite ej!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Пуштајте Раи Уно одма , даваат дешавки од навивачи , од славење , собирање пред катедралата во Милано , најверојатно како што кажа и Јове вечер ке се пренесува и слвањето на титулата во плаво црна варијанта .

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Некој начин за гледање на случувањата преку Интернет?

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
:cug: :cug: :cug: :music3: :music3: :vozbud: :vozbud: НОУ КОМЕНТ !!!! коа ке се совземам ќе пишам, сеа сум у дилириум, бај д веј, и ја ке го славам ИБРОВДЕН :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom