Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
Креспо е миелник на навивачите на Интер. Еден од најдобрите напаѓачи со огромно чуство за простор и гол. Не добива многу шанса во Сериа а па мора да добие во купот.

Реал даваат 40 милиони фунти за Ибракадабра :pos2:
Ако ги сакаат само копачките за тие пари е ок.. и коскобраните гратис ако се јават во наредните неколку минути :)

хехех, и штуцните може да ги земат гратис,

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ех,ќе им го шитнеме на Реал,секогаш сме биле во позитивни трансфер односи со нив.

Они нас после Робињо,и завршена работа :)

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
подобро да остане ибра отколку да дојде робињо

С

Спенсер

Гостин
еее,во тоа мислам дека не си во право, Робињо е млад,амбициозен,брз сака да се докажува,да игра,а додека Ибра, ја мислам дека помина неговото време,а и мислам дека Робињо не е КЛАСИЧЕН напаѓач, но не сум сигурен,значи мозе да одигра на други позиции (крилните во средниот ред), додека Ибра неможе да игра друга позиција освен НАПАД, се надевам ме разбравте,позз

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Море златен Балотели:)

С

Спенсер

Гостин
аиии да заборајв, па Робињо и Балотели у тандем......партали ке праат

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
па имаш право ама тоа е ефтина цена што ја дава реал за ибра ако може роналдо да биде над100.000 фунти зошто и ибра да не е толку

С

Спенсер

Гостин
пеер ти сега знаеш шо напиша???кажа дека роналдо чинел окулу 120.000еур (тоае НИШТО), а за ибра даваат 40000000 ЧЕТИРИЕСЕТ МИЛИОНИ, напрај разлика нели??

А

Адриано

Гостин
Ај проверете во Архивата одкога нема дадено ибрахимовиќ гол?
Да не тргна тој по на Адри патот?
ако е тргнат да му земеме парите летово и да се наполниме со бомбастични играчи!
кој сака составите да ги види
РаиУно-телетекст-220-составите за Рома
РаиУно-телетекст-221-составите на ИНтер-лацио

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Бегај бе...Ибра почна ептен да ми се чатали у последно време(кога играше)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Treba ubavo da se razmisli, ako dojde Murinjo moze vakov transfer da stane realnost. Sigurno ke dojde Drogba, moze da se vrati i Adri koj e vo se podobra forma, soKruz i mladiot Baloteli ke imame dobri 4 napagaci. parite od Ibra mozat da se iskoristat za kupuvawe na Diego i Kvarezma. dvajcata vredat okolu 30 mulioni evra t.e vkupno 60 a tolku nudi Real.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.735
Незнам кај вас како е , али кај мене ( телекабел ) и Телеспорт и РаиУно се исклучени т.е. нема слика .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Незнам кај вас како е , али кај мене ( телекабел ) и Телеспорт и РаиУно се исклучени т.е. нема слика .
Телеспорт има.

1 Toldo; 16 Burdisso, 23 Materazzi, 26 Chivu, 31 Cesar; 11 Jimenez, 28 Maniche, 21 Solari; 7 Figo, 18 Crespo, 29 Suazo.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.156
Поени од реакции
6.001
Ај ќе ти ебам Телекабел, не можам да ја гледам утакмицата сега!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Дајте некоја алтернатива за нас...т.е тие шо се на телекабел,некој линк за на интернет или шо знам шо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom