Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ваљда доколку изгуби Рома,Интер ќе им пушти некој бод на Фиорентина
какво пуштање , мора да победат иако многу ке ми биде мило милан да играат куп на уефа ама не по цена интер да си ја загрози титулата.

OMG :)

Зошто никој не му го честита роденденот на Бурдисо? Каков таков уште е член на Интер... Ај честит нака му е.
А, младите на Интер, си поиграа со Триестана 9:2
Головите за Интер ги дадоа: 3 Litteri, 3 Napoli, 2 Siligardi, и еден Pedrelli
:pijan::pijan::party2::party2::violent1::violent1::violent1::cug: happy birthday бурдисо , повеќе памет во глава иначе добар си е бе ,играч за на клупа кој не прави проблеми за тоа башка типот игра и за репрезентација

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Е ај нека му е среќен роденденот иако јас ич не го поштувам:)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Среќен роденден Никола.
Доколку останеш во Интер и следната сезона, ти посакувам подобрo изиграни утакмици.:)

А

Адриано

Гостин
Сеа Рома Удине ке биде исто јака утакмица!
Удинезе го брка 4 место заедно со сампдорија и Милан!
Рома ги брка Интер!
Очекувам да се испукаат убавоо!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Рома ќе има прблеми со Удинезе.. Мислам најреално е да биде x..
А Интер треба да ја искористи уморноста на Фиорентина од игрите во купот на уефа и треба да профитира ова коло.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Интераши мора да победите вечер и да напрајте услуга за Јувентус навиваме за вас покажете заби вечер

А

Адриано

Гостин
Фан клуб Интер страна 333:back:
Не се секирај ке ги победиме ама не за вас туку за НАС!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Ај вечер за вас ќе навивам исто ка за Милан (ама само вечер) :D
Победите ги како што знаете и умеете оваа сезона :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сеа и Миланезите и Јувенташите навиваат за нас.
Се знае кој е најдобар тим во Италија,и најфер,и најдобри дресови кој има.

Интер!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Изгледа Берлускони вчера го утнал оделото, па на пат кон прес-конференцијата која била оддржана во Торино, го имал облечено ова:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Деца не си играјте со фотошоп :D

пс. Сакале - несакале мора да ги победите дека Рома ви диши во врат

Член од
13 април 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ne be...

Jas kako nov clen a star navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.746
Jas kako nov clen a STAR navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:

Да загатантирана е титулата иако имаме потежок распоред до крај со Рома , иако разликата е 1 бод а вечерва играме со Фиорентина која е во нездрава форма и брка место во Лигата на Шампионите , да во право си загарантирана е . . . . . in your f**** dreams .
Добро е што си фан на Интер :aplauz: али лошо е што не си објективен и реален :nenene: .

А и постот твој можеше со нормален фонт да го напишеш .

edit : Баш како '' стар '' навивач на Интер треба да знаеш дека титулата воопшто не е загарантирана .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Jas kako nov clen a star navivac na inter mozam da kazam deka i ovaa sezona zagarantirana ni e titulata.Juve ide vo liga na sampioni, a milan ako ne kiksne vo kup na uefa.Dokolku kiksne ide samo vo intertoto cup.Tolku od mene i se slusame drug pat :helou:
Добро бе брат не сме ќори. Пиши како шо пишиме сите.

Ќе биде заебано вечерва со Фиорентина и многу од овај натпревар зависи дали ќе ја земиме титулата.
Ајде за некоја минута ќе бидат познати составите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.746
Inter (4-4-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 45 Balotelli, 9 Cruz.

-блондираните играчи не започнаа против Аталанта

*inter.it

Јас би рекол 4-4-1-1 т.е. Балотели ке игра поповлечено како и на мечот со Фиорентина , и истото според мене би донело поефикасна и поубедлива игра и нормално победа .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom