Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Adri e zver ic K!R ne go boli sto pravi, treba poceseto da se druzi so KIMI ke bidat opasen tandem,

mala sala, steta sto ima ogromen talent a go trosi na gluposti Mancini e vinovnikot sto ne mu dade poddrska
Баш би сакал да ги видам во тандем Адриано и Касано а од позади Матераци шо би праеле заедно...не на терен

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
sekoja cetvrta utakmica ke ja zavrsuvame so devet igraci poso za crven ke dobijat zabrana od tri natprevari hehehehehe

inace materaci e najsemmeen covek vo inter taka da tesko deka ke pravi gluposti so pijandurive

А

Адриано

Гостин
Рома тепаа со 4-0
Милан нерешено со лацио!
сеа мора да победиме утре ако сакаме да ја оставиме разликата!
За во следната недела во калчото да бидеме релаксирани оти во среда 11 е решавачкиот момент -да се биде или не!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не би требало да има проблем , утакмицита со рома е тоа што ни требаше да се повратиме психолошки така да очекувам победа но да почекаме до утре.
иначе да не има некој информација за максвел колку ке биде отсутен ?

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
Inter se stopati podobri od Milan .I site so se protiv Inter mozat da odmorat .

PAZZA INTER

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Nekako site se tivki okolu povredata na Maksvel mozebi e tako bidejki ne e seriozna, inako toj ne e vo sostavot za vecerasniot natprevar a nese nitu ibra i kruz ke ni bide mnogu tesko da ja odrzime prednosta od 9 boda, no ke go prebolam toa dokolku mancini bide izbrkan od morati

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
Mancini treba da si ide .Mozebi ni donese mnogu pehari vo italija seria a ama liga na sampioni ni treba nekoj poiskusen kojznae od koga nemame pominato barem 1/4 finale vo liga na sampioni

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
mancini ne donese nitu eden pehari vo Serija A, gi osvoivem poradi skandalot so Juve i toa sto uspeavme da sostavime EKSTRA sostav, takov sostav i na dete od 14 godini da mu go dades ke pobeduva u italija, no za vo evropa treba takticki da si potkovan mnogu sto ne e slucaj so mansio

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
се е тоа во ред меѓутоа престроги сме према манчини и реков претходно дека е сеуште зелен за ЛШ. сепак можеби има екстра тим но титулите ги освои во голем стил со невидена доминација. исто е и сега повеке од пола тим повреден , пола утакмици со 10 играчи од една од друга страна притисокот од медиумските марионети на јувентус и милан и пак доминира со интер во серија А и барем според мене заслужува подршка

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
moeto mislenje e deka Mancini vvopsto ne pridonesuva za pobedite, ednostavno imame premnogu silen tim, nemojte da mi kazete deka igrame so vtor sostav bidejki nie nemame vtor imame predobri 25 igraci, da se povredi cezar go imame toldo, da se povredi samuel i korodba ostanuvame so materaci i kivu a baska tuka se i rivas i Burdiso, da se povredi zlatan go imame, krespo mozebi malku vo sredniot red sme tenki i problematicni no i za toa e kriv mancini, mesto da donese kvalitetni zasiluvanja on gi angazirase cezar i himenez od lasio, dakur pa sea i manice

А

Адриано

Гостин
Еј во нападот денеска ке играат Суазо и Балотели баш ме интересира што ке произведат!Јас лично очекувам многу !

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Нема пренос на Телма? =|

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Супер што очекувате многу, ама сеа губат 0-1, Залајета 3та минута :nerv: и ако има негде на интернет пренос, кажујтееее...

Едит: Супер се повреди и Киву, сеа што ке праиме со Liverpool :(

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
ne se sekirajte ke se izvadime do kraj, mozda i so sudii :)

А

Адриано

Гостин
Супер што очекувате многу, ама сеа губат 0-1, Залајета 3та минута :nerv: и ако има негде на интернет пренос, кажујтееее...

Едит: Супер се повреди и Киву, сеа што ке праиме со Liverpool :(
Море од овоа повеќе ме страв отколку од изгубен натпревар!:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom