Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ај честито победа да ни е:vozbud:
Мајсторон напрај усте една мајсторија...Напрај магија"Ibrakadabra":vozbud:
:salut: Поздрав до сите верни навивачи на Интер :salut:
FORZA INTER !!!

П.С. Дан знае некој програма што ќе мозам да спузтам голоње од inter.it

:nerv: :nerv: :nerv: Не мозам да ја најдам }|{ :toe: :toe: :toe:
:pos2: :pos2: :pos2:
Можеш да ги спуштиш со RealPlayer 100%.

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Cestita pobeda nad Siena...
Zlate e magionicar c.c.c.c

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Абе Злате и бог е ама ни требаат нови засилувања во тимот.. посебно средина.. Мора да се освежи средниот ред, некој млад играч, креативец.. Дефанзивни имаме доволно.. Камбиасо, Виера, Занети Киву и Станкович може да играат тука..
Фиго е веќе во поодминати години.. Пеле не е искусен, Станкович веќе цела сезона нема одиграно како што треба, Хименез е добар но не знам дали можи да е нонстоп стандарден, Цезар катастрофа е, Солари за резерва е ок но не е во форма..
Се надевам дека ќе направиме некој супер трансвер, а не да земаме играчи како Маниче!

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Абе Злате и бог е ама ни требаат нови засилувања во тимот.. посебно средина.. Мора да се освежи средниот ред, некој млад играч, креативец.. Дефанзивни имаме доволно.. Камбиасо, Виера, Занети Киву и Станкович може да играат тука..
Фиго е веќе во поодминати години.. Пеле не е искусен, Станкович веќе цела сезона нема одиграно како што треба, Хименез е добар но не знам дали можи да е нонстоп стандарден, Цезар катастрофа е, Солари за резерва е ок но не е во форма..
Се надевам дека ќе направиме некој супер трансвер, а не да земаме играчи како Маниче!
Dobar e be Manice so mu falit... Sea ne e mlad, ama to e..
Pratev natprevari vo Atletiko dobro igrase...

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Jan 13 18:04
Stankovic: "Glad to be back"
Serbian midfielder on return to competitive action after six weeks out.
................................................................................................
Ova mi e posebno drago,Stankovic e eden od 5te igraci koj najmnogu gi pocituvam od Inter.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Dobar e be Manice so mu falit... Sea ne e mlad, ama to e..
Pratev natprevari vo Atletiko dobro igrase...
Не реков дека не е добар.. само кога веќе правиме трансвер да направиме некое супер засилување кое ни е неопходно.. Мислам на офанзивен играч, пример Менез..

Албанец.. Не знам па и за Сисоко шо ќе ни е.. имаме доволно дефанзифни играчи.. тој е играч од типот на Камбиасо, Виера, Дакур.. А како што кажав погоре на таа позиција може да играат и Киву, Занети, Станкович па и Бурдисо.. Значи она што недостасува е креативноста по страничните позиции..

edit:
Адри постигна гол на своето деби за Сао Паоло.. Играа пријателски натпревар со Сан Бернардо..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Миланез е баниран од темава поради провоцирање, непотребно делење правда и прекршување на форумските правила. Продолжете со дискусија како и обично.

А

Адриано

Гостин
ај некој нека пише што стана за Маниче нешто пишуваа дека утрово биле медицинските прегледи и раговорот со Морати и манчини.
иначе ја би му дал да носи 17 бројка:pos2:

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Repubblica: Julio Cesar 7, Maicon 5, Stankovic 6, Cordoba 6.5, Materazzi 6, Maxwell 6, Burdisso bn, Zanetti 7, Cambiasso 7.5, Chivu 6.5, Jimenez 6, Pele 5.5, Ibrahimovic 8.5

Tuttosport: Julio Cesar 7; Maicon 5, Stankovic 6.5, Cordoba 5, Materazzi 6, Maxwell 6, Burdisso bn; Zanetti 6.5, Cambiasso 7, Chi­vu 6.5; Jimenez 6, Pele 5; Ibrahimovic 8, Cruz 6.5

Corriere dello Sport: Julio Cesar 7; Maicon 5, Stankovic 6.5, Cordoba 5.5, Materazzi 6, Maxwell 6, Burdisso bn; Cambiasso 7.5; J. Zanetti 6.5, Chivu 6; Jimenez 6, Pele 5.5; Cruz 6, Ibrahimovic 8

Inter.it: Julio Cesar 7.5; Maicon 6, Stankovic bn, Cordoba 6.5, Materazzi 6.5, Maxwell 6.5, Burdisso bn; Cambiasso 8.5; J. Zanetti 7.5, Chivu 7.5; Jimenez 7, Pele bn; Cruz 6.5, Ibrahimovic 9

PROTIV SIENA.INTER.IT KAKO SEKOGAS

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
I jas mislam deka potrebno osvezuvanje vo sredniot red...ni treba nekoj lider vo sredniot red kako sto e Kaka vo Milan...na primer dobro bilo da se zeme Diego ili Menez.Mislam deka bi zavrsile golema rabota.
Patem ne bi bilo loso i da se zeme Quaresma, odlicno bi se nametnal na mestoto na Figo koga ke zavrsi kariera.
POZDRAV DO SITE INTERISTI!!! FORZA INTER !!!

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Am an de de...
Messi mu go baravme edno vreme na Barca za 100 milioni evra, ama ne ni go davet.
Aj mozit nekos ke go zemime. :cuc: :)
A dotogas da go zemime Menez.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
829
Не е потребен сега таков играч... Што не чини за да се мења нешто?? Прво место во Серија А, после поразот од Фенербахче (единствен сезонава), 5 последователни победи во ЛШ... стварно нема потреба во моментов од никаков Диего, Рикелме, Кварезма и што ти ја знам... не е време за играч од таков калибар во моментов... Ниеден од овие играчи не би дошол за да седи на клупа, а место кој би играл?? Кој не игра ко што треба сезонава за да се доведе негова замена?? - Никој!
Околу Маниче... Повеќе е од јасно дека е земен (позајмен) само како алтернатива доколку би дошло до повреда на УШТЕ некој стандарден играч... Јасно е дека нема да се буни и ако ја грее клупата (во Атлетико истото го праи). Така да, трансферов според мене е за секој случај...
Сметам дека Сисоко е повеќе од потребен, големо искуство на само 22 години (искрено се чудев како е можно да има 22). Цврст, добро спремен, млад... повеќе од потребен! Виеира не покажа ништо откако е дојден (освен различен вид на повреди :P), така да не би ме зачудило доколку летово си отиде...
Дакур е повреден до крајот на сезоната, а и веќе годините го газат (исто како и Виеира), па не се знае дали догодина би можел да се носи со силното темпо кое е се игра во Италија. (еве за примeр ќе го земам Емерсон... типот е за греота)
Фиго е класа дури и на овие години...
Станкович е играч кој стварно се труди, се гледа жар во него, ама не покажува нешто посебно, далеку од од тоа дека игра иста позиција ко Дакур, Виеира, Камбијасо (некој спомна такво нешто, не се согласувам воопшто), он е АМ, ама ко што спомнав не по мој терк.
Камбијасо игра одлично, нема што повеќе околу него...
Пеле, ништо посебно, не знам зошто толку доверба во него... Иако е млад, некако слабо го гледам потенцијалот во него (бар јас).
Киву и Занети играат доста добро, со самото тоа што можат да покриваат разни позиции на теренот, станува јасно дека се играчи од голема корист, а играат добро на секоја позиција (средина и одбрана)
Бурдисо, златна резерва... Доста корисен дефанзивец, кој по потреба може и да игра во средниот ред...

Значи, поентата ми е дека, зимава освен Маниче не треба да се купува никој друг, а летово, откако очекувам да отидат Фиго (со сигурност) и еден од Виеира или Дакур, да се донесе играчи од типот на Кварезма и Сисоко...

Некако се заборавив... толку од мене сега за сега : )))

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дури сега го видов голот на Ибра, супер:) Штета што Рома не киксна за да се зголеми предноста ама ок и вака е добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom