Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нигде не реков дека Видич е ЈАК ИГРАЧ ... али Лусио е КАМЕН и има БЕЗБРОЈ КИКСОВИ во кариерата ... единствена светла точка му беше во БАЕР ЛЕВЕРКУЗЕН кога стварно беше НАЈБОЉЕ дефанзивец во светот .. у баерн се ПОСРА !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.564
Поени од реакции
48.513
Колку ме нервираат муабети за играчи кои во никој случај нема да го облечат дресот на Интер наредната сезона, т.е. нема никогаш да го облечат црно-синиот дрес . :) Џабе вртите безвезен муабет .

Приоритет разберете, не е одбраната, тешко дека за истата ке се донесе некој готов производ, главното се оние двајца играчи кои Мур ги бара во средниот ред . . .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65

Клипов е закон! Го потураат Балотели со шампањско додека седи во својот кабриолет! :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.576
Поени од реакции
11.610
Лусио може да се донесе,ми се допага играчот како игра,ги следам Баерн Минхен од време на време и мегу најдобрите е во тимот.....Но дали ке сака да седи на клупа бидејки и оваа одбрана сега што ја имаме не е за во канта,освен повредите што заебаваат многу,посебно Киву.

Кварезма мислам дека ке добие втора шанса од Мурињо наредната сезона и ке се покаже во најдобро светло,бидејки лани го земаа на крај и немаше време да се вклопи во екипата.Сега ако се врати назад ке има време да се вклопи во екипата,ке го научи башка и нешто Мурињо нешто така да......во новата сезона ке има што да гледаме од него....

Милито треба да се земе,стојам позади него и негов трансфер во Интер,бидејки во Сарагоса кога играше и сега посебно во Џенова,човекот е како машина за голови,а покрај Ибра во нападот и асален плеј,ке бидат убиствен тандем низ Европа.........

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Лусио може да се донесе,ми се допага играчот како игра,ги следам Баерн Минхен од време на време и мегу најдобрите е во тимот.....Но дали ке сака да седи на клупа бидејки и оваа одбрана сега што ја имаме не е за во канта,освен повредите што заебаваат многу,посебно Киву.

Кварезма мислам дека ке добие втора шанса од Мурињо наредната сезона и ке се покаже во најдобро светло,бидејки лани го земаа на крај и немаше време да се вклопи во екипата.Сега ако се врати назад ке има време да се вклопи во екипата,ке го научи башка и нешто Мурињо нешто така да......во новата сезона ке има што да гледаме од него....

Милито треба да се земе,стојам позади него и негов трансфер во Интер,бидејки во Сарагоса кога играше и сега посебно во Џенова,човекот е како машина за голови,а покрај Ибра во нападот и асален плеј,ке бидат убиствен тандем низ Европа.........
Која одбрана бе? Зарем уште мислите дека Кордоба треба да игра прва постава? Па Мурињо тоа го увиде во средината на оваа сезона..
Едноставно човекот е премногу низок.. тоа е тоа.. капак на тоа и веќе е стар.. шанса нема тој повеќе прва постава да заигра.. оваа година се мачевме со повреди.. поради тоа играше повеќе..
А Лусио ја има истата брзина како Кордоба, само што Лусио е помлад, повисок, знае да даде гол и со глава и со нога.. трча во напад кога ти треба како будала..
Во која тоа одбрана Лусио да седи на клупа? Или додека не бев тука во меѓувреме купивме некој, а јас не знам за тоа?
Кордоба, Матераци, Максвел, Бурдисо.. сите се за една карта во еден правец! А нов секако ќе биде донесен.. и верувај кој и да биде тоа ќе игра пред Кородба, со Самуел во средината.. За десно го имаме Маикон, по потреба Занети, за лево Чиву и Сантон.. мора еден во средината висок..
Клучните утакмици ги губиме од таа посрана одбрана..
Со Виљареал првата утакмица кикс мислам на Кордоба и гол за 0-1, после втората примивме гол од нафрлена топка..
Со Ливерпул црвен на Марко првата, црвен на Бурдисо втората..
Со Манчестер повторно два гола со глава..
Да ти ебам одбраната посрана..
Ако нашава е камен, тогаш онаа од Манчестер е криптон! :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.576
Поени од реакции
11.610
Брат значи без конкуренција во Серија А,доволна е и оваа одбрана......:pos2::pos2:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
абе стварно не ги разбирам овие бранка и компанија.не да земат некои играчи уште како помлади и за пониска сума,овие чекаат некој друг да ги купи и после ние ќе даваме милиони без врска.не го купија диего кога играше во сантош, не го купија робињо кога играше во сантош,диего милито требаше да го купат уште од порано...едноставно како да немаат појма од трансвери

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Брат значи без конкуренција во Серија А,доволна е и оваа одбрана......:pos2::pos2:
Брат за во Серија А доволен е Златко! (сега ќе се јават оние од другата страна кои го исвиркуваа) :smir:
Мислам дека веќе сите ја знаеме целта која ни е..
Лигата на Шампиони..
Нема веќе ова она..
Другата година, подругата..
Мора оваа, мора наредната.. ама не со оваа одбрана!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.564
Поени од реакции
48.513
Лусио не е споменат во ниту една шпекулација, незнам зашто воопшто го уфрлате во комбинација кога вашите желби у никој случај нит ке бидат слушнати нит исполнети . . . поготово не за Лусио .
За одбраната се вртат неколку имиња, а тие се, Кјаер, Бруно Алвес и во последно време пак се актуелизира Ангелери од Естудијантес .
За Алвес се спомуваше многу висока цена, иако над 15 милиони евра за него шанса нема Порто да добијат, Кјаер е најмладиот меѓу нив, има 20 години, но и доста други тимови се заинтересирани за него . Ангелери има мислам најмали шанси да дојде во Интер зашто у принцип игра како десен бек па со вадењето на Сантон сезонава, нема потреба од него .

И Кјаер и Алвес се 1.90 високи, така да се знае на каков играч се атакува, кој и да дојде од нив, добра работа ке завршат . И да, се согласувам, сезонава Интер игра многу слабо на нафрлени топки, катастрофално лоши беа на неколку дуели . Памтам со Болоња гости кога играа, последни 20 минути ги убија од корнери и нафрлања башка така и израмнија, со гол од корнер, со Јунајтед примија гол од корнер, со Јуве исто така, со Реџина исто, хаоси . . . сега за сега на тие мечеви ми текна .
Иначе да додадам, Мурињо во еден наврат за Киву кажа дека тој е пред Се централен играч од одбраната, и се согласувам, како бек не е многу корисен, се губи на теренот по поминувањето на противничката половина . Затоа и сум за останување на Максвел, од една страна Киву не е константен ( дефакто има проблеми со повредите ), од друга и Мур беше јасен за неговата позиција, тука го додавам и Сантон, кој сепак е сеуште тинејџер па сеуште е рано е да се потпреме на овој играч .

п.с. Со Сиена Сантон леташе на теренот, штета во еден наврат сам се повреди па не беше во можност да продолжи со исто темпо во остатокот од мечот. А искрено бев изненаден од она што го видов по неговото влегување со оглед на тоа дека разочара во неколку наврати кога беше префлен на позиција десен бек . . .

п.п.с. Заборавив за Киву да додадам, Фиорентина игра на карта, 20 милиони + Киву за Мело . . . претерано многу е со оглед на тоа дека Киву дојде во Интер за 16 милиони евра ( една од грешките на Манчини ) а и Мело не вреди толку, над 25 милиони евра .

п.м.с.
Брат за во Серија А доволен е Златко! (сега ќе се јават оние од другата страна кои го исвиркуваа) !
И оние кои не го ставаа Ибра пред Интер . Кога сме кај Ибра, самиот кажа дека наредна година ке освојат Се ( со што го потврди неговото останување во Интер ) . . . па ке видиме .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Чиву грешка? Каква грешка? Единствен проблем се неговите повреди..
Инаку е еден од најдобрите 5 во Италија па ако не и 3 во одбраната! Сеуште се сеќавам на тие времиња кога го земавме кога оние од Милан едноставно се правеа тој да не дојди кај нас..
Чиву + 20 јас не би дал ни за Тери, камоли па за некојси Мело!
16 милиони евра за Чиву ти се премија! Поевтино и подобро здравје!
Не памтам така добар трансфер од оној на Роналдињо за 20 милиони во Барса од ПСЖ!
Само тоа е.. се повредува.. инаку кажете или најдете еден негов кикс..
Јас такво нешто не памтам.. а за останатите во одбраната со исклучок на Маикон ќе ви најдам по 3-4.. :smir:

И оние кои не го ставаа Ибра пред Интер . Кога сме кај Ибра, самиот кажа дека наредна година ке освојат Се ( со што го потврди неговото останување во Интер ) . . . па ке видиме .
Да, али Морати рече 90 % ! :uvo: Зошто 90 ? :nenene:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.576
Поени од реакции
11.610
Шала на страна одбраната треба да се мења,треба играчи што не се склони толку на повреди,високи треба да се,пола од головите што ги примаме оваа сезона се така дадени,од нафрлени топки.Треба некој да се земе,но Мурињо се надеваме ке го направи вистинскиот избор и ке му даде шанса на Кварезма да се докаже во Италија и во тим како што е Интер...:vozbud:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Шала на страна одбраната треба да се мења,треба играчи што не се склони толку на повреди,високи треба да се,пола од головите што ги примаме оваа сезона се така дадени,од нафрлени топки.Треба некој да се земе,но Мурињо се надеваме ке го направи вистинскиот избор и ке му даде шанса на Кварезма да се докаже во Италија и во тим како што е Интер...:vozbud:
Батали ти Кваресма.. ене читам што рекол Мурињо.. тој е играч на Интер.. после ваква очајна сезона за него никој нема да сака да го купи.. значи ќе биде кај нас вгодина..
Ако за нешто ми е жал оваа сезона тоа е Адриано..
Кога почина Тоше сите викаа дека длабоко во себе почувствувале како да починал некој од својата фамилија..
Кога слушнав за Адриано истото и јас го почуствував..
Толку многу навикнав на него.. не можам да го замислам Интер без него.. Имам 6 дреса дома, еден е од Рекоба, еден е од Роналдо, Еден од Златко и 3 од Адриано!
Рекоба ретко играше, Роналдо премногу беше повреден, Златан е последниве години тука, а она што го поминавме со Адриано не се заборава.. иако немавме титула.. бевме радосни.. барем јас незнам за вас.. жал ми е сеуште.. го сакам во Интер! Сакам да дава голови.. :(

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.564
Поени од реакции
48.513
Чиву грешка? Каква грешка? Единствен проблем се неговите повреди..
Инаку е еден од најдобрите 5 во Италија па ако не и 3 во одбраната! Сеуште се сеќавам на тие времиња кога го земавме кога оние од Милан едноставно се правеа тој да не дојди кај нас..
Чиву + 20 јас не би дал ни за Тери, камоли па за некојси Мело!
16 милиони евра за Чиву ти се премија! Поевтино и подобро здравје!
Не памтам така добар трансфер од оној на Роналдињо за 20 милиони во Барса од ПСЖ!
Само тоа е.. се повредува.. инаку кажете или најдете еден негов кикс..
Јас такво нешто не памтам.. а за останатите во одбраната со исклучок на Маикон ќе ви најдам по 3-4.. :smir:
Епа затоа де грешка, никаков аир не видоа од него, а знаев и бев убеден дека ке има проблеми со повредите во Интер, што мислиш зашто Рома туку така се откажа од неговите услуги и го даде на тим кој тогаш беше и нивни ривал за титулата .

Да, али Морати рече 90 % ! :uvo: Зошто 90 ? :nenene:
И според Раиола иднината на Ибра е во рацете на Интер, самиот кажа дека ако Ибра си оди од Интер, тоа ке биде само доколку клубот го продаде, т.е. инсистира на тоа . . . а такво нешто нема да гледаме, бар не наредната сезона . Ставот на многумина е дека ке замине по наредната година, но се е можно, Риола во тој контекст додаде, Ибра беше јасен, не може да вети дека ке остане овде до крајот на својата фудбалска кариера .

- Еве дел од она што го кажа Ибра по мечот со Сиена :

“My contract runs out in 2012 or in 2013; anything can happen,” mused the forward.
“It depends on the club and what the coach wants. There are no guarantees in football.”

- А ова вечерта кога Милан загуби и коа станаа шампиони :

"There was so much pressure on us, and [Jose] Mourinho in his first year in Italy.
"Everyone wanted us to lose but we won and we are very happy.
"This is the most beautiful moment of the season.

"Next year we will win everything."

p.s. Знаејки го Морати, мене многу повеќе ке ме уплашеше доколку речеше дека Ибра 100% ке остане во Интер и наредната сезона :) .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.576
Поени од реакции
11.610
Батали ти Кваресма.. ене читам што рекол Мурињо.. тој е играч на Интер.. после ваква очајна сезона за него никој нема да сака да го купи.. значи ќе биде кај нас вгодина..
Ако за нешто ми е жал оваа сезона тоа е Адриано..
Кога почина Тоше сите викаа дека длабоко во себе почувствувале како да починал некој од својата фамилија..
Кога слушнав за Адриано истото и јас го почуствував..
Толку многу навикнав на него.. не можам да го замислам Интер без него.. Имам 6 дреса дома, еден е од Рекоба, еден е од Роналдо, Еден од Златко и 3 од Адриано!
Рекоба ретко играше, Роналдо премногу беше повреден, Златан е последниве години тука, а она што го поминавме со Адриано не се заборава.. иако немавме титула.. бевме радосни.. барем јас незнам за вас.. жал ми е сеуште.. го сакам во Интер! Сакам да дава голови.. :(
Потполно се согласувам со тебе........Јас имам дома негов дрес урамен,закачен над креветот ми е........И јас се секавам на неговите голови,иако немавме титула,со неговите прекрасни голови и дриблизни............не знам не знам.Се надевам уште дека ке се врати,како што рече многу пати,неговата најголема љубов-ИНТЕР и ке продолжи каде што застана......да биде страв и трепет за секоја одбрана низ цел свет.....:(:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom