nema potreba da gi baram zidan i figo,gi gledam sekoja nedela xavi-iniesta-messi,odlicno mi pokazuvaat sto e sovrsenstvo.za penalot ok nemoj tolku da se iritiras,sepak bese koment na obicen clen,nego muabetot mi bese deka stvarno mislev ke ve biva mnogu poveke godinava,sto sepak samo edna odbrana vi e odlicna,poveke od odlicna.Iskren da bidam i se plasev vecerva posto mislev deka ke gledam super Maicon(koj ne go zabelezav),Milito i Eto'o istoto vazi i za niv.Zapamti ova e sepak prv natprevar vo grupi,i pak Barca ve unisti so igra celosno,pa da ne zborime za nekoe polufinale ili nesto.Slabi se za LS toa go pokazaa vecerva.Tocka,i ne mislev da provociram,niti pa mislam da go praam toa.Bidete mi pozdraveni:helou:А ти Пеце читај сега што ќе ти пишам..
Оваа ли е таа Барселона која игра совршен фудбал? - ќе те молам погледни некое видео има на ЈуТјуб како играше Реал во времето на Зидан.. Кога во средина играа Зидан, Фиго, Макелеле.. Погледни па врати се да видиш што е совршенство..
А за пеналот едно ќе ти кажам.. Прво земи научи се после пишувај.. Абе пеце едно.. Секоја ненамерна игра со рака во сопствениот шеснаесетник не се суди во корист на противникот доколку шутот пред кој следела играта со рака не оди во правец на голот! Па сега види ти дали имаше пенал.. Пеце едно.. Ајт чику таму..
Aко за тебе уништување е резултат 0-0, тогаш што да ти речам.. Оди лечи се додека има време..nema potreba da gi baram zidan i figo,gi gledam sekoja nedela xavi-iniesta-messi,odlicno mi pokazuvaat sto e sovrsenstvo.za penalot ok nemoj tolku da se iritiras,sepak bese koment na obicen clen,nego muabetot mi bese deka stvarno mislev ke ve biva mnogu poveke godinava,sto sepak samo edna odbrana vi e odlicna,poveke od odlicna.Iskren da bidam i se plasev vecerva posto mislev deka ke gledam super Maicon(koj ne go zabelezav),Milito i Eto'o istoto vazi i za niv.Zapamti ova e sepak prv natprevar vo grupi,i pak Barca ve unisti so igra celosno,pa da ne zborime za nekoe polufinale ili nesto.Slabi se za LS toa go pokazaa vecerva.Tocka,i ne mislev da provociram,niti pa mislam da go praam toa.Bidete mi pozdraveni:helou:
Не,на трибини беше,не го виде?играше ли ибрахимович?
А што во полуфинале Барса се по јаки??Како изгубен случај играја на гостувањето на Стемфорд Бриџ од 20 центар шутеви на алвес 1 не отиде во голот се на трибини ги бркаа топките..Ако не беа лани судиите али ајде..nema potreba da gi baram zidan i figo,gi gledam sekoja nedela xavi-iniesta-messi,odlicno mi pokazuvaat sto e sovrsenstvo.za penalot ok nemoj tolku da se iritiras,sepak bese koment na obicen clen,nego muabetot mi bese deka stvarno mislev ke ve biva mnogu poveke godinava,sto sepak samo edna odbrana vi e odlicna,poveke od odlicna.Iskren da bidam i se plasev vecerva posto mislev deka ke gledam super Maicon(koj ne go zabelezav),Milito i Eto'o istoto vazi i za niv.Zapamti ova e sepak prv natprevar vo grupi,i pak Barca ve unisti so igra celosno,pa da ne zborime za nekoe polufinale ili nesto.Slabi se za LS toa go pokazaa vecerva.Tocka,i ne mislev da provociram,niti pa mislam da go praam toa.Bidete mi pozdraveni:helou:
Па рече ли некој нешто? тој ми иде тука и ми вели ако било полуфинале демек Барса ке победиле.. као демек ти се по јаки во полуфинале а во групите по слаби:kesa:Не ми е јасно што туку го расправате ланскиот меч со челзи, признајте си ве надиграла барса ве надиграла , на крајот и двете екипи земавте по еден бод и сепак ова е само почеток :smir::helou:
Добро де, уништување ако е една шанса во втор дел ондак ок, браво за унишувањето . Поседот никогаш не бил меродавен фактор, колку пати се случило едниот тим да има посед, а другиот шанси . :wink:nema potreba da gi baram zidan i figo,gi gledam sekoja nedela xavi-iniesta-messi,odlicno mi pokazuvaat sto e sovrsenstvo.za penalot ok nemoj tolku da se iritiras,sepak bese koment na obicen clen,nego muabetot mi bese deka stvarno mislev ke ve biva mnogu poveke godinava,sto sepak samo edna odbrana vi e odlicna,poveke od odlicna.Iskren da bidam i se plasev vecerva posto mislev deka ke gledam super Maicon(koj ne go zabelezav),Milito i Eto'o istoto vazi i za niv.Zapamti ova e sepak prv natprevar vo grupi,i pak Barca ve unisti so igra celosno,pa da ne zborime za nekoe polufinale ili nesto.Slabi se za LS toa go pokazaa vecerva.Tocka,i ne mislev da provociram,niti pa mislam da go praam toa.Bidete mi pozdraveni:helou:
ja мислев дека го извадија......Не,на трибини беше,не го виде?
abe ti go vide startot na Chivu...aj gledaj snimka pa kazi kako bilo!ja мислев дека го извадија......
освен пасовите што ги знаат напамет и трчкарањата на меси нагоре надоле Барса не покажа ништо.....
10 играчи кои веќе 2 година се тим(некои подолго) едвај врзуваа крај со крај против целосно изменет Интер(дури смешно).
ова ли е страшната Барселона? ми ги стресе левоо нагоре и десноо надоле.Анри пичката што се преправаше или меси што одглуми скршена нога по фаулот од киву а 2 секунди подоцна лично го изведе слободниот удар.
Ако мислите дека и оваа година нешто ке освоите гадно сте се заебале, туку ај радувајте му се уште малце на пинокио и вас може ке ви стане јасно зошто не го видовте 90 минути!