Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Значи ваков среден ред Интер немал со години:cuc:Свака част и се гледа дека носоњата Ибрахимович бил најголемиот баксуз кај вас.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Абе уште едне напагач нека стаи мурино да ги затне уште со 3 гола петарда нека пука и одмазда за тој пораз 6-0 хахахахах

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Дојде време и фановите на Интер да изгледаат едно полувреме опуштено....само можам да замислам како им е на Миланистите.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Ne deka ve sakam ali kjejf mi e shto gi gazite da vi kazhem iskreno :) ajde cepajte edno 5,6 komada neka ima smeenje :) btw ve igrav 2ka na liste :smir:

С

сашенко

Гостин
Ооо интер ме изненади Лол.Па кога тогаш требаше да покажат тие ваши играчи дека вредат за парите.Иначе јас сум за Јувентус и не го поддржавам овој резултат хаха ама сепак заслужено чекав добар фудбал и дочекав.Вака ке биде сезонава Јуве ке има конкуренција.Ол д бест ин д секонд халф.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Аманте бе...ги силовавте за 45 минути. Свака Част!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Кога ќе се опорави Камбиасо интересно ќе биде дали Мурињо ќе го префрли Занети на клупа.

Во игра ќе влезе Мунтари на местото од Мота, да веруваме дека Мота не е посериозно повреден.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нели ви текна вака со Бари да играте а?
Или Милан послаби од Бари се

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не може да помине утакмица со Милан а Станко да не даде гол, браво србину, ни фалеа ваквите шутеви !!! 4-0

ИНТЕЕЕЕР !!!

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
хаха добро е бе доста са голоој зал ми е да го гледам тренерон на милан сиромав ќе умре :pos2::pos2: не сум за интер ама сварно добра игра секоја чест

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Балотели е многу жеден за гол, има 10 минути за и тој да погоди.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ајде уште еден за петарда :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop