Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Дечки не бев тука неколку дена сеа се вратив глеав инсерти од натпреваров добро сме изиграле нема што али реализација катастрофа ето го помина голманот нз како го утна тоа,мунтари имаше одлична шанса, и уште неколку убави шанси за гол,иначе убав гол на ето како му ја пукна не ја виде голманот овие педериве се бранеа само 2 контри 2 гола.Но тоа е сеа идеме дале и ни треба плеј се глеа да ја радвизи играта.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Според ова што го видов денес не ни е потребен класичен плеј од типот на Снајдер туку некој поофанзицен играч како Касано или Лавеци.
А вишокот на играчи како Мансини, Бурдисо, Виера и Обиња што побрзо да замини. Мансини плус 10-15 милиони = Касано. Иако е малку потешка таа варијанта со трампа на играчи сепак не е неизводлива.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.005
Касано или Снајди, било кој од овие двајца и биче Секс .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Гласам за Лавеци :vozbud::vozbud::vozbud:
Не знам зашто,но многу ми се допага како игра тој играч.
Ако веке не може или не сака Морати да го доведе Снајдер,Лавеци на негово место и биче лудница...:baklja:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Касано или Снајди, било кој од овие двајца и биче Секс .
На Касано му давам предност бидејќи е подокажан во Италија и не е стакленко како Снајдер да се плашиме од повреди.
И карактерот мисламд ека нма да биде проблем. Единствена предност на Снајдер е што е на трансфер листа а Касано не е но предност можи да биди интересот на Сампдориа за Мансини.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.005
Па со оглед на тоа дека Мансини денес не беше повикан за резерви, може нешто да се готви, а и Кварезма ко што гледам го немаше . . . :toe:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Кварезма има многу ниска цена моментално и можеби ќе добие нова шанса секако ништо нема да загубиме неможи повеќе да му падни цената. Ако не успее вгодина ќе го вратат во Португалија.

Проблемот е што играчите не сваќаат дека не се пожелни повеќе и бараат шанса да се докажат. Многу му се мили парите на Морати но јас подобро би играл некаде за многу помала плата одколку да глеам клупа цела сезона и да земам незаслужена плата.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Откажете се од плејмејкер, Морати рече дека ќе купиме плејмејкер, не памтам кога последен пат си го одржал зборот.:pos2::pos2::pos2:

Варт е едно од имињата. Оф мори мајко цел тим леваци.

В

Вори

Гостин
ако си ти девојка јас не сум и да знаеш знам многу повеке работи отколку шо знаете сите вие за фудбалот. а за тоа кој мести утакмици кажа и претходниот претседател на јувентус убаво имаше напишано во македонски спорт така да си знаете оти не може на една утакмица да се губе со 3 - 0 и на крај да се добие во последната минута со 4-3
Има една песна не знам чива е..оди вака..
Хеј мистер Комплекс...
Имаш уште кошмари од Мур,додека беше во Челси а?
Иначе нека ти текне голот од Гарсија во полуфинале,каков беше,и после збори за сумњивост,на победите на Интер.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Фотки од денешниот натпревар:

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Честито првенец за ето нека му се множат(освен пртив јуве), навистина квалитетен играч иначе за лацио што да кажам кога најмалце се очекува ке победат или ке изгубат(слушам 2 пати шутнале само) али тоа е и ја слично се осеќав кога си планирав сигурно финале у купот:kesa:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Честито првенец за ето нека му се множат(освен пртив јуве), навистина квалитетен играч иначе за лацио што да кажам кога најмалце се очекува ке победат или ке изгубат(слушам 2 пати шутнале само) али тоа е и ја слично се осеќав кога си планирав сигурно финале у купот:kesa:
Не треба да се вадиме на тоа дека Лацио шутнал само 2 пати. Интер имаше шанси да го понижи лацио а не искористи нуту една и според она непишано фудбалско правило веднаш следи казната. Слободен удар изведен без врска, на среќа се одбива топката до Метузалем кој по својот втор обид и тоа со рака постигнува гол.
Вториот беше по грешка на Киву па и Цезар кој беше малку подозлезен од голот...

Лусио одигра перфектно во одбрана но треба да научи да шутира со глава. Имаше неколку гол шанси со глава од кои само една заврши во рамките на голот но Муслера одбрани.
Мунтари му беше потешко да промарши од пред гол но сепак успеа да го префрли голот. Дејан имаше шанси, Милито...

На крај задоволни се од играта но не и од резултатот. Мислам дека многу работи ќе се променат со нов плеј на местоот на Дејан.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801
Лотито: Мурињо треба да научи да губи

Лацио го освои Суперкупот на Италија, а претседателот на Римјаните, Клаудио Лотито вели дека неговата екипа покажала дека парите не можат да го купат успехот.

Коментирајќи ги изјавите на Мурињо дека „Нероазурите“ и покрај поразот биле многу подобра екипа на натпреварот од Лацио, Лотито го нарекол Португалецот „јаден губитник“.

Ова е триумф на играта, враќање на принципите на фудбалот. Добро е што оној кој има најмногу пари автоматски не победува. Тоа го видовме и денеска“ - вели претседателот на Римјаните.

Тој се осврнал и на коментарите на тренерот на Интер, Мурињо дека „Нероазурите“ го разбиле Лацио и дека „небесно сините“ имале многу повеќе среќа.

„Слушнав денеска некои коментари кои немаат врска со реалноста и мислам дека некои ќе мора да научат да не бидат така јадни губитници“ - додал првиот човек на Лацио.

На ова Мурињо изјави: „Јас така размислувам без разлика што Лацио се израдува на победата. Ние секогаш ќе бидеме подобри со играчкиот капацитет и воедно секогаш сме подобро пласирани пред него. Лично сум задоволен од новите засилувања и поголемиот дел од фудбалерите.

Ме радува новиот напаѓачки стил на игра што го демонстриравме против Лацијалите. Така ќе дојдеме до успех“ - изјави португалскиот стручњак.
Преводов е од А1 ама така некако одеа изјавите ги читав сабајлево.

Значи што не ќе чуе човек! :tapp: Да играа, да се надигруваа, па да се курчи овој дека „не е се во парите“... и да го разбереш. Ама овој има екипа што не може да даде гол ако не ги погоди топка во глава, и голман кој би бил резерва во било која екипа од Втора Македонска лига, и уште јаде бурек!

За негова несреќа, ќе има уште неколку средби со Интер оваа година. Следниот пат Ето и Милито ќе се наштимаат, Лусио ќе ја поправи фризурата за да не ги мава накриво со глава... А јас и покрај неколку месечна апстиненција од кладилници, ќе одам само за да ги играм 5+.

Сигурен сум дека максимално ги мотивирал играчите на Интер со овие изјави, па што си надробил, ќе си срка.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.084
Преводов е од А1 ама така некако одеа изјавите ги читав сабајлево.

Значи што не ќе чуе човек! :tapp: Да играа, да се надигруваа, па да се курчи овој дека „не е се во парите“... и да го разбереш. Ама овој има екипа што не може да даде гол ако не ги погоди топка во глава, и голман кој би бил резерва во било која екипа од Втора Македонска лига, и уште јаде бурек!

За негова несреќа, ќе има уште неколку средби со Интер оваа година. Следниот пат Ето и Милито ќе се наштимаат, Лусио ќе ја поправи фризурата за да не ги мава накриво со глава... А јас и покрај неколку месечна апстиненција од кладилници, ќе одам само за да ги играм 5+.

Сигурен сум дека максимално ги мотивирал играчите на Интер со овие изјави, па што си надробил, ќе си срка.
ја само чекам мурињо да му возврати со изјава, сигурно пак ке биде некој бисер!

http://inter.it/aas/squadra/index?L=en
им ги ставиле бројките!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.801
Па му кажал веќе:

Ние секогаш ќе бидеме подобри со играчкиот капацитет и воедно секогаш сме подобро пласирани пред него
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom