Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
абе преку к..о ми дојде со барса и ибра и то мајмуно ето... црнчуигава се мисли кој знај шо дека е, а според мене не вреди ни пола од ибра... какви глупости се ова 50 милиони, плус ето и хлеб... па и овие лудиве прифаќаат...лудница...а можи толку едноставно се да помини...иниеста плус 30 милиони и готово...ние најдобриот играч го губиме, а барса си го чисти ѓубрето од дворот!
Да,ама да доплатите 30мил.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не е штета. Јас се радувам што не е оти нема да го видиме ни на клупата :)
Да не дојдеше Милито ќе беше друга работа, но и вака нема некој посебен избор како полу - шпиц. Сепак Мурињо има доверба во Балотели, а и Кварезма претпоставувам ќе игра сезонава повеќе.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Сеуште нема потпис на никаков договор. Доколку Ето бара плата колку што зема половина наш тим мислам дека нема потреба да се разговара.
Морати треба да ги прекини преговорите па Ибра ќе си остани кај нас а тие што сакаат нека прават со Ето, или доколку Ибра е решен да игра во Барса да бара понуда во која би бил вклучен Ињеста.

Јас не планирам да легнам пред 5. Ако легнам тешко дека нешто можи да ме разбуди :)
За да дојде Иниеста кај вас треба да ни го дадете Ибра и плус да ни доплатите некое евро... да го купиш Иниеста сега е исто како да го купиш Кака кога беше на врвот. Овој не е толку експониран по весниците, сите негови заслуги ги земаат другите ѕвезди од тимот. Повеќе се пишува за Ето, Меси, Анри отколку за Иниеста. Оваа година почнаа медиумите малку да го забележуваат. Иниеста е незаменлив играч во нашиот тим, КАТАЛОНЕЦ пред се... не постојат пари на светот со кои би можел да се купи Андрес во моментов.:smir:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Како скокаат каталонците ба Барса кога станува збор за нивни играчи од типот на Меси и Ињеста. Понудата од 50 милиони евра плус Ето и Хлеб за Ибра е исто што и понуда од 50 милиони плус Кварезма и Дејан Станокович за Лео Меси. Или понуда за Ињеста од 50 милиони плус Патрик Виеира и Кварезма.

Ама они одма почињаат да зборат како нивнтие играчи вредат многу дека не се достапни. Имате среќа што е Морати мекуш да беше Лотито или Де Лурентис или ќе платевте за Ибра 100 милиони или Ибра ќе седеше на клупа у следните две години.

Кога сме кај Ето, преговорите би требало да завршат од 5 часот и се очекува да се постигне конечен договор најверојатно за плата од 10,5 милиони евра. Тое е 3,5 повеќе од она што го добива сега во Барса, и Мислам дека Морати и со ова претерува.

B

Beck's

Гостин
Како скокаат каталонците ба Барса кога станува збор за нивни играчи од типот на Меси и Ињеста. Понудата од 50 милиони евра плус Ето и Хлеб за Ибра е исто што и понуда од 50 милиони плус Кварезма и Дејан Станокович за Лео Меси. Или понуда за Ињеста од 50 милиони плус Патрик Виеира и Кварезма.

Ама они одма почињаат да зборат како нивнтие играчи вредат многу дека не се достапни. Имате среќа што е Морати мекуш да беше Лотито или Де Лурентис или ќе платевте за Ибра 100 милиони или Ибра ќе седеше на клупа у следните две години.

Кога сме кај Ето, преговорите би требало да завршат од 5 часот и се очекува да се постигне конечен договор најверојатно за плата од 10,5 милиони евра. Тое е 3,5 повеќе од она што го добива сега во Барса, и Мислам дека Морати и со ова претерува.
vednas stom procitav,sakav da vidam kolku god imas i se zacudiv 23 a tolku niski mislenja imas.ako Quaresma e ist ko Hleb,Dejan Stankovic srbinot e ednakven na Eto:tapp: i zgora na se Ibra go sporeduvas so Messi...cekaj malku so Mesiah:tapp: decko daleku si od fudbalskiot realen svet:tapp:

p.s ajrlija neka ti e 1000 post

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ne znam za toa,i dvajcata bile top igraci vo Arsenal odnosno Porto.A sea kaj se:smir:
На Кварезма не му одговара италијанскиот фудбал, да иде во Шпанија ќе прави партал. А Хлеб никогаш не ми се свиѓал како играч.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
На Кварезма не му одговара италијанскиот фудбал, да иде во Шпанија ќе прави партал. А Хлеб никогаш не ми се свиѓал како играч.
партал праеше и во Шпанија,во барса ,не ти текнува?:pos2: типот не е за у голем клуб,се губи

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
партал праеше и во Шпанија,во барса ,не ти текнува?:pos2: типот не е за у голем клуб,се губи
Кварезма не ни добиваше шанса, покрај тие играчи што ги имаше тогаш Барса, + млад...сигурен сум дека во друга лига би се снашол. Во Челзи првите утакмици ги изигра добро и после се изгуби, може и до неговото незалагање на тренинзите е, па не добива шанса.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Кварезма не ни добиваше шанса, покрај тие играчи што ги имаше тогаш Барса, + млад...сигурен сум дека во друга лига би се снашол. Во Челзи првите утакмици ги изигра добро и после се изгуби, може и до неговото незалагање на тренинзите е, па не добива шанса.
као на пример у португалска лига,да праи атракции,тривели и глупости:):)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
vednas stom procitav,sakav da vidam kolku god imas i se zacudiv 23 a tolku niski mislenja imas.ako Quaresma e ist ko Hleb,Dejan Stankovic srbinot e ednakven na Eto:tapp: i zgora na se Ibra go sporeduvas so Messi...cekaj malku so Mesiah:tapp: decko daleku si od fudbalskiot realen svet:tapp:

p.s ajrlija neka ti e 1000 post

Сакаш да ставиме кладба дека Ибра во Барса ќе биде далеку подобар играч од Меси???

Јас сум многу реален. Мене не ме интересира кој колку е квалитетен зошто цената се одредува според моментална состојба.

Максвел е еден од најдобрите леви бекови во светот и вреди 15 милиони евра, ама договорот со Интер му истекува за една година и слободно во јануари може да си бара нов фудбалер па место 15 милиони евра, Барса плати 4,5 или тројно помалце.

Ето со договор уште една година, плус Пеп не го сака во тимот, плус нарушени односи со клубот, плус му наредуваат да дојде покасно за да може на раат да го комолетираат трансферот, плус месец два настап на Купот на Конфедерации, не вреди повеќе од 15 милиони евра. Повеќе може да плати само Сити кој за еден Белами плати над 20 милиони евра.

Значи Интер добива 50 милиони евра за најдобриот напаѓач во светот плус двајца фудбалери кои во моментов не вредат ништо и кои немаат иднина во Барселона.

По истата логика јас за Ињеста би понудил 50 милиони Евра, плус големиот Виеира кој растурше секаде за Барса да пополни дмц пошто тоа Бара и еден Кварезма за да игра на левата крилна позиција, исто така нешто Барса што бара еве може и место еден од тие играчи да ви го дадеме Самуел топ дефанзивец. Ти самиот го кажа одговорот на една ваква трампа, НЕ СИ НОРМАЛЕН а камоли Лапорта. Али во ред е тоа што Барса сака да му го начука на Интер и за тоа колку предобар предлог сте ни понудиле.

B

Beck's

Гостин
Сакаш да ставиме кладба дека Ибра во Барса ќе биде далеку подобар играч од Меси???

Јас сум многу реален. Мене не ме интересира кој колку е квалитетен зошто цената се одредува според моментална состојба.

Максвел е еден од најдобрите леви бекови во светот и вреди 15 милиони евра, ама договорот со Интер му истекува за една година и слободно во јануари може да си бара нов фудбалер па место 15 милиони евра, Барса плати 4,5 или тројно помалце.

Ето со договор уште една година, плус Пеп не го сака во тимот, плус нарушени односи со клубот, плус му наредуваат да дојде покасно за да може на раат да го комолетираат трансферот, плус месец два настап на Купот на Конфедерации, не вреди повеќе од 15 милиони евра. Повеќе може да плати само Сити кој за еден Белами плати над 20 милиони евра.

Значи Интер добива 50 милиони евра за најдобриот напаѓач во светот плус двајца фудбалери кои во моментов не вредат ништо и кои немаат иднина во Барселона.

По истата логика јас за Ињеста би понудил 50 милиони Евра, плус големиот Виеира кој растурше секаде за Барса да пополни дмц пошто тоа Бара и еден Кварезма за да игра на левата крилна позиција, исто така нешто Барса што бара еве може и место еден од тие играчи да ви го дадеме Самуел топ дефанзивец. Ти самиот го кажа одговорот на една ваква трампа, НЕ СИ НОРМАЛЕН а камоли Лапорта. Али во ред е тоа што Барса сака да му го начука на Интер и за тоа колку предобар предлог сте ни понудиле.
Inter mozebi ke izgubi od zdelkata,a moze Barsa da izgubi,se ke bide jasno posle odigrana sezona.No ja sakam da ti kazam zs zboruvas bezveza.Ne rabotata vo toa dali Barsa veke ne go saka Eto,rabotata e vo kvalitetie.Barsa zema odlicen napagac,Inter isto taka.Inter + toa zema eden Hleb,+ nekoi 50 millioni sto znaci kompletna cena bi izlegla nekade okolu 70 millioni,sto isto taka znaci vtoriot najskap transfer vo istorijata.Vtor pred eden Zidane koj osvoil se sto mozel,pred eden Kaka koj isto taka osvoil mnogu.A Ibra samo nekoi Sccudeta.Taka li e druze aj bidi mi pozdraven:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom