Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аквафреска не избуши :pos2:

Битката за титулата е одамна добиена...останува уште една битка помеѓу...
108363.jpg
VS
scheda-divaio.jpg

Денес имаше тепачка на мечот Торино - Џенова, тренерот на Торино како главен виновник го посочи идниот играч на Интер, Мота .
Поентата ми е, можно е да добие казна поради инцидентот, иако е посочен само како провокатор на истиот, т.е. се обратил на клупата на Торино и им рекол да замолчат ( вакви кошкања уз утакмици често се случуваат ) .
Инцидентот е постиран на темата за Италијанско и не го забележав Мота во тепачката, а и 50 секунди е клипот, ништо асално не видов .

Едит : Eве еден подолг клип. Оливеира и Рубињо беа најактивни во тепачката од Џенова, Мота никаде го нема, па не би требало да пие казна .

Очекувам во последно коло победа чисто онака за заокужување на сезоната и за одмазда поради високиот пораз во Бергамо.

Aбе маме му еам, ово нема ни у Београду

Иначе, начекав некоја компилација за Интер, топ 100 нивни голови, не е правена од Inter Chanel, правена е од Sky Italia, ja немам погледнато за да можам да ја прокоментирам, али осеќам '' језива '' е . :vozbud:

парт1 99мb
парт2 44мb

p.s. Врска неам која е последната сезона до која е правен изборот .

http://inter.it/aas/news/reader?N=31495&L=en
еве едно заебано интервју со председникот!
и овој почна како мурињо да зборува со директни и отсечни одговори.

п.с.во интервјуто пишува нешто за фановите на милан и малдини-да не го исвиркале?

Apparently, Arnautovic's agent is in town...
"I'm happy for you if you meet him."

И овој Морати почна да одговара во стилот на Мурињо :)

Не знам за вас но меме веќе ми е преку к.р од сите овие приказни и изјави на поединци од клубот...
Интер не е обиченн фудбалски клуб, и неговите фанови се многу повеќе од обични навивачи...
Оние малку постарите фанови на Интер тоа добро го знаат. Сме поминале низ скоро се. Црни пероиди на клубот без освоена титула 20 години, разочараувања и губење на скудето во последно коло кога јас за малку ќе добиев и нервен слом...
Сега сме во еден успешен период, 4 скудета по ред, градиме тим кој наредната сезона ќе атакува и на Лигата на шампиони.

Но Интер можи и без Ибра и без Мурињо!
Се работи за еден од најдобрите играчи и еден од најдобрите фудбалски стратези во денешницата но никој не смее да си игра и да потценува клубот.

Ако Мурињо мисли дека не треба да ги одбие парите од Реал е слободен. Истото го мислам и за Ибра.

Не е во ред ни на шала да се даваат вакви изјави и да се ставаат во неизвесност фановите на Интер.
Мене лично премногу ме изнервира изјавата на Мурињо со тие 99,9 и 51 %. Па и Ибра да не остани покусо се реши да се пошегува со тоа.

Мислам дека Морати нема да поклекни под ничиј притисок и понижување и ќе ја среди целата ситуација уште на почетокот на летото. Доколку заминуваат нека идат у курац, ако останат атакуваме на лига на шампиони и ново скудето.
Се надевам дека тоа нема да се случи но доколку се случи, што побрзо тоа подобро за да се најди адекватна замена и да има подолг период на адаптација на новитре членови.

Ееееееееее Пандев наш,најавуван во Интер како големо засилување за иднината,заедно со Мартинс............

А што сега стварно со Јубе ке потпишел или потпишал веке??:tapp:

НЕма потпишано пандев никаде!
лотито се обидува да го задржи а сите останати ненавивачи на лацио го сакаат во нивниот тим!
имаше шпекулација во март дека јуве го сака, па после интер демек се приклучил кон трката за сега во мај Тотенхем да биде најзагреан за него!
мое мислење е дека пандев сигурно ке си замине оти договорот му истекува следната сезона а да си замине во друг клуб без оштета ке биде голема загуба за лацио.
моментално Пандев е најбаран од Лацио и нивни најскап фудбалер!

Ееееееееее Пандев наш,најавуван во Интер како големо засилување за иднината,заедно со Мартинс............

А што сега стварно со Јубе ке потпишел или потпишал веке??:tapp:

Да ама Интер ретко кога се прославил со трансфер политиката. Покрај дубарите во калчото, главен факктор што имавме таква црна серија се и лошите тренасфери: бркавме одлични играчи им дававме шанса на Грешковци.

Јас сум од тие што се против праксата да ги пуштаме младите на калење и да ги трампаме за искуство. Тимот треба да е спој на младост и искуство, мора да има млади како Сантон на пример, кои ќе го ораат теренот, кај нив желбата за докажување и успеси е најголема. Интер никогаш немал доверба во младите, така беше со Муту, после со Адријано, Пирло, па и со Пандев... сите стануваат одлични играчи, во други клубови. Нејсе, Адријано го вратија, откако прво го пуштија на калење па го продадоа.

Сега моментално не ми се допаѓа што го дадовме Аквафреска за Милитои фрикин Тиаго Мота. Утре - задутре Аквафреска ќе игра за Јуве или Милан и ќе ни го збрца кога не треба, а Милито ќе биде во пензија...

Незнам за Пандев. Кога веќе доби шанса Мартинс требаше и тој, тие беа убиствено дуо во Примавера. Сега уште не ни е добар, затоа што имаше лоша сезона, иако сум убеден дека во подобар тим од Лацио може да брилјира. Се надевам дека нема да оди во Јувентус, му посакувам трансфер во Премиер Лига.

Оние малку постарите фанови на Интер тоа добро го знаат. Сме поминале низ скоро се. Црни пероиди на клубот без освоена титула 20 години, разочараувања и губење на скудето во последно коло кога јас за малку ќе добиев и нервен слом...
Сега сме во еден успешен период, 4 скудета по ред, градиме тим кој наредната сезона ќе атакува и на Лигата на шампиони.

Но Интер можи и без Ибра и без Мурињо!
Се работи за еден од најдобрите играчи и еден од најдобрите фудбалски стратези во денешницата но никој не смее да си игра и да потценува клубот.

Ако Мурињо мисли дека не треба да ги одбие парите од Реал е слободен. Истото го мислам и за Ибра.

Апсолутно, немам што да додадам.

имаше една тема како почнавте да навивате за вашиот омилен тим ама да не ја барам тука ке постирам!

се сеќавам дека имав 11-12 години сестра ми се врати од првата ескурзија во турција и како секогаш ми носи нешто!
отвора торбицата и ми дава црно-син дрес со бројчето 32 и името Виери!
испаѓам на маало целиот среќен оти имам и ја дрес(пред тоа не ни гледав фудбал) се фалам на другарчињата ама појма неам ни кој е виери ни кој е интер!
и постариве ми кажуваат јаки се секоја година се во топ 4 ама титула на сон само ке земат!одтогаш редовно си ги следам интер а дресот си го чувам како успомен(и уште ми е точен).
DSC00404.JPGDSC00405.JPG:helou:
еве и една колумна за типот кој ми беше најомилен се додека не си замина до ИНтер!

Не ми се верува дека на тој начин ги протолкувавте тие 99.9%, али ај, да ве потсетам на една негова изјава која е причината зашто фaновите на Меаца просто го обожаваат, 1000 банери постирав со неговото име, еден од нив велеше: Мурињо, ти си нашиот водач и ние одиме гордо поради тоа .

Иначе, изјавата :
Jose:"I understand your work and I have to work with you, but the protection of my group is much, much, much more important than you."

Kласика, ти еам, тоа е, еве гледам и договараат нов договор со Мурињо, Арнаутович најверојатно е новото засилување . . . работите се одвиваат перфектно за нас, уживајте .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom