Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве од каде потекнува оноа . . . zero tituli, oвие 39 секунди, и целата прес конференција тогаш од 7 минути, целосно ја променија сликата на Милано, а и на Италија со оглед дека по тој прес како што вика Мурињо, се изгледало ко да имало атомски напад врз Италија .

BREAKING NEWS: Diego Milito & Thiago Motta Join Inter

Ajдеее, ке се убијам, Мота и Милито 100% во Интер, ај, за Милито немам ништо против, топ ќе е минимум 2 сезони, али Мота бе маме му е*ам, уште ако него го сметаат за плејот у средина, ондак у пм сФе нека иде. . . не за друго, природна позиција му централен играч од среден ред, со нијанса поофанзивни карактеристики, али плеј во никој случај .

Сме го дале Аквафреска плус кеш. Незнам, неможам да проценам дали е добар трансферов...:toe:

Сме го дале Аквафреска плус кеш. Незнам, неможам да проценам дали е добар трансферов...:toe:
Koлку што знам Џенова го собрале Флокари за 11 милиона, не видов нешто за Аквафреска, башка покрај Балотели, Ибра и сега Милито, место за Аква ке нема у наредни 3 - 4 години, макар и Ибра бил продаден до тогаш .

едит : Genoa president Enrico Preziosi has announced that Inter have signed star duo Diego Milito and Thiago Motta, in exchange for cash plus Robert Acquafresca.

Eпа јбг, мораше некако да се смали нивната цена, која btw сеуште незнаеме колкава е .

едит : Maло олеснување, бар за мене, али неофицијално е, 16 милиони евра за двајцата плус Аквафреска .

Дур не видам на страната на Интер, не верувам.

Како и да е, го примети некој коментарот на Прециоси за доаѓањето на Флокари во Џенова?
Ако не сте го приметиле, повелете:

"He is no longer a boy, and he is going to give us so much joy," Preziosi said of Floccari's purchase.
Хомосексуалноста се шири ептен брзо последниве години. :pos:

Koлку што знам Џенова го собрале Флокари за 11 милиона, не видов нешто за Аквафреска, башка покрај Балотели, Ибра и сега Милито, место за Аква ке нема у наредни 3 - 4 години, макар и Ибра бил продаден до тогаш .

едит : Genoa president Enrico Preziosi has announced that Inter have signed star duo Diego Milito and Thiago Motta, in exchange for cash plus Robert Acquafresca.

Eпа јбг, мораше некако да се смали нивната цена, која btw сеуште незнаеме колкава е .

едит : Maло олеснување, бар за мене, али неофицијално е, 16 милиони евра за двајцата плус Аквафреска .
16 милиони евра за двајцата плус Аквафреска?
Па супер трансфер :)

Да се надеваме дека ќе ја повторат добрата сезона која ја имаа во Џенова и во дресот на Интер...

Дур не видам на страната на Интер, не верувам.
Официјално е, inter.it и онака каснат, али со сигурност е потврдена оваа информација низ сите италијански медиуми .

Е сега се поставува прашањето, што со Мота, и кој е вториот играч на кој ке се атакува во средниот ред . Според некои членови на forzainter форумот тоа би бил Hernanes, кој е офанзивен играч за врска, веќе месец дена излегуваат шпекулации за него на fcinternews, останатиот играч од одбраната би бил Кјаер или Алвес од Порто .

Е сеа тоа што сите во моментов се молат да не се реализира е носење на Микел или Џенас . Јас бев за Џенас, али по носењето на Мота ( играат буквално на иста позиција само што Мота е левак ) се согласувам, нит Микел нит Џенас, во никој случај . Кога сме кај Мота, сезонава беше феноменален, таков Мота сакам да гледам и во Интер, бев против негов трансфер само поради фактот што играчов каде и да отидеше имаше големи проблеми со повредите, оваа сезона му беше единствена која ја изигра во целост . . . се надевам дека и наредната ке е таква .

Мое мислење, Мунтари летово си оди, не дека е тиња играч, сезонава изигра на ниво и ги оправда паричните средства со кои беше донесен, али Мота игра на негова позиција, едноставно не иде да ги гледаш Камби, Мота и Мунтари у ист тим, левак + левак + левак во средина е фудбалско самоубиство, факт. Така да најверојатно би го користеле за носење на играч од Англија, и тоа од Тотенхем . . . а јас се надевам на Модрич .
Или Модрич или Хернанес за втор играч од средината . . . се останато би бил лош потег на Интер .

У пм, незнам кој е проблемот со Мурињо, цела своја кариера имал играч за врска у средина, и тоа и двајцата важеа за алфа и омега во неговите тимови ( Деко и Лампард ) . . . се надевам дека и овој пат ке настојува на таков тука, и ретардиран човек не гледа такво нешто во Мота .

zaneti-cambiaso-mota-hernanes
so ovie igra4i vo sredina planirate da atakuvame na liga shamp?:kesa::kesa::kesa:

Чисто од искуство да ви кажам дека со купувањето на Мота ја купивте најскапата опрема за обучување на вашиот медицински тим.

Кога ќе почне да игра по две утакмици неделно Мота толку од него. Ќе кине мускул два пати дневно.

Eдно е сигурно, грешката со Кварезма е научена, тоа што ме радува е што сега се најстојува за носење на играчи, па ке имаат цело лето истите да се имплементираат во тактичките замисли на Мурињо .

Али Мота бе . . . ај бар скептичен сум и не очекувам многу ( секој демант од Мота е добредојден :) ), за разлика од Кварезма, кога имавме огромни очекувања .

A за ЛШ, едноставно ке мора вака да се создава конкурентен тим, и онака пола играчи се нереална цел ( Иниеста, К.Роналдо, Фабрегас, Чави, Меси и остали ) . Тоа е тоа . :smir:

Чисто од искуство да ви кажам дека со купувањето на Мота ја купивте најскапата опрема за обучување на вашиот медицински тим.

Кога ќе почне да игра по две утакмици неделно Мота толку од него. Ќе кине мускул два пати дневно.
Пишав вчера за него, и во Атлетико Мадрид и во Барса беше со такви проблеми, јас се надевам дека ке ја повтори оваа сезона, која ја изигра на ниво, константно, без повреди .

п.с. Видете му потпис на еден од forzainter форумот, сум умрел од смеење ( а не е смешно )

Julio Cesar, Toldo, Orlandini
Burdisso, Bruno Alves, Cordoba, Samuel, Santon, Chivu, Materazzi
Motta, Obi Mikel, Muntari, Stankovic, Bolzoni, Mancini, Quaresma, Zanetti
Diego Milto, Aznaramotivivic ( намерно вака го напишал ).
UEFA CUP here we come.

:pos2:

Ццц........значи овој Мурињо не знам што ке прави со Мота у екипа......па асален плеј треба бре,не ни треба уште еден стакленко,да фрламе пари за операции и опоравувања секој 2 недели у пм.
За Милито олекував дека ке го земат,само прашање на време беше,но за Мота ни на сон не очекував.....но што е тука е,да се надеваме дека ке земе Мур асален плеј,не може со таков играч да атакува на ЛШ :kesa:

а што ако е мота купен како замена за виера??

Убаво пишува најдоле

This transfer has led to some division between Inter fans .

Не за Милито, пред Се за Мота . Али што е тука е, реков, враќање назад нема, да се надеваме дека ке не демантира со игрите . :toe:
а што ако е мота купен како замена за виера??
Тоа е ставот на многумина, и јас го делам истиот . . . одговорот ке го добиеме со наредното засилување од средниот ред .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom