HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.488
Ројс се повреди
Еее не претерувајте сеа.Ројс ако се повреди сеа,заврши светското за Германија...
Ај да бидеме реални у напад поубиствен играч Германија нема....Еее не претерувајте сеа.
Де молим те не ми кажувај што треба за да се освои СП. Ројс ако не може да игра завршило СП, демек зависни се од него, колку добри играчи ги имаат вие ја тупите со Ројс како на времето од Балак што беа зависни. Позначаен играч од Милер во офанзивата нема моментално и напаѓач како Клозе кој не е тоа што беше сигурно веќе и Озил кој не е во форма. Кедира исто не е во форма. Тие се тие играчи значајни, а Гетце, Крос и Ројс ти се шлагот на тортата за да бидат совршени ама како ќе бидат кога не с ево форма и Лев не знае да постави игра како што треба. Па и ми игра со Хеведес и Боатенг како бекови. Пушти го Гроскројц таму коњот нека оре по десната страна.Ај да бидеме реални у напад поубиствен играч Германија нема....
Светско со Милер или Шурле у напад нема да освојат...Ми се темни коа ги гледам како се мачат у шеснаесетник...Клосе е тоа што им треба али прашање е дали ќе го издржи цело светско..Али мислам дека ќе може.
Пошто вака,со недефинирана тактика,не се знае кој пие кој плаќа,нема ни Португал да ги тепаат.
За да освоиш светско ти треба компактна,воиграна екипа со јасна хиерархија на теренот....Ова поише личи на скаут-камп,секој пробува нешто да се истакне...Лидери со муда му фалат на Јоги на теренот...
Без Лам Швајни и Ноер на теренот многу тешко Германија да напраи позначаен резултат.И Полди треба да игра,пошто има муда.
Немаат муда,вонсериски таленти се,али немаат у нив одговорност,и неможат да ја повлечат репрезентацијата до крај...За последните 5% не е доволен талентот,треба крв да пљукаш...Де молим те не ми кажувај што треба за да се освои СП. Ројс ако не може да игра завршило СП, демек зависни се од него, колку добри играчи ги имаат вие ја тупите со Ројс како на времето од Балак што беа зависни. Позначаен играч од Милер во офанзивата нема моментално и напаѓач како Клозе кој не е тоа што беше сигурно веќе и Озил кој не е во форма. Кедира исто не е во форма. Тие се тие играчи значајни, а Гетце, Крос и Ројс ти се шлагот на тортата за да бидат совршени ама како ќе бидат кога не с ево форма и Лев не знае да постави игра како што треба. Па и ми игра со Хеведес и Боатенг како бекови. Пушти го Гроскројц таму коњот нека оре по десната страна.