Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.365
Поени од реакции
68.029
Не е сеедно што изгубивме, ама реално немавме што да бараме во купот со Ѓорче и Струга. Малце се напаливме дека Шкендија и Слога отпаднаа, ама реалноста е таа, јачината ни е на ранг на Пелистер или Скопје.
Они одеа на пенали, се бранеа од почеток. Ние пробувавме да нападнеме прво полувреме, второ не работеше стримот. Сепак, без Шиле шансите да дадеме гол се минусни. Според мене и непотребно беше сменет Илиќ кога се знаеше дека шансата да решаваме на прнали ќе биде огромна.
Не знам, може влегол во второ полувреме, па јадам гомна :D

Одиме на ракомет, тоа е поважно сега, иако моралов падна за 20% :P
 
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.033
Поени од реакции
34.437
Додека функционираше стримот и додека гледав, Вардар беше подобар противник, напаѓаа константно, имаа неколку шанси што можеа да ги претворат во гол и да го решат натпреварот ама тоа е. Вардар денес сам се победи, изгубија со три промашени пенали по ред. Не дека Пелистер биле кој знае колку јаки. Буквално Битолчани не знаеа кај тераат, ова ако е прволигашка екипа не знам...
 
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.459
Поени од реакции
3.482
Штом на овој Пелистер гол не му дадоа, се ти кажува колку е квалитетот на овие играчи, а и оној тренерон абе врска нема. Има подолга клупа, еден играч не стави до 70 минута. Абдал!
 
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.459
Поени од реакции
3.482
Му дава на Трајче Стојковски да шутира 4 пенал, овој мисли на нива е ја шутира у планина.. Каква мизерија од тим сме леле, а тоа со лекарите ако е точно е уште поголем очај!
 
Член од
19 август 2010
Мислења
3.529
Поени од реакции
8.000
Де бе сме испаднале од купов, јака муда :ROFLMAO:. И онака немаше да го освоиме, само џабе додатни трошкови. Једино жално е што испаднавме од уште поочајна екипа од нас. Нека се фокусираат на останатиот дел од сезоната ако може да се појачаме и да покушаме да се вратиме во Прва лига.
 
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.355
Поени од реакции
7.307
Што све не' изнапромашија денес. Уште не можам да сфатам. Фичо, оној Николов, Наумоски сам пред гол, Глишиќ пречка, Шиле зицер у 90' имал. Што ти значи голман. Буквално сам не откажа денес, со 10 очајни соиграчи. Плус две одбрани у пенал серијата.

На Никола секоја чест за играчката кариера, ама нека се учи на младинска школа, а не на првиот тим. Против Силекс има можност со победа да се приближи на достижни 5 бода - губи, против Воска со победа да ги поминеме на табела - губи, против утепан Пелистер има можност со победа да се избори за домашен меч во полуфинале - испаѓа. Најбитните утакмици полусезонава ги промаши. Денес Шиле го чува на клупа до 70-та минута, а досега секој меч од почеток го играше, па дури и кога немало потреба. Оди разбери го...
 

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
12.070
Поени од реакции
22.103
I da go osvoevme kupot nie seuste ne sme gi rascistile dolgovite za da dobieme licenca za evropa taka da nema nekoja poenta i da pominevme. Se slagam so konjanikot deka prioritet mora da e ligata, ednostavno ni se pogodi zdrepkata u kupot, iskreno poveke ke sakav uste u prvo kolo da naletavme na nekoja random nebitna ekipa i da ispadnevme ali ok, sto e tuka e...

Nemase potreba od rokadi na gol mada mene ova golmance mi izlgeda posigrno i podobro od Ilic. Da ne branese denes nemavme da zname deka postoi...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom