Фан Клуб: Вардар

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Аууууу и навивачка група ке прават утре лисичаниве ... :pos:

П

Паспарту

Гостин
Единствен начин за да се гледа мечот е да се качиш на бетонскиот ѕид кој го опкружува целиот стадион :) Не е на пример како на стадиончињава на Локомотива или Алумина да можеш да гледаш од кај сакаш, туку е заградено од сите страни. Ѕидчињата се високи два метра и кусур (од што ме држи сеќавање:)).
Околу стадионот си има куќи:D
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:08 PM ---

Исполнува стандарди, има трева подобра и од многу други прволигашки мечеви а и трибинче (зацементирани блокови без столчиња), ама проблемот е што неможе да собере повеќе од 1 000 и кусур гледачи а заинтересираноста за меќот е огромна меѓу месното население :D
Плус Брацо несака да не пушти...
Значи нешто слично на куќите од браќава кои се оградени со кинески ѕидови... :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
Значи нешто слично на куќите од браќава кои се оградени со кинески ѕидови... :pos:
Така нешто :D
Нека потврди некој за висината на страничниот ѕид, пошто кога поубаво ќе размислам лесно се качив на ѕидчето на главната трибина, а со оглед на тоа што сум дунстер за прекачување (доволно е да се каже дека на Вардар-ЦСКА Софија, ќе си ги оставев јајцата на ограда кога пробував да се прекачам на југ:rolleyes:), па сигурно не бил повеќе од два метра. Ама сепак мислам дека страничниот беше многу повисок.
Не ми се верува за што правиме муабет:pos:

П

Паспарту

Гостин
Мора да победиме утре, редно време е купот да се игра пред полн Градски, а Вардар да биде дел од него :) Не како последниве неколку години кога човек не знае дали се игра некој второлигашки натпревар или финале на куп.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Така нешто :D
Нека потврди некој за висината на страничниот ѕид, пошто кога поубаво ќе размислам лесно се качив на ѕидчето на главната трибина, а со оглед на тоа што сум дунстер за прекачување (доволно е да се каже дека на Вардар-ЦСКА Софија, ќе си ги оставев јајцата на ограда кога пробував да се прекачам на југ:rolleyes:), па сигурно не бил повеќе од два метра. Ама сепак мислам дека страничниот беше многу повисок.
Не ми се верува за што правиме муабет:pos:
Кај трибината не повеќе од 2 метри, од кај улицата е малце повисок мислам, 2,5 метри од прилика...

Член од
10 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
3
Каков зид, не зборете глупости ако нема многу џандари, ако бидат 2-3 на врата ке пуштиме 25 души (ако дадат толку карти) прво па после ке се збутаме некако и ке влеземе, немам намера да се качувам јас на зид, и метар ипол да е! :icon_mrgr:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
2.450
Поголема бројка од таа на Работнички тешко.Ни се погоди што Работнички стигна до четврто коло пред утакмицата,па се посвети поголемо внимание на клубовите,а Вардар одлично стартуваше во Прилеп и се најавува конечно после години агонија борба за Европа и за титула.Со Ренова едно 700-800 души ако бидеме ние и уште едно 3000 обична публика би било ок.За Македонски стандарди и 4000 души на утакмица е како да си го наполнил Сан Сиро.
Има шанси бројката да биде тука некаде па и поголема зошто да не, бидејќи еуфоријата од пред тој меч со Работнички сега е многу поголема, од тогаш наваму Вардар уште 2 пати по ред победи, со тоа атмосверата кулминираше. Башка повторно е вечерен термин, башка и недела е.

Инаку се засилува Ренова пред мечот со нас
http://www.time.mk/read/NONE/216e275274/index.html
само незнам дали ќе има право на настап Марјан Андонов.

Битен натпревар ќе биде ова, тежок, но со наша силна поддршка ќе успееме. Во недела со почеток од 20 часот сите на стадион ! За Комити стандард собирање на фонтана од 18 часот.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Пази да не влезеш во некоја братска куќа :D
Шала на страна, има и од браќата во селото, а еднаш имав и не баш пријатно искуство натака, така да памет во глава на тие што ќе одат сами да не отиде некој реквизит курбан :)
И гледам во тоа евентот за мечот се напнаа Лисичани :pos:
Очекувам иста слика како и од тогаш кога бев на Лисиче-Славија, неподнослива сирена, зурли и тапани за прослава на евентуален гол, и еден куп селски фаци. Без навреда за неколку Комити што се од таму, али какви селски фаци имаше на трибина аууууууууууууууууу:D
Кога ги читам ми е криво затоа што неможам да одам утре. Дефинитивно ми се една од поомразените екипи :D
Очекувам и Јане Тица да парадира по трибина со пиштолот во рака :D
Oдично

Ќе биде

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Ај со среќа нека ни е. Уште една минимална победа не би било лошо. :D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.716
Поени од реакции
3.073
Legendi sea doagjam od rabota koj znae rez neka pisue tuka poso vaka ne ja biva :D

Kajgana Shop

На врв Bottom