Aerodrom News
Магдонос
- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 31
Аууууу и навивачка група ке прават утре лисичаниве ...
Значи нешто слично на куќите од браќава кои се оградени со кинески ѕидови...Единствен начин за да се гледа мечот е да се качиш на бетонскиот ѕид кој го опкружува целиот стадион Не е на пример како на стадиончињава на Локомотива или Алумина да можеш да гледаш од кај сакаш, туку е заградено од сите страни. Ѕидчињата се високи два метра и кусур (од што ме држи сеќавање).
Околу стадионот си има куќи
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:08 PM ---
Исполнува стандарди, има трева подобра и од многу други прволигашки мечеви а и трибинче (зацементирани блокови без столчиња), ама проблемот е што неможе да собере повеќе од 1 000 и кусур гледачи а заинтересираноста за меќот е огромна меѓу месното население
Плус Брацо несака да не пушти...
Така нештоЗначи нешто слично на куќите од браќава кои се оградени со кинески ѕидови...
Кај трибината не повеќе од 2 метри, од кај улицата е малце повисок мислам, 2,5 метри од прилика...Така нешто
Нека потврди некој за висината на страничниот ѕид, пошто кога поубаво ќе размислам лесно се качив на ѕидчето на главната трибина, а со оглед на тоа што сум дунстер за прекачување (доволно е да се каже дека на Вардар-ЦСКА Софија, ќе си ги оставев јајцата на ограда кога пробував да се прекачам на југ), па сигурно не бил повеќе од два метра. Ама сепак мислам дека страничниот беше многу повисок.
Не ми се верува за што правиме муабет
Има шанси бројката да биде тука некаде па и поголема зошто да не, бидејќи еуфоријата од пред тој меч со Работнички сега е многу поголема, од тогаш наваму Вардар уште 2 пати по ред победи, со тоа атмосверата кулминираше. Башка повторно е вечерен термин, башка и недела е.Поголема бројка од таа на Работнички тешко.Ни се погоди што Работнички стигна до четврто коло пред утакмицата,па се посвети поголемо внимание на клубовите,а Вардар одлично стартуваше во Прилеп и се најавува конечно после години агонија борба за Европа и за титула.Со Ренова едно 700-800 души ако бидеме ние и уште едно 3000 обична публика би било ок.За Македонски стандарди и 4000 души на утакмица е како да си го наполнил Сан Сиро.
OдичноПази да не влезеш во некоја братска куќа
Шала на страна, има и од браќата во селото, а еднаш имав и не баш пријатно искуство натака, така да памет во глава на тие што ќе одат сами да не отиде некој реквизит курбан
И гледам во тоа евентот за мечот се напнаа Лисичани
Очекувам иста слика како и од тогаш кога бев на Лисиче-Славија, неподнослива сирена, зурли и тапани за прослава на евентуален гол, и еден куп селски фаци. Без навреда за неколку Комити што се од таму, али какви селски фаци имаше на трибина аууууууууууууууууу
Кога ги читам ми е криво затоа што неможам да одам утре. Дефинитивно ми се една од поомразените екипи
Очекувам и Јане Тица да парадира по трибина со пиштолот во рака
инаку у колку се игра натпреваротOдично
Ќе биде
Da si ziv i zdrav
Vrska neam koj e gleam na linkot so go stajСтрелец ? Фичо или друг е ?