- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 639
- Поени од реакции
- 3.122
УЕФА секако ќе побара отчет зашто 2 екипи ја напуштиле лигата и ја нарушиле регуларноста така да ќе биде на тапет и играњето во Европа сезонава секако...
Не е според чаршијата туку тие се, е сега што ќе биде следно ќе видиме.Според чаршијата, токму Гостивар е тимот што нудел мито на судија. Се ова е сценарио, ќе го видиме крајот.
mestata sto vodat preku ligata da, kupot nema vrska, zasebno natprevaruvanje e.УЕФА секако ќе побара отчет зашто 2 екипи ја напуштиле лигата и ја нарушиле регуларноста така да ќе биде на тапет и играњето во Европа сезонава секако...
Сега прочитав според правилникот на УЕФА доволно е 6 екипи да го завршат првенството за да биде прогласено за регуларноmestata sto vodat preku ligata da, kupot nema vrska, zasebno natprevaruvanje e.
Под капата на истата федерација. Таа ги сноси последиците веројатно, не лигатаmestata sto vodat preku ligata da, kupot nema vrska, zasebno natprevaruvanje e.
Таман сите шипски екипи надворСега прочитав според правилникот на УЕФА доволно е 6 екипи да го завршат првенството за да биде прогласено за регуларно
ne e federacijata neregularna nego natprevaruvanjeto (ligata) sto znam jas bi insistiral deka kupot nema vrska so sto se sluci u ligata.Под капата на истата федерација. Таа ги сноси последиците веројатно, не лигата
така е купот не е споренne e federacijata neregularna nego natprevaruvanjeto (ligata) sto znam jas bi insistiral deka kupot nema vrska so sto se sluci u ligata.
Господ гледаДа остане забележано како не испратија со музиката од "Отпишаните" кога не победија со пресврт во надокнадата по што моравме да играме бараж. Да даде Господ никогаш повеќе да нема враќање на овие отпишани.Најпогана екипа, а не е мала конкуренција воопшто...
![]()
Otpisani - Uvodna spica
Uvodna špica TV serije Otpisani.Po mom mišljenju ovo je najbolja serija sa ovakvom tematikom do sada, i na našim prostorima i u svetu...www.youtube.com
21:41
![]()
Господ (не) е со Вардар ...!!!
Воска спорт-Вардар 2-1 (0-1), 60 минути вардарците играа со играч помалку, водеа до 90+2 минута и примија два гола во судиското продолжениеwww.youtube.com