- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.478
- Поени од реакции
- 3.856
Друга функција има , мотивира играчи снима видеа ја чува Деспина тоа му останува.А што мајка бара уште во клубов???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друга функција има , мотивира играчи снима видеа ја чува Деспина тоа му останува.А што мајка бара уште во клубов???
Гостивар напуштиле по стапките на воШка значи иста судбина и на нив ќе им се деси.Добро е што македонска екипа нема да испадне.Само Тиквеш и Брера да завршат пред Беса за да Беса игра бараж.
Па мора некој и видеоА што мајка бара уште во клубов???
Незнам како е правилото,но ако две екипи се откажат можно е лигата да е неважечкаГостивар напуштиле по стапките на воШка значи иста судбина и на нив ќе им се деси.Добро е што македонска екипа нема да испадне.Само Тиквеш и Брера да завршат пред Беса за да Беса игра бараж.
Па мора некој и видео
Незнам како е правилото,но ако две екипи се откажат можно е лигата да е неважечка
Ако се повлечат целосно како вошка нема да има екипи од Македонија во Европа и цело првенство ќе се рачуна за нерегуларно,нема да има шампион за 24/25.
По логика за да не изгуби ФФМ а и Македонија ќе ги казнат со -9 бода,а ако се повлечат сами тука веќе страдаат сите тимови.
Сега искра ќе се каат што им пуштија на Струга финале купne vazi toa za kupot. kupot ke si e regularno osvoen osven ako i struga ne izleze na teren![]()
Сега искра ќе се каат што им пуштија на Струга финале купАко само преку купот може да се иде на европски натпреварувања.
Ако до петок се повлечат Гостивар толку изгледа ќе биде од првенството ни шампион ќе има ни преставник во Европа.Така да големи се шансите да не се изигра до крај.ke vidime slednoto kolo dali im ja pustile... jas mislam struga ke im zeme bod za direktnata so sileks da odlucuva ama sega moze dzabe da e.