- Член од
- 13 август 2019
- Мислења
- 608
- Поени од реакции
- 3.285
Кога ќе не просветлат сеа со Седло, ќе ја решиме…
Пепел, тоа ќе биде капакот.Кога ќе не просветлат сеа со Седло, ќе ја решиме…
Не е ваљда тоа следно?Кога ќе не просветлат сеа со Седло, ќе ја решиме…
Има тука многу комбинации во игра меѓу козарињо и Седло, еднаш не успееа да го протнат, за сега ќе видиме…Не е ваљда тоа следно?
Ti more ziv si, uste treses zeleni.srle ni kriv ni duzen nareden trener sedlo on trebase i pred srle ali se otkazaa u zadnji moment ne ide na arno ova rabotava ali aj da veruvame u januar imase nekoj decki vikaa ke imalo zasiluvanjaw ke vidime da dademe sansa na noviot gazda atillaa
грешката кај Срле е што се нафати да работи, и сега фактите се тие. Секој кој што има барем малку разбирање од фудбал можеше да види дека играчиве не се играчи, го виделе некаде црнец и оп дај го ваму, знаел, не знаел, во тој клуб треба да се избркаат 80% од играчите, не знаат ни да примат топка ни да дадат, земи завршија полусезонава со младинци и и после ако имаат пари нека направат сосем нов тим, овој тим не го бива па не знам кој да е тренер.Не се знае која реченица од која е попокварена. Е ова ни го води клубот...
Вардар и Захариевски се разделија. Ништо чудно ако се знае дека на девет средби под негово водство нашиот најтрофеен клуб успеа да победи само еднаш и тоа во Кавадарци и тоа со службени 0:3, двапати ремизираше и шестпати беше поразен.
Како се вели, пред фактите и боговите молчат. А ова се фактите.
Тоа се тие прокси "новинари" на куроглавиот што ти ги спомнав пред некој ден…Не се знае која реченица од која е попокварена. Е ова ни го води клубот...
Вардар и Захариевски се разделија. Ништо чудно ако се знае дека на девет средби под негово водство нашиот најтрофеен клуб успеа да победи само еднаш и тоа во Кавадарци и тоа со службени 0:3, двапати ремизираше и шестпати беше поразен.
Како се вели, пред фактите и боговите молчат. А ова се фактите.
Ti more ziv si, uste treses zeleni.