Фан Клуб: Вардар

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Инфо за Дарко Стојанов ?

Потпишал за нас!
дарко стојанов е дете на вардар тренираше со првиот тим кога тренер беше ратко достаниќ а потоа беше на позајмица во маџари солидарност и локомотива

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
До крајот на месецот, ќе се знае разврската околу ФК Вардар. Како и да е, што и да биде, групата ќе функционира мошне организирано и перспективно следната сезона. Имаме прослава 25 години постоење, потоа имаме и регионална лига во ракомет. Значи има моменти каде што ќе блескаме во текот на сезоната. Побрзајте со членските, тоа е за поволни услови на сите нас, цената е симболична бидејќи важи за цела сезона. Таа варијанта со членските е најевтина, сметајќи ги сите математики. Проверете сами. Со тоа што со членската вклучени се и натпреварите од ракометната регионална лига ! Исто така првите 100 Комити кои ќе уплатат за членски, ќе добијат маици бесплатно. Затоа побрзајте, уплатите веќе течат, и први членови со членски веќе имаме.

КРВТА МОЈА, БОЈАТА ТВОЈА !!!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Бајо: "За Вардар и во Втора лига"
"Не е срамно за Вардар да се настапува и во второлигашка конкуренција. Јас сум подготвен, како и многупати претходно, да се вратам во клубот, но досега со никого немам никаков контакт околу таквата идеја", вели Бајевски
Во моментите кога комплетната фудбалска јавност, пред се неговите најверни навивачи, го очекуваат финалниот резултат околу идниот статус на најтрофејниот македонски клуб, очигледна е подготвеноста на веќе спомнуваните низ фудбалските кругови идни големи засилувања за кам-бек во "црвено-црните" редови...
И покрај тоа што, како што вели, досега нема никаков контакт околу евентуална идна заедничка соработка со новото раководство на Вардар, поранешниот македонски репрезентативец Александар Бајевски е подготвен да му помогне на клубот и во најтешкиот негов период.
"Искрено своето име како идно евентуално засилување во новиот Вардар го прочитав од медиумите, меѓутоа досега немам никаков контакт или разговор со новото раководство за евентуално враќање во клубот", ни изјави вчера миленикот на "Комитите", Бајевски.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Пак ни мачкаат очи, со овој се преговарало, со оној се преговарало а уствари со никого не се преговара :D
Времето си тече, другите клубови веќе почнаа со подготовки, а ние уште незнаеме ни кој е моменталниот состав на Вардар...
Не ми мириса на добро работава...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ее да ве прашам барем вие што сте членови на Комити на форумов.. би прифатиле Вардар да влезе на местото на Тетекс во прва лига ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Ее да ве прашам барем вие што сте членови на Комити на форумов.. би прифатиле Вардар да влезе на местото на Тетекс во прва лига ?
Многу јасно дека НЕ...

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
на местото на тетекс никогаш.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Сомнително е ова што се случува, сега читам имало некои шпекулации да се носат бнекои играчи како Пеев, Филип Петров, Кировски (првиот минус играч, вториов којзнае колку стагнирал откако отиде од вардар, третиов најомразен), но и играчи како Пјер Боја, Амбурет и Лена. Пјер Боја во Вардар?
Незнам за Лена дали е странец али го ставив во оваа група на странци, ама во втора лига странци не смее да играат...
За каде се спремаат нашиве???
Нешто се крчка, али се е на база на шпекулации...
Се мислам дека на крај со младинци ќе се бориме за опстанок во втората лига...
Нешто маткаат нашиве со Миравци...

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Сомнително е ова што се случува, сега читам имало некои шпекулации да се носат бнекои играчи како Пеев, Филип Петров, Кировски (првиот минус играч, вториов којзнае колку стагнирал откако отиде од вардар, третиов најомразен), но и играчи како Пјер Боја, Амбурет и Лена. Пјер Боја во Вардар?
Незнам за Лена дали е странец али го ставив во оваа група на странци, ама во втора лига странци не смее да играат...
За каде се спремаат нашиве???
Нешто се крчка, али се е на база на шпекулации...
Се мислам дека на крај со младинци ќе се бориме за опстанок во втората лига...
Нешто маткаат нашиве со Миравци...
Koлку што знам јас Џери има договор со Аполон (Кипар)..
Иначе Лена е македонец кој во минатото настапуваше во Макеоднија ЃП а минатата сезона со Фљаму.... (не ми текнуе на името :D) беше шампион на Албанија се работи за многу квалитетен играч од средината на теренот..
Пеев заглави у Турција а Петров грее клупа у Србија ми се чини во Јавор//

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Koлку што знам јас Џери има договор со Аполон (Кипар)..
Иначе Лена е македонец кој во минатото настапуваше во Макеоднија ЃП а минатата сезона со Фљаму.... (не ми текнуе на името :D) беше шампион на Албанија се работи за многу квалитетен играч од средината на теренот..
Пеев заглави у Турција а Петров грее клупа у Србија ми се чини во Јавор//
Лена се презива, само незнаев дека бил од Македонија, пошто на менаџер ми играше како странец од АЛбанија :D
Лани во Фљамуртари играше, Пеев мислам за Ордуспор настапуваше. Кировски не ни сакам сда го гледам, повеќе би се израдувал ако го видам Марко Симоновски од Металуѕрг назад во нашиот тим, заедно со Ејупи и Костеноцвски :)
Незнам Симеон Христов колку напредувал али сигурен сум дека јне се изнаиграл баш во Унгарија...
Сакам Глигор Глигоров да го видам тука. Ќе ми се исполни ли некогаш оваа желба:(

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Комити, официјален став.

По неодамнешните шпекулации и најави, навивачката група Комити е приморана да даде свое соопштение.
Деновиве во домашните и странските весници излегоа доста шпекулации, како Комити се организирале за натпреварот шкендија-партизан. Новинарите како по обичај, пласираат лаги за да имаат поголема читаност.

Официјален став на групата е дека нема да земеме никакво учество во овој натпревар, поради тоа што не игра нашиот Вардар ниту некој од нашите братски клубови. Комити нема да навиваат со гробари ниту со навивачите на шкендија. КОМИТИ НАВИВААТ САМО ЗА ВАРДАР.

Нашето непријателство со навивачите од тетово е на националистичка база, а према гробарите имаме неутални ставови, со негативна наклонетост према оние кои ја негираат нашата нација/црква и го подржуваат братството со Паок. Така да испраќаме апел до сите наши членови, да не се излажат од медиумите и да завземат било каква страна и да одат да навиваат на тој ден.

Потсетуваме дека непочитување на официјалниот став на групата од страна на членовите, се санкционира со отстранување од групата !

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Лена се презива, само незнаев дека бил од Македонија, пошто на менаџер ми играше како странец од АЛбанија :D
Лани во Фљамуртари играше, Пеев мислам за Ордуспор настапуваше. Кировски не ни сакам сда го гледам, повеќе би се израдувал ако го видам Марко Симоновски од Металуѕрг назад во нашиот тим, заедно со Ејупи и Костеноцвски :)
Незнам Симеон Христов колку напредувал али сигурен сум дека јне се изнаиграл баш во Унгарија...
Сакам Глигор Глигоров да го видам тука. Ќе ми се исполни ли некогаш оваа желба:(
пеев игра во болуспор а за ордуспор играат јован костовски и муарем муарем

Kajgana Shop

На врв Bottom