Фан Клуб: Вардар

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Инаку времево идеално за фудбал, стадионот ќе биде ко кочина.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Разликата е 5 бода, ако загубат и од двете а ние тепаме све ќе имаме еден повеќе од нив.
Мечот со пелистер сигурно го добиваат. Сите наѓши погледи треба да се насочени кон мечот Напредок-Скопје, во кој Напредок МОРА да победи ако сакаме ние да ќариме нешто.
И во последниот меч треба Турново да тепа пошто во спротивно ако имаме исто бодови ние ќе отпаднеме поради очајната гол разлика...
Једини спас гледам само ако ФФМ ги врати трите бода.
Шансите да се спасиме се 1:1000000000000000!
Ај колку што ми е познато (не пратам МФЛ за жал многу) Напредок у Кичево бодови не дава. Ама тие струмичаните кој ги знае последно коло. А Пелистер ептен камен ли е? Нели напраи една беља со Силекс мислам беше

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
Ај колку што ми е познато (не пратам МФЛ за жал многу) Напредок у Кичево бодови не дава. Ама тие струмичаните кој ги знае последно коло. А Пелистер ептен камен ли е? Нели напраи една беља со Силекс мислам беше
Не да е камен, нема теорија да освојат бод особено во Скопје...
Плус чиста намештаљка ќе биде утакмицата, пошто и претходно си ги наместија двете...
Наопредок не дава бодови во Кичево, али проблемот е што Напредок не ги игра мечевите во Кичево поради казната од мечот со Металург, па играат во Кавадарци...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не да е камен, нема теорија да освојат бод особено во Скопје...
Плус чиста намештаљка ќе биде утакмицата, пошто и претходно си ги наместија двете...
Наопредок не дава бодови во Кичево, али проблемот е што Напредок не ги игра мечевите во Кичево поради казната од мечот со Металург, па играат во Кавадарци...

Абе звучи многу песимистички све ова, неверојатно е ВАРДАР д абиде второлигаш во Македонска лига????

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
Абе звучи многу песимистички све ова, неверојатно е ВАРДАР д абиде второлигаш во Македонска лига????
Па едно 99% веројастно е дека идна година ќе играме со Ринија, Руфеја и Дрита, а уште поголема веројатноста дека ќе им гледаме во грб на Ринија, Победа, Ѓорче....

--- надополнето ---

Тетекс-Вардар 1-0 на полувреме, сепак изгледа ја избрале втората верзија дека ние ќе ја пуштиме, по што и официјално по овој меч сме нови второлигаши...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
1-0 губиме....
Нишо чудно кец у два да е редена...
Битно не ги лупнав парите ја, немаше да се јадам сега. И онака ептен нерви искинав на неподвижниве до сеа.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Па едно 99% веројастно е дека идна година ќе играме со Ринија, Руфеја и Дрита, а уште поголема веројатноста дека ќе им гледаме во грб на Ринија, Победа, Ѓорче....

--- надополнето ---

Тетекс-Вардар 1-0 на полувреме, сепак изгледа ја избрале втората верзија дека ние ќе ја пуштиме, по што и официјално по овој меч сме нови второлигаши...
ti taka mislis deka sme vtoroligase ke vidime na kraj na seozna , do togas zivej vo svetot na vtoroligasite ;) :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
ti taka mislis deka sme vtoroligase ke vidime na kraj na seozna , do togas zivej vo svetot na vtoroligasite ;) :)
Е ајде да видијме, се надевам ќе бидеш во право :)
Слушам деновиве требало да се официјализира проширувањето на лигата :raz:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
2-0 иначе е е излеа....

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
da da 2-0 e kasni utakmicata neso izglea, tuku toa e toa teorestki kraj za Vardar ali ke vidime na kraj na sezona :) inace im go spopika na site Vardar so go igrale u kladilnica public bet si raboti na slucajot

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
Да сме примиле на крај гол изгледа...
Може ќе ја вртат 2-3 да биде :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зошто не е почнато второто полувреме од Тетекс - Вардар? Или покасно почна утакмицата?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Јас ја знаев дека ќе биди 1, оти очајно и на тетекс му требаат бодови, сега дали имало некој договори за 2 незнам, ама ко ќе се види табелата доколку тетекс не победеше ќе играше бараж.....

Kajgana Shop

На врв Bottom