Ај колку што ми е познато (не пратам МФЛ за жал многу) Напредок у Кичево бодови не дава. Ама тие струмичаните кој ги знае последно коло. А Пелистер ептен камен ли е? Нели напраи една беља со Силекс мислам бешеРазликата е 5 бода, ако загубат и од двете а ние тепаме све ќе имаме еден повеќе од нив.
Мечот со пелистер сигурно го добиваат. Сите наѓши погледи треба да се насочени кон мечот Напредок-Скопје, во кој Напредок МОРА да победи ако сакаме ние да ќариме нешто.
И во последниот меч треба Турново да тепа пошто во спротивно ако имаме исто бодови ние ќе отпаднеме поради очајната гол разлика...
Једини спас гледам само ако ФФМ ги врати трите бода.
Шансите да се спасиме се 1:1000000000000000!
Не да е камен, нема теорија да освојат бод особено во Скопје...Ај колку што ми е познато (не пратам МФЛ за жал многу) Напредок у Кичево бодови не дава. Ама тие струмичаните кој ги знае последно коло. А Пелистер ептен камен ли е? Нели напраи една беља со Силекс мислам беше
Не да е камен, нема теорија да освојат бод особено во Скопје...
Плус чиста намештаљка ќе биде утакмицата, пошто и претходно си ги наместија двете...
Наопредок не дава бодови во Кичево, али проблемот е што Напредок не ги игра мечевите во Кичево поради казната од мечот со Металург, па играат во Кавадарци...
Па едно 99% веројастно е дека идна година ќе играме со Ринија, Руфеја и Дрита, а уште поголема веројатноста дека ќе им гледаме во грб на Ринија, Победа, Ѓорче....Абе звучи многу песимистички све ова, неверојатно е ВАРДАР д абиде второлигаш во Македонска лига????
ti taka mislis deka sme vtoroligase ke vidime na kraj na seozna , do togas zivej vo svetot na vtoroligasiteПа едно 99% веројастно е дека идна година ќе играме со Ринија, Руфеја и Дрита, а уште поголема веројатноста дека ќе им гледаме во грб на Ринија, Победа, Ѓорче....
--- надополнето ---
Тетекс-Вардар 1-0 на полувреме, сепак изгледа ја избрале втората верзија дека ние ќе ја пуштиме, по што и официјално по овој меч сме нови второлигаши...
Е ајде да видијме, се надевам ќе бидеш во правоti taka mislis deka sme vtoroligase ke vidime na kraj na seozna , do togas zivej vo svetot na vtoroligasite
Ako Teteks nema golmanДа сме примиле на крај гол изгледа...
Може ќе ја вртат 2-3 да биде