Фан Клуб: Вардар

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.533
Ау човече па ти си ненадмашлив. Убаво вика момакот погоре, за секој потег на Миленко и полтроните ќе најдеш оправдување. Значи козарот се приклони кон нова стратегија сега, забранет влез на северна за оние што го блокираат, ама може вработување како награда. Ете затоа мојот предлог е следен Попов да биде. Зашто да не, и онака е идеален за оваа клапа на копита и бескичмењаци напикана во Вардар.
mene ne mi treba opravduvanje, vas vi treba...

i da ocekuvam i popov pa i pancev da im najdat nekakva funkcija ako toa znaci oprostuvanje na del ili cel dolg. sfakas valjda deka samo toa im e bitno.

ovaa klapa e bukvalno za toa stavena i kolku pobrzo se resi se toa tolku pobrzo ke bide zameneta.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.237
Знае некој колку е сериозна повредата на Босанчиќ? Колку време би отсуствувал од терените? На прв поглед воопшто не делуваше дека е некоја ситна повреда.

Член од
23 април 2022
Мислења
418
Поени од реакции
2.110
mene ne mi treba opravduvanje, vas vi treba...

i da ocekuvam i popov pa i pancev da im najdat nekakva funkcija ako toa znaci oprostuvanje na del ili cel dolg. sfakas valjda deka samo toa im e bitno.

ovaa klapa e bukvalno za toa stavena i kolku pobrzo se resi se toa tolku pobrzo ke bide zameneta.
Ти ја сфаќам потполно поентата што сакаш да кажеш, само ме интересира дали ти е ќеиф и убаво да гледаш ваков Вардар? Зашто знам дека си свесен дека овде нема ни В од тој Вардар што го знаеш и сакаш верувам

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.533
Ти ја сфаќам потполно поентата што сакаш да кажеш, само ме интересира дали ти е ќеиф и убаво да гледаш ваков Вардар? Зашто знам дека си свесен дека овде нема ни В од тој Вардар што го знаеш и сакаш верувам
ne mi e.

kazav veke najgolema greska mi bese sto ne se zainteresirav koj ke go vodi vardar, togas ne me interesirase toa a ni na kraj pamet ne mi padna deka ke donesat vakvi dunsteri.
Автоматски споено мислење:

Старите долгови ќе ги решат, ќе ни накалемат нови и така во круг.
taka funkcionira sekoja firma :toe: bitno e da ima obrt i na kraj nekakov profit lol...

ovie treba da iscistat, novite ke vidime.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
ne mi e.

kazav veke najgolema greska mi bese sto ne se zainteresirav koj ke go vodi vardar, togas ne me interesirase toa a ni na kraj pamet ne mi padna deka ke donesat vakvi dunsteri.
Автоматски споено мислење:

taka funkcionira sekoja firma :toe: bitno e da ima obrt i na kraj nekakov profit lol...

ovie treba da iscistat, novite ke vidime.
Од фудбалски клуб, приватна фирма.
На местото на Миленко, да е било кој друг, со овој правец на решавање на проблемите, само нови ќе се направат.
Фудбалерите што тужеле ,ако ги вратат пак на функција во Вардар, и така го решат проблемот, тоа значи и дека фирмите, директорите и другите побарувачи ќе се вратат во клубот.
Има дечки тука, во август напишаа што ќе се случува, и се погодија. Останува да видиме колку долг ќе остават ново-старите газди на акционерсково претпријатие.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.388
Поени од реакции
24.533
Од фудбалски клуб, приватна фирма.
На местото на Миленко, да е било кој друг, со овој правец на решавање на проблемите, само нови ќе се направат.
Фудбалерите што тужеле ,ако ги вратат пак на функција во Вардар, и така го решат проблемот, тоа значи и дека фирмите, директорите и другите побарувачи ќе се вратат во клубот.
Има дечки тука, во август напишаа што ќе се случува, и се погодија. Останува да видиме колку долг ќе остават ново-старите газди на акционерсково претпријатие.
vardar e privatna firma odmana sakal ti ili ne. site klubovi vo prva liga se akcionerski drustva.

so sekoj razlicno se resavaat problemite vi rekov so del se veke reseni so del se resavaat.

neznam koj sto pogodil ali jas sve vi kazav unapred i do sega se e taka. za toa deka ovie ke ostavat dolg nema, ti rekov ke eliminiraat se na eden ili drug nacin. ke vidis naskoro koga i smetkata ke bide odblokirana.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
Газдата на Слога по којзнае кој пат со закана дека ќе ја напушти лигата :D

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
555
Поени од реакции
1.808
Газдата на Слога по којзнае кој пат со закана дека ќе ја напушти лигата :D
Еден клуб шиптаpски помалце у лига.
Нека си ебaт мајката, нека играат у Косово.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
Во поткастот од 15.10.2024 со МН, кажа дека за 3 до макс 4 недели ќе се одржи собрание на акционери на кое ќе се назначи новата управувачка структура. Според ова, во текот на оваа недела Вардар и официјално ќе има нови сопственици, освен ако не е се завршено веќе, ама не и објавено (пошто нели нема што сеа они да објавуваат)

Kajgana Shop

На врв Bottom