- Член од
- 25 август 2024
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 63
madzarite ete trebase 2025 ali aj bolje porano ke ima rekonsturcija se nadevam naredna sezona ali ovaa sezona sme u kriticna situacija jbg
da toj e objavija preeeska i od klubot oficijalna potvrda mora vakvi vesti da idat na tviter x takva e politika sea so prezimanje na kluboviНа Гол пишува „Засега, нема дополнителни информации кој е новиот газда на клубот, а кога името ќе се пребара на Интернет, такво име и презиме излегува како сопственик на унгарска компанија за соларни сервиси за струја“. Барав и излезе овој ли е дечкото?
Прегледај го приврзокот 431732
На кои официјални профили имаат објавено? Ја немам видено официјалните профили да ја имаат објавено оваа вест?da toj e objavija preeeska i od klubot oficijalna potvrda mora vakvi vesti da idat na tviter x takva e politika sea so prezimanje na klubovi
Ти најубаво читај само не пишувај на форумов на темава.Читам Атила Бижен е турски бизнисмен кој живее во Унгарија и неговата фирма работи со производство и тргување на струја ..
Само Миленко да е аут и да се тргне од управа ке биде добро , на него веќе никој не му верува ...
Кај и да е, ќе се издигнеме…Читам Атила Бижен е турски бизнисмен кој живее во Унгарија и неговата фирма работи со производство и тргување на струја ..
Само Миленко да е аут и да се тргне од управа ке биде добро , на него веќе никој не му верува ...
Копирано ..Ти најубаво читај само не пишувај на форумов на темава.
Дур не видам на официјален профил на Вардар дека е така, не верувам во ништо.Копирано ..
Нов сопственик на Вардар е Атила Бижен Жалили кој живее во Унгарија и тој откупил 85% од акциите на клубот, а наскоро се очекува оваа информација да биде и официјално потврдена од таборот на црвено-црните.
Според неофицијалните информации, станува збор за фирма чија што основна дејност е производство и тргување на струја.
Па тоа е за нив официјален профил, јасно стои во најавата на истиотДур не видам на официјален профил на Вардар дека е така, не верувам во ништо.
Имаше објаснето @87_47 поназад на темава,мислам дека страната ФК Вардар во моментов не ја водат од клубот туку дечки од Комити.Дур не видам на официјален профил на Вардар дека е така, не верувам во ништо.
Тие дечки се и во клубот колку што знамИмаше објаснето @87_47 поназад на темава,мислам дека страната ФК Вардар во моментов не ја водат од клубот туку дечки од Комити.
Козарот наводно си направил на твитер "официјален профил" и од таму е пуштена оваа вест.
Дај Боже.Читам Атила Бижен е турски бизнисмен кој живее во Унгарија и неговата фирма работи со производство и тргување на струја ..
Ако работи искрено чесно, не ми е битна националноста. Проблемот е што мислам дека ќе биде многу полошо...Газда турчин, навивачи Комити... Се повторува историјата