- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
А што Панчев поарен да не беше!? Да не испадне сега да го бранам Сетинов, ама единствено тој од многуте легенди се нафати да се расправа со еден куп проблеми кои се секојдневно се дешаваат во Вардар. За тоа сепак има респект од менеСетинов е најголемото гомно што излегло од Вардар... На времето додека беше тренер го форсираше син му (кој денес нема никаква допирна точка со фудбалот) на сметка на други талентирани деца, потоа стана "врвен" менаџер за на крај он да биде спасителот на Вардар :pop: Финтата за спонзорство од страна на Агркор може да помине кај мутави луѓе, тешко дека човек со барем 2 зелени ќе поверува во тој наводен договор
И доколку е вистина ова за расправијава, нека се каже името на играчот затоа што вака ја сметам само за уште една од многуте шпекулации што кружат околу Вардар
Најдобро кажано сите се исти г*мна од нашиве "легенди". Нека го оправи Сетинов Вардар и јас одма ќе си ја признаам грешката, но сепак јас не гледам дека тој нешто работи, а како што знам работата му е да најде спонзор, така?
Вардар тоне, но ако веќе не може да му помогне тогаш нека се тргне од патот, кој е тој па да брка играчи!? Демек Вардар има 25 играчи(шта) па ајде ќе го редуцираме списокот. Вардар преку сила има 3-4 добри играчи, уште 3-4 таленти и 10 антиталенти, кои според игрите што ги прикажуваат не би играле ни за Дељадровце. Марко Блажевски (мислам дека така се викаше) во Македонски Спорт изјави дека менаџерската компанија од Шпанија во која работи е заинтересирана за вложување во Вардар под одредени услови, зашто никој не поразговарал со нив? Ете му шанса на Сетинов да се докаже, а не да носи "спонзори" од типот ЈА СУМ МААЛСКИ ФРАЕР. Ако е за така, секој може да ја работи неговата работа... Да се биде прв човек на Вардар значи да се откажеш од многу нешта, клубот да ти е на прво место, а семејството и останатите работи на второ, трето итн.
Вардар ги направи играчи, поради тој Вардар се наполнија со пари, а кога дојде времето да му помогнат на Вардар барем со 0,1% од тие (вардарови) пари нигде ги нема.