RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 3.182
Што е работава што за 4 минути 4 жолти картони добил Вардар, да не имало некои тензии?
Како иде првово полувреме?
Imase malo koshkanje

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е работава што за 4 минути 4 жолти картони добил Вардар, да не имало некои тензии?
Како иде првово полувреме?
Малце ризичен потег ми делуваше што баш на овој натпревар се реши Васоски да го фрли во оган ама одлично штом добро се покажал.Imase malo koshkanjepri faul na mladenovski neso se rcnaa i taka. U globala mirno e. Tuku Mladenovski mi deluva dosta stabilno i mn intelegentno vo odbrana od ona sto mozev da go vidam podobro deluva od Serafimov
Доста бе со тоа Тошевски па Тошевски, игра топ дечкото и тоа му е работа.Go slushnavte li komentatorot na kraj...Na tosevski vika nikoj do sega ne mu pomina !! Mn znachi da imas dobra odbrana !
Alo faul beshe vide kolu takvi namerno gi pushti meckarosii?Доста бе со тоа Тошевски па Тошевски, игра топ дечкото и тоа му е работа.
А нешто да гукнеш коа у прво последен у одбрана фати да дрибла, му ја зеде некој топката и излегоа сами пред голман???
Среќа кретенот шутна над гол, а не додаде лево за сигурен погодок.