Фан Клуб: Вардар

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Нели гледаш дека тоа не е транспарент, туку обични најлони т.е. веќе искористени пароли ги собрале од контињери негде, како за комунално да работат Шверцерадоси :)
Во навивичкиот свет смешно е да се прикаже како „трофеј“ кореографија/парола, уште по трагично е нешто што веќе е ИСКОРИСТЕНО , така да ова е трагикомично од страна на политичарите од ДУИ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.605
Може некој да ми каже што пишува на транспарентот кој изгледа е одземен, и кога е одземен?
Подгрупата Шверцери Дризла уште еднаш се фали со користени најлони пронајдени по контињери или кога ги спремале запалење во Дризла си ги зачувале за нив. Ништо ново, не им е прв пат :icon_lol:
Станува збор за паролата НОВА ГОДИНА - НОВА УПРАВА, а такви пароли имаше на неколку локации низ Скопје. Само имбецили може да се фалат дека украле парола оставена да стои на некое место хахаха Да биде уште потрагично,паролите беа извадени и фрлени во ѓубре, со што уште еднаш се покажува дека одново си нуркале низ ѓубрето по контењерите :D

Во глобала кога и да им падне реквизит, да се покажат демек се појаки, одат кај колегите на работа и копаат по контињерите да не најдат случајно некаква кореографија :icon_lol:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Може некој да ми каже што пишува на транспарентот кој изгледа е одземен, и кога е одземен?

Абе брат, да направиме кондоми како рекламен матријал, овие ќе идат по Водно и ќе ги збираат ако употребени битно да ги сликнат дека се паднати реквизити на Комити.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.605
Ночна мора, Шверцерат никогаш не го спијат и секогаш ви се зад чекорот :icon_lol:

Следно очекувам ако влезам да серам во веце, од канализација да искочат и гомното да ми го складираат, да го сликаат како фатиле гомни исрано од Комита и да го рачунаат како трофеј :pos:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.878
Поени од реакции
36.925
Какви шпони :D најлони од контејнер собираат. Или може влегле на трибина тепале и ги заплениле ал се ми не сечамо :D хахаха

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263
Добро, фала за информациите, ем можам да се смирам, и ем да се смеам. :icon_lol:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Бел ден нема да видиме додека се меша политиката. Место да се исчисти ѓубрето, му се носи конкуренција.

Бев на тренинг, и тренинзите што ги практикува русинот се еднакви на самоубиство. Трчање, трошење на играчите максимално. Или ќе ги направи sверови или ќе ги издиши, мене се ме тера накај тоа второто. 2-3 се откажаат неможејќи да издржат.
Од тоа што го видов, словенецот е одличен. Негова позиција е полушпиц, нешто као Стојаковиќ шо беше, а не среден играч кај што на број ги имаме еден куп, а квалитет нема. Еве се кој ги имаме: Деспо, Петровиќ, Темелков <3, Мартин Блажевски, Јовановски, Ацевски, Филип Јаневски, за овој последниот ќе се отрујам каков ретард сме земале од Работнички. Нигде не се спомнува како засилување, можно е да оди на позајмица, али у секој случај такви телетабиси како Филип Јаневски не заслужуваат во своето сиви да го пишува Вардар.

Овој новиот штопер, повеќе дрибла него ли напаѓачиве :D Не е лош, се створи добра конкуренција во Бојќе, Тане, Дади и новиов, али не и толку неопходна, па и уште ако донесат од русија штопер :facepalm: Стојчевсски би требало да се пушти на позајмица исто како Ѓурчиновски и останатите од тој тип на пациенти.
Имаме земено и некој друго дете - нападател, Мирко се вика, од Кавадарци мислам дека е, ќутук, лик како Бонафичио што беше.

Бујчевски развалува на тренинг, штета само што со носењето на Илчо ќе му се ограничи напредокот, освен ако не го планираат на крило.
Кога сум кај Илчо, првиот тренинг кога дојде трчаше по страна, после 10на дена уште трчкара по терен.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Епа ќе си трча по страна, ги чека овие другите да го стигант со кондиција, спремен е он, што му треба повеќе за 15 минути играње повеќе и така у 15 минута ќе добива црвен картон.:D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Од 1000 евра повеќе не верувам.
И онака сега нема да има минутажа кај вас... да функционираше нешто кај нас да можевме да го лапниме..
Колку има договор, знае некој?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
И онака сега нема да има минутажа кај вас... да функционираше нешто кај нас да можевме да го лапниме..
Колку има договор, знае некој?
Од кај знаеш, чекај не се знае кој ќе биде составот уште, можно е да добива минутажа.
А договорот му е мислам на 2 години.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Од кај знаеш, чекај не се знае кој ќе биде составот уште, можно е да добива минутажа.
А договорот му е мислам на 2 години.
Имате сега дузина напаѓачи Ивановски, Наумовски....

Kajgana Shop

На врв Bottom