Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Силовањеееее :icon_mrgr:
Ги утепавме у секој поглед. Прилично голема посетеност на Јужна, не очекував такво нешто. Оваквата игра на Вардар отвара можност за поголем број фанови, да имаат зашто да дојдат на стадион. Секоја чест значи момците перфектно изиграа. Ќе ги издвојам Таневски,Ѓорѓиев и Костовски.
Ова мислам е првата утакмица на Таневски од кога дојде повторно во Вардар што ја изигра перфектно. Вистински столб во одбраната, мува не пројде крај него ! Чим и Маневски трчаше доста и се враќаше назад, нема што да се збори....
Баш и коментиравме со тие што бев, ова е тој Вардар што сите сакаат да го гледаат. Само така нека продолжат.
На запад може имаше слаба бројка али грмеше, може и подобро навивање имаше од утакмиците со Тетекс и Работнички.

Епа сеа сме лидери, да остане така и до 33то коло :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
Криво ми е само за Ѓоргиев што не ја зафати топката со ножички е тоа ќе беше гол , и сеа се прашувам колку ли гола ќе дадеше Фичо да ги имаше лани Хименез и Ѓоргиев

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.459
Криво ми е само за Ѓоргиев што не ја зафати топката со ножички е тоа ќе беше гол , и сеа се прашувам колку ли гола ќе дадеше Фичо да ги имаше лани Хименез и Ѓоргиев
Да да ја заборавив таа шанса, а цело време ја мислев :)
Нафрлување од страна, Георигев можеше и со волеј да ја пукне, ама се реши за ножички и не успеа да ја зафати :(

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
А убаво ќе биде селекторот почесто да доаѓа на утакмици ќе имаат нашиве поголем мотив за докажување :D
--- надополнето: 3 септември 2012 во 13:52 ---
Остоја дополнително повикан во репрезентацијата :D нека му е со среќа и што подобри игри да покаже
--- надополнето: 3 септември 2012 во 15:28 ---
И Драган Ѓоргиев во А-тимот префрелн за претстојните квалификации според мене и Ранѓеловиќ можеше слободно да биде во тимот земен али ајде ете пак има шанса да се покаже со младата репрезентација на следниве два натперевари па за следниуот натпревар на сениорите да биде вклучен и он во А-тимот

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Па уште и да не ја искористи таа брзина во нашето првенство,треба да иде да се утепа...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Дај нека распали да му ќариме некое евро, догодина да не ни избега беспари

Член од
25 август 2011
Мислења
93
Поени од реакции
285
Силовањеееее :icon_mrgr:
Ги утепавме у секој поглед. Прилично голема посетеност на Јужна, не очекував такво нешто. Оваквата игра на Вардар отвара можност за поголем број фанови, да имаат зашто да дојдат на стадион. Секоја чест значи момците перфектно изиграа. Ќе ги издвојам Таневски,Ѓорѓиев и Костовски.
Ова мислам е првата утакмица на Таневски од кога дојде повторно во Вардар што ја изигра перфектно. Вистински столб во одбраната, мува не пројде крај него ! Чим и Маневски трчаше доста и се враќаше назад, нема што да се збори....
Баш и коментиравме со тие што бев, ова е тој Вардар што сите сакаат да го гледаат. Само така нека продолжат.
На запад може имаше слаба бројка али грмеше, може и подобро навивање имаше од утакмиците со Тетекс и Работнички.

Епа сеа сме лидери, да остане така и до 33то коло :)
И по мене ова беше едно од најдобрите навивања оваа сезона од секој аспект, а дури може да се вброи и меѓу подобрите од прошла сезона.
Стварно штета што немаше поголема посетеност, меѓу најубавите игри на Вардар последните години.

В

Ваздух

Гостин
Абе Борче како се снаоѓа? Јес да е ко мува без глава, ама некогаш е од корист.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Сеа што се напраи паметен сакаш точак да ти купам? Не се сите од Скопје фанови на Вардар, ти текнува?
Повеќе сум за мотор...

Од кај кур да знам дека не си од Скопје !

Kajgana Shop

На врв Bottom