Фан Клуб: Вардар

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
УУХХУУУУУУ !!! МОРА ДА СЕ СПОДЕЛИ РАДОСНАТА ВЕСТ ОД АВСТРИЈА !!!
ХОЛАНДИЈА-МАКЕДОНИЈА (У21) 0 : 1

http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=8534:mladite-nadezi-go-kleknaa-na-kolena&catid=46:internacionalenfudbal&Itemid=87

14 НАТПРЕВАРИ БЕЗ ПОРАЗ !!! НЕВЕРОЈАТНО !!!

САМО НАПРЕД МОМЦИ :)
Брат стварно извни што ти ја прекинувам радоста али ова е Вардар
Имаш посебна тема за Македонија
Не ја труј темава со бабуната и хари
Не ти е првпат да идеш надвор од темава:D
Фала ти на разбирањето

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Момци дајте видео од кортеото ?!

Ф

Флеш

Гостин
Брат стварно извни што ти ја прекинувам радоста али ова е Вардар
Имаш посебна тема за Македонија
Не ја труј темава со бабуната и хари
Не ти е првпат да идеш надвор од темава:D
Фала ти на разбирањето
Друже што одма поврзуваш со Хари,јас кажав за младата репрезентација,за големиот успех против поранешниот Европски шампион,ама баш нема никаква конекција со тоа Дилдо,овде се работи за големиот успех кој самите го создадоа со една погодена пречка и еден гол на Големиот Мак. Талент Александар Трајковски,ако 8маш некоја пречка со мене ТОА Е ТВОЈ ПРОБЛЕМ !!! САМИОТ ЛЕЧИ СИ КОМПЛЕКСИ !!!
ОВА Е ФОРУМ НА ВАРДАР !!! КОЈ Е ОД МАКЕДОНИЈА !!! И ИМА СЕКОГАШ СПОРЕД МЕНЕ ОВДЕ МЕСТО И ЗА ДОБРИ ЗБОРОВИ ЗА УСПЕСИ НА МАКЕДОНСКИТЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ !!! НЕМАМ НАМЕРА ДА НАВРЕДАМ !!! ИМАМ НАМЕРА ДА ГО СПОМНАТ ДОБРОТО ЗА МОЈАТА ДРЖАВА !!! :(

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Друже што одма поврзуваш со Хари,јас кажав за младата репрезентација,за големиот успех против поранешниот Европски шампион,ама баш нема никаква конекција со тоа Дилдо,овде се работи за големиот успех кој самите го создадоа со една погодена пречка и еден гол на Големиот Мак. Талент Александар Трајковски,ако 8маш некоја пречка со мене ТОА Е ТВОЈ ПРОБЛЕМ !!! САМИОТ ЛЕЧИ СИ КОМПЛЕКСИ !!!
ОВА Е ФОРУМ НА ВАРДАР !!! КОЈ Е ОД МАКЕДОНИЈА !!! И ИМА СЕКОГАШ СПОРЕД МЕНЕ ОВДЕ МЕСТО И ЗА ДОБРИ ЗБОРОВИ ЗА УСПЕСИ НА МАКЕДОНСКИТЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИИ !!! НЕМАМ НАМЕРА ДА НАВРЕДАМ !!! ИМАМ НАМЕРА ДА ГО СПОМНАТ ДОБРОТО ЗА МОЈАТА ДРЖАВА !!! :(
1 Болд. Неам никаков проблем проблем со тебе нит па комплекс од тебе(незнам во кој филм си па некој да има комплекс од тебе)
2 болд.Спомнувај си ти и мене ми е мило што тепаа али има на форумов посебна тема за тоа
Не видов никаква поврзаност на нашава победа со Вардар
А и ако не се лажам не ти е прв пат да пишуваш за работи кои немаат никаква врска со Вардар и за тоа ти имаат спомнато неколку пати
Значи пак ке речам ништо лично само ти кажав дека не е му е местото тука

Инаку ОВА Е АКТУЕЛНО КАЈ НАС И НИШТО ДРУГО
http://fkvardar.mk/vesti/231-2012-05-22-19-26-17
--- надополнето: 22 мај 2012 во 23:23 ---
Дајте бе клип ајде :D
Неможам да чекам :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.956
Еве од каналот на истиот дечко:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Остај го бе па и ти ... нека лечи комплекси ... нека не ти крши филмови ... хејтер

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Остај го бе па и ти ... нека лечи комплекси ... нека не ти крши филмови ... хејтер
Хахахахахахахахахахахахаххаха.............................
Интернет навијач кога ке го иам тоа задоволство бар еднаш да навиваш до мене и заедно да пееме:D?
Или само по кафани?? :D:D:D:D:D

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
Леле какво кортео цело време со отворена врата возев, другар еден ми стоеше до мене со отворена врата бубрези си заебав !!! ама како и да е многу добро поминавме, кој не бил може да се кае :P

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Какво лудило :D најако беше во Аеродром СИТЕ СТЕ ЗА ВАРДАР АМА НЕ ПРИЗНАВАТЕ само што се смрзнав кога веев знамето и остали работи,утре е она вистинското лудило очекувам добра бројка и кој ке биде трезен утре шутка јаде да знаете :D

П.С Морам да се сликам со пехарот :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.763
Поени од реакции
6.553
На рекорд беше најако,иначе бевме негде околу 100 коли,е вака се слави титула:).пс кај мене само имаше девојки во кола:)

Kajgana Shop

На врв Bottom