Фан Клуб: Валенсија

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Нешто нема фанови на Валенсија, а ? Или само кога тепате пишувате ? Рапид кога ви го зема здравјето празна беше темава, исто и сеа со Ливерпул, а кога ќе тепате некој "голем" тим од шо ве има многу се тепате кој прв да пише. :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Ок, шефе...ај сега види овците шо праат :cool:
Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов.. Исто беше и после натпреварот со Рапид, а кога тепавте со Спортинг и со Хамбург, ехеее господ за јајца сте го фатиле. Ебаве таквите фанови, јес да сте фанови на просечен тим, и немате многу навивачи на форумов и во светот, али оди во фан-клуб Депортиво и види како е да се биде фан на таков просечен тим.. ;) Ако веќе стварно сте вистински фанови на Валенсија.

Не знам овците што праат, али знам Валенсија што праат, и дека уште долго време ќе си останете второразреден тим во Шпанија.. Ајде сега стави ми ја сликата со тв-правата. :D

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов.. Исто беше и после натпреварот со Рапид, а кога тепавте со Спортинг и со Хамбург, ехеее господ за јајца сте го фатиле. Ебаве таквите фанови, јес да сте фанови на просечен тим, и немате многу навивачи на форумов и во светот, али оди во фан-клуб Депортиво и види како е да се биде фан на таков просечен тим.. ;) Ако веќе стварно сте вистински фанови на Валенсија.

Не знам овците што праат, али знам Валенсија што праат, и дека уште долго време ќе си останете второразреден тим во Шпанија.. Ајде сега стави ми ја сликата со тв-правата. :D
Ептен ме заеба сега, ме погоди у срце...ај сега шетај!

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
На Валенсија им треба уште 1-2 добри фудбалери од среден ред и одбрана треба да го подотворат ќеслакот :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Не знам шо се праиш со сила ретардиран кога не си. Мене лично еве ме интересира денеска да напишеш како изиграа вашите играчи, кои играа и слично, и да ти кажам право секогаш го читам фан-клубов затоа што стварно имам симпатии кон овој тим и ме интересира.. Али еве денеска чекам едно 3-4 саати нема ништо, а те гледам активен си на форумов..
Што напињаш бе човеку?Сега штом е навивач на Валенсија треба репортажа да прави за секој натпревар?Демек ако не го правел тоа не бил вистински навивач! xD Абе ај, ако те интересира си имаш ројадиректа и други сајтови седни си и гледај ги, тебе ке ти правиме репортажи, анализи на утакмиците тука .. бог да чува.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Леее шо се издешавало тука бе ?? :D Release друже wtf??? Не ти е лесно и на тебе изгледа.....:tapp:

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Ех да беше Рома „поголема“ екипа па ние овде малкумината да можевме да се порадуваме :(

:D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Честито победа.Одлична игра.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Фала. :) Тоа е Валенсија, било кои играчи да играат во екипата, останува убавата брза игра со контра напади.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580