CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
Фаланго како е има ли уште народ
начо, сусамки семки и еврејски продава ли
Браво , Браво 5 комада им шибнавте , секоја чест . Влазрими немаат некоја лоша екипа но сепак 5-0 е резултат за почит во секој поглед . Ви посакувам влез во 1 лига ама како Шампион во 2 :smir: . Иначе ЛАзар Илиев овој што дал 4 гола мислам дека пред 2 сезони играче кај нас во Ѓорче ако сум грешка нека ме поправи некој . Не многу низок напаѓач во долга коса мислам дека беше .![]()
Важи бе само ако ја одложат!:kesa:Честита победа и да ви се множат (само не против 11 Октомври:pos2![]()
Народ има колку сакаш, секогаш се трибинте пуни!Фаланго како е има ли уште народ
еми фудбал без еврејски не ми се ни гледаФала фала!
Народ има колку сакаш, секогаш се трибинте пуни!
Начо е сега обичен гледач, стасаа о годините веке!:kesa:
еми фудбал без еврејски не ми се ни гледа
:uvo:
со срека дечки со војводите имате една од најдобрите навиачки групи
Постолов да ти кажем мене ми прае ќејф, не е толку лош. Многу трча, се бори, минатото коло против Победа даде убав гол...како и да е за на клупа е добар, сега игра прва постава бидејќи Стојаноски и Левков беа повредени, но еве сега и двајцата се враќаат.Сите се прашувавме како тоа го промашите Илиев и го земате Постолов, во секој случај ногу убаво ни направите од една страна, ама од друга земате ни го Колев![]()
Постолов да ти кажем мене ми прае ќејф, не е толку лош. Многу трча, се бори, минатото коло против Победа даде убав гол...како и да е за на клупа е добар, сега игра прва постава бидејќи Стојаноски и Левков беа повредени, но еве сега и двајцата се враќаат.
Но не се сомневам дека Илиев ќе беше подобро решение![]()
илиев не да е измислен за постолов мозе илиев да му е наставник на постолов мозе вода да му носе на илиевИзмислен е за него!
Brat koga ke igra iliev za herenven, koga ke bide najdobar strelec u prvaliga togas moze da mu bide nastavnik na postolov, do togas ke mora da se poklone koga ke mu go slusne imetoилиев не да е измислен за постолов мозе илиев да му е наставник на постолов мозе вода да му носе на илиев
Brate ne se nervija za iliev golema zanesotina e ke igra dobro na dve utakmici posle se ke posere , postolov vi e podobar izbor, do dusa krivo mi e za bregalnica zosto go izgubi ama nema vrskaАјде честито победа нека вие,и да се вратите у прва лига!И Илиев се покажува дека е добар играч,штета што не дојде у Тетекс.
1-0 za sileks.Znae li nekoj kolku zavrsi prijatelskata so sileks