Фан Клуб: Брегалница Штип

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Фаланго како е има ли уште народ
начо, сусамки семки и еврејски продава ли

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Браво , Браво 5 комада им шибнавте , секоја чест . Влазрими немаат некоја лоша екипа но сепак 5-0 е резултат за почит во секој поглед . Ви посакувам влез во 1 лига ама како Шампион во 2 :smir: . Иначе ЛАзар Илиев овој што дал 4 гола мислам дека пред 2 сезони играче кај нас во Ѓорче ако сум грешка нека ме поправи некој . Не многу низок напаѓач во долга коса мислам дека беше .:toe:

Фала фала!
И да беше дел колку шо се секавам, и знам дека нешто имаше дека вашио тренер кажал дека многу бил спор за напагач, немал доволна стартна брзина:uvo:!
Замисли, а тој ко алетина е!:toe::vozbud:

Честита победа и да ви се множат (само не против 11 Октомври:pos2:)
Важи бе само ако ја одложат!:kesa:

Заебанција, сега е добро ке видеме натаму како ке биде, да не ги урочеме сеа за сеа!:toe:

Фаланго како е има ли уште народ
начо, сусамки семки и еврејски продава ли
Народ има колку сакаш, секогаш се трибинте пуни!

Начо е сега обичен гледач, стасаа о годините веке!:kesa:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Фала фала!

Народ има колку сакаш, секогаш се трибинте пуни!

Начо е сега обичен гледач, стасаа о годините веке!:kesa:
еми фудбал без еврејски не ми се ни гледа
:uvo:
со срека дечки со војводите имате една од најдобрите навиачки групи

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
еми фудбал без еврејски не ми се ни гледа
:uvo:
со срека дечки со војводите имате една од најдобрите навиачки групи

Ехеее има еден куп негови наследници!:toe::pos2:

Фала за честитките!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сите се прашувавме како тоа го промашите Илиев и го земате Постолов, во секој случај ногу убаво ни направите од една страна, ама од друга земате ни го Колев:toe:
Постолов да ти кажем мене ми прае ќејф, не е толку лош. Многу трча, се бори, минатото коло против Победа даде убав гол...како и да е за на клупа е добар, сега игра прва постава бидејќи Стојаноски и Левков беа повредени, но еве сега и двајцата се враќаат.
Но не се сомневам дека Илиев ќе беше подобро решение :)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Постолов да ти кажем мене ми прае ќејф, не е толку лош. Многу трча, се бори, минатото коло против Победа даде убав гол...како и да е за на клупа е добар, сега игра прва постава бидејќи Стојаноски и Левков беа повредени, но еве сега и двајцата се враќаат.
Но не се сомневам дека Илиев ќе беше подобро решение :)

Измислен е за него!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Незнам го немам гледано, ама после првиве 3 кола се гледа дека е добар играч.

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
Ајде честито победа нека вие,и да се вратите у прва лига!И Илиев се покажува дека е добар играч,штета што не дојде у Тетекс.

Член од
31 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
илиев не да е измислен за постолов мозе илиев да му е наставник на постолов мозе вода да му носе на илиев
Brat koga ke igra iliev za herenven, koga ke bide najdobar strelec u prvaliga togas moze da mu bide nastavnik na postolov, do togas ke mora da se poklone koga ke mu go slusne imeto

Ајде честито победа нека вие,и да се вратите у прва лига!И Илиев се покажува дека е добар играч,штета што не дојде у Тетекс.
Brate ne se nervija za iliev golema zanesotina e ke igra dobro na dve utakmici posle se ke posere , postolov vi e podobar izbor, do dusa krivo mi e za bregalnica zosto go izgubi ama nema vrska

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Со нетрпение се очекува натпреварот Брегалница - Шкендија, каде можеби уште сега ке се решава есенскиот првак!:vozbud:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
I jas odvaj cekam da se odigra najdobrata utakmica vo 2liga i se nadevam na dobar natprevar fer i se nadevam na dobar rezultat:smir:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Абе штипјани земјаци сеа у миравци ли играме или како беше не го знам распоредо.

Kajgana Shop

На врв Bottom