TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 6.386
Шпанците што цела Европа ги мрази од дно на душа ради нивното лигавење во секој можен спорт?^ И јас сум за нив ама шо го мешаш Кики сега не ми е јасно.Кога човекот го критикува т.е да го критикува е добро ама кога вреѓа играчи тоа е најмизерни.И не знам што измеша таму погоре брат ама Шпаниците со циганарија немаат никаква врска.Ако мислиш на Барселона тоа е друга приказна.
Нивната заштита кај судии,мешање во правила во организации(ракомет и кошарка за да можат да си натурализираат кого и колку саакаат,а што е најтрагично најверојатно нивните иницијативи ќе пројдат),натурализирање играчи што не им требаат, виткања по терени, плачење по судии ( да да и тоа бетер се од балканот............) ако изгубат и ако тепаат, заштитени на секое ниво.Јест да се можеби во секој екипен спорт или најдобри или меѓу најдобрите,но ја претеруваат.Ај и во фудбал и до толку не се,прати кошарка или ракомет.......убедливо најодвратна нација.А кога по нивна глава,бар малце се удри 2 недели не прекунуваат да плачат,а кога безобразно се краде за нив тогаш се е ик и регуларно.
Шпанците се најтешки макијавелисти во спортот заедно со италијаните.Не е битно како и што ќе правиш битно е да се победи,па макар и поимите поштење и фер плеј ти станат непознати.