Фан Клуб: Барселона

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Nekako mi deluvas na pomlado dete, pa sigurno nema da znaes ova sto ke ti go napisam.
Ova tvoevo sto go kaza me podseti na edna druga zlatna generacija. Crvena Zvezda od 1991.
Dragoslav Sekularac ja stvori taa ista pekolna masina,
za da 1990 Ljupko Petrovic dojde, 1991 osvoi LIga na Sampioni (vo toa vreme poznato kako KESh - Kup na Evropskite Shampioni), pa posle duri i protiv Kolo Kolo da stanat i Svetski Klubski Shampioni. Vo toa vreme , a mnogu povekje sega, nesto na sto site istocno evropski klubovi mozat samo da sonuvaat.

I sega ne se ljutite odma :) Guardiola po redot na nestata zasluzi da e trener(manager) na sezonata. Pa nikoj drug vo negovata bransha ne napravi povekje.
Za negovite vistinski kvaliteti, vremeto ke pokaze.
Samo tolku imam da kazam.
шо има врска годините o_O сакаш да кажеш ако си постар од мене имаш поголемо знаење. за другите тимови и за 90тите години можеш да делиш мислење колку сакаш, ама тука у фан клуб на барса да ни солиш памет ти на нас за барса како ние од вчера да сме, епа братко не ти е тука местото, па озгоре ќе кажуваш Пеп дојдел на готов тим :facepalm:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Првата утакмица од ЕлКласико се игра дома или на гости?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Чекајте бе прво да ја поминеме Осасуна...:ROFLMAO:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Пак класико а ?Следната недела е,на 18 така?Се знае часот ? Пу баш на 18 не ќе можам да го гледам мечот, у авион ќе бидам тоа време,а кога не ја гледам Барса,обично губиме :D( со Гетафе случај)....Но добро е што првата ја играме на гости...
Се поверојатно е дека Максвел ќе потпише за ПСЖ и ќе премине кај нив уште оваа недела....Па му благодариме за се што направи за нас...
Е сега,проблемот е резерва лев бек,освен Адриано немаме друг,а тој исто така е и резерва за Дани,така да и Пујол ќе биде во комбинација за десен бек...
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 03:15 ---
http://www.esport3.cat/video/3894430/Viatge-tornada-Pilota-dOr

Видео од враќањето назад од Галата вчера.Сите среќни....

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Сакам со истиот состав шо искочивме у неделата да играме и во среда, и да ги видам Тиаго и Куенка во второ.

П.С.Кеита отиде на ова африканскиот куп?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.959
По заминувањето(веројатно) на Максвел, нема да е лошо да се донесе еден бек. Ама, познавајќи ги Пеп и останатите во клубот, тешко дека ќе донесат некој играч.

И да. Ми се менува мислењето за донесување на напаѓач во тимот. Иако сметав дека нема потреба да се донесе напаѓач, сепак битката во Примера станува позаплеткана, во Купот играме со најголеиот ривал уште во наредната фаза, а и во ЛШ одиме на одбрана на титулата. За тие 3 фронта мислам дека не ни се доволни само Меси, Цеск(кој прв пат во животот игра лажна 9ка), новиот Алексис, Педро кој е вон форма и играчот од Б-тимот Куенка. Без Виља и Афелај, мислам дека ни е потребен искусен играч кој би прифатил да седи и на клупата, а кога ќе влегува да му биде од корист на тимот(читај Форлан, исто како Ларсон во 2005-06). Не знам дали Форлан може да игра во ЛШ, ама и да не може, ќе ни биде од голема помош во Примера и Копа дел Реј, натпреварувања кои му се и тоа како познати на Форлан.
Не мора да го купуваат, нека го донесат на позајмица до крајот на сезоната. Не мора строго Форлан, може и некој друг играч со сличен профил.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
^ Го делам истово мислење со тебе, сега имаме помал број на играчи со повредите на Виља и Афелај, со заминувањето на Максвел и со одсутството на Кеита од месец и пол - два.
Еден во одбрана супер би ни дошло, пошо веќе и капитенот ни е во години, а и еден напаѓач на позајмица како Форлан како шо кажа Че погоре нема да е на одмет.
Требаше Анри кај нас да потпише :P

Kajgana Shop

На врв Bottom