Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Ne me smej molim te. Iniesta e tapa godinava, stalno e povreden ili se oporavuva, seuste ne e ni na pola so bese lani. Razocaruvacki e so e mnogu baven, so ogled na toa deka e pomal od drugite igraci
You are kidding me right?

Точно дека не е како лани, али Иниеста ако нема брзина во тимот незнам кој има. Какви само продори прави, по 2-3 играчи навлекува со него, а плус и разбирањето со Меси на теренот им е огромно. Иниеста и оваа година игра најважна алка во тимот на Барса. Според мене супер одигра со Севиља, и ако ја повтори таа игра и вечер на сите ќе ви стане јасно за каков играч станува збор, уствари знаете веќе.:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Момци, нека ни е честито победата над Ваљадолид, ја завршивме полу сезоната без ниту еден пораз во Примера и доколку продолижиме во исто темпо ќе немаме мака за одбрана на титулата во Примера.:back:

п.с.Само уште Ибра да се поправи и ќе почнеме повторно со петарди :wink:.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Нека ни е честито победата против Ваљадолид и нека ни се множат, иначе голот на Алвеш беше феноменален и обитот ножички на АНРИ.:pipi:

I

IBIZA SOUND

Гостин
aj konecno go napravija forumot
inaku za igrata nema nikakva zamerka,site odigraa odlicno osven ibra mora da se popravi malku

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нека ни е честита победата, сосема заслужено си тепавме. За тимот немам замерки и нејќам да ми го чепкате Иниеста, подобри сме едно 50% само со неговото присуство на теренот:smir:

P

pepito*

Гостин
Нека ни е честита победата, се беше одлично изиграно како и секогаш!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
форумот работел-неработел,Барса на висина на задачата :smir:

P

pepito*

Гостин
Нека му е среќен роденденот на Чави, полни 30 години, а сеуште е најдобар на неговата позиција:barsa:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата против Ваљадолид,и да си продолжиме вака и понатаму,иначе Туре се враќа и од следниот меч ке биде на раполагање

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ajde dobro e se vraka Toure...i sega ke bideme uste posilni :)

Ibra poleka se vraka vo forma..ke gi ima i golovite ne se sekirajte!:pobeda:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Среќен роденден Чави ти посакувам уште многу титули во Барса и многу добри години бар тие што ти преостануваат.:pipi:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ah za malce ke zaboravev :)

Sreken rodenden neka mu e na Xavi...:smir:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
да си на врвот на играчката кариера на 30 години тешко некој може да го стори тоа, среќен роденден маестро Чави!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom