Видете вака. На секој кандидат може да му се падне одредена тема да направи, пример на некој историја, на некој за стадионот, на некој за навивачите и сл. Еве и јас поднесувам кандидатура(знам оти звучи смешно, ама ќе се пробам)
Ископирајте го делот од Ла Виста, вметнете ги новите титули и засилувања и енд оф стори. Тоа е тоа, нема што многу да се разглаба. Каталонец 10 се произнесе уште пред два месеца за новата тема, нека тера он.
Јас ја пријавувам мојата кандидатура за делот за стадионот.
Јас ќе напишам, ако е потребно во секое време е достапно, ако не се согласувате, ОК. :icon_neut
Абе овој Дел Боске има мозок? Викнал 7 играчи за ПРИЈАТЕЛКСИ НАТПРЕВАР против Мексико, само три дена пред суперкупот со Севиља. Меси е повикан да игра за Аргентина. После се што направија играчите на Барса за Шпанската репрезентација, мислам дека е фер да ги остави да играат за тимот. Море, јас да сум како нив јас ќе се побунам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.