Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Може сите да помогнете во отворањето на темата,секој нека напише,најде по нешто и тој со највеќе постови нека ја отвори.
Поздрав:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас гласам за Петар...:vozbud:

Ајде напред зверу...:pos:

B

boki10messi

Гостин
Видете вака. На секој кандидат може да му се падне одредена тема да направи, пример на некој историја, на некој за стадионот, на некој за навивачите и сл. Еве и јас поднесувам кандидатура(знам оти звучи смешно, ама ќе се пробам:):))

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ископирајте го делот од Ла Виста, вметнете ги новите титули и засилувања и енд оф стори. Тоа е тоа, нема што многу да се разглаба. Каталонец 10 се произнесе уште пред два месеца за новата тема, нека тера он.

B

boki10messi

Гостин
Јас ја пријавувам мојата кандидатура за делот за стадионот:).
Јас ќе напишам, ако е потребно во секое време е достапно, ако не се согласувате, ОК. :icon_neut

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Мене ми е исто, кој и да ја отвори темата... Битно е во новата тема да имаме многу прославувања :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Дечки, пријателскиве рутински ги поминуваме, а? Ништо посериозно нема да има до суперкупот највероватно

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
А може ли вака:
Боки за стадионот
Петар за почетоците на клубот
А јас за легендите на Барса и сегашниот тим?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ја за копачките на играчите :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Хахахаах...епа има многу шо сакаат да ја прават темата!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе овој Дел Боске има мозок? Викнал 7 играчи за ПРИЈАТЕЛКСИ НАТПРЕВАР против Мексико, само три дена пред суперкупот со Севиља. Меси е повикан да игра за Аргентина. После се што направија играчите на Барса за Шпанската репрезентација, мислам дека е фер да ги остави да играат за тимот. Море, јас да сум како нив јас ќе се побунам.

B

boki10messi

Гостин
Стварно е глупост ова од Дел Боске. Наместо сега на пријателски да дава шанса на оние кои поретко играат во прв состав он ги вика најдобрите.:uvo:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Јас ќе гласам за на баба кондурите. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop