Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Да дека Чави така ја започна кариерата но најдобрите партии ги даде во сегашната позиција.А ако се земе предвид дека Чави важи за еден од најдобрите плејмекери во светот тогаш не би требало да го стави на ДМ позицијата!
не брзај,пополека,реков Бускетс е тука главен на таа позиција по одличните партии лани и на светското.....по потреба би влетале Чави или Пике на таа позиција,која со ваква игра и не е од круцијално значење,подобро некој момак што ќе се вкомпонира заедно со останатите и овој процент од околу 70 на држење на топка,да продолжи да се одржува и во наредната сезона...со ваква доминантна игра на Барса и класичната ДМ позиција губи на својата тежина

B

boki10messi

Гостин
Ibrahimovic: “It’s a great challenge for Mourinho. He’s the best, or one of the best coaches in the world. I don’t believe in Real Madrid but I do believe in Mourinho.” (од официјалната е, не е измислено).

П.С.
Видете ги ударните вести на ЕлМундоДепортиво и Спорт.ес. :pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
околу маркез ке кажам дека мие криво шо си замина легенда на клубот е помина одлични сезони во барса освои се можно со барса шо ретко играч кој може да се пофали со таков успех за седум години поминати во барса 4 титули во шпанско 2005 2006 2009 2010 еден копа дел реј 2009 супер куп на шпанија 3 пати 2005 2006 2009 лига на шампиони 2 пати 2006 2009 уефа супер куп еднаш 2009 светско клупско фудбалско првенсто еднаш 2009 ова е еден од легендите на клубот чао легендо ти ке бидиш во срцево мое никогаш нема да те заборам ( не замервете за доцнењево ) а деструктивец мора да се земи мислам и уште еден стопер или два со оглед сеа ни си замина макрез а во години е пујол така да ... мислам мора се земат или да се искорисит некој од младинците

B

boki10messi

Гостин

Клубот не се откажува од Цеск.
Мене ова со Артета ми станува возможно.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Момци како е? Не сум баш во тек со вашиот клуб овој трансфер период,може ли некој да ми каже кои играчи ги земавте а кои заминаа?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Момци како е? Не сум баш во тек со вашиот клуб овој трансфер период,може ли некој да ми каже кои играчи ги земавте а кои заминаа?
Земавме:Виља(Валенсија) и Адриано(Севиља)
Заминаа:Анри,Маркез,Јаја Туре

--- надополнето ---

Момци денес ја играме втората утакмица ова лето:
13:00 K-League All Stars - FCBarcelona

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Земавме:Виља(Валенсија) и Адриано(Севиља)
Заминаа:Анри,Маркез,Јаја Туре,Чигрински

--- надополнето ---

Момци денес ја играме втората утакмица ова лето:
13:00 K-League All Stars - FCBarcelona
Да надополнам

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Line-up: Pinto - Ilie, SergiGomez, Milito, Maxwell - SergiRoberto, JonathanDosSantos, Adriano - Edu Oriol, Ibrahimovic, Benja.

B

boki10messi

Гостин
Иако се велеше најпрвин дека Меси нема воопшто да заигра(и Пеп потврди на прес-конференција), имало проблеми од некоја ТВ од Кореја, која не сакала да го пренесува натпреварот ако Меси не игра:pos:. После тоа, се потврди дека Меси ќе изигра неколку минути.

--- надополнето ---

Дајте линк, мене на атдхе не ми ги отвара. :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom