Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Чави: Фабрегас е само на позјамица во Арсенал :vozbud: :vozbud: :vozbud:

B

boki10messi

Гостин
Добро засилување би бил Хавиер Пасторе. Одличен, млад играч. Покрива цела средина. Одлична замена за Туре во составот и за Чави, Иниеста и Серхио на теренот.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Чоек за негово добро му објаснува некои работи, тој види го, ме брка.. :(
Oпрости ми молим те :(, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш. :(

П.С

Првиот гол на Меси во дресот на Барса :)
Се сеќавам уште на тој ден и никад нема да го заборавам кога ги тепавме 5-1 Гимнастик и Лео го постигна првенецот.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Добро засилување би бил Хавиер Пасторе. Одличен, млад играч. Покрива цела средина. Одлична замена за Туре во составот и за Чави, Иниеста и Серхио на теренот.
Не е деструктивец па да го замени Туре,офанзивен играч е.Највеќе наликува на Кака'.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
^
^ Цм и Ацм само. Во Аргентина се надеваат дека ќе биде новиот Верон/Рикелме.... Преценет е малце, али ај.

B

boki10messi

Гостин
Епа, ако служи само како замена на Чави/Иниеста, јас би понудил највеќе 10 милиона. Ако не дојде, овде се Кеита и Тиаго, од догодина и Фабрегас.:)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Епа, ако служи само како замена на Чави/Иниеста, јас би понудил највеќе 10 милиона. Ако не дојде, овде се Кеита и Тиаго, од догодина и Фабрегас.:)
Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.

B

boki10messi

Гостин
Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.
Нема проблем. Нека чека човекот.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Oпрости ми молим те :(, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш. :(

П.С

Првиот гол на Меси во дресот на Барса :)
Се сеќавам уште на тој ден и никад нема да го заборавам кога ги тепавме 5-1 Гимнастик и Лео го постигна првенецот.
Јас по лошо го памтам, тој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom