Oпрости ми молим теЧоек за негово добро му објаснува некои работи, тој види го, ме брка..![]()
Oпрости ми молим те, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш.
![]()
Не е деструктивец па да го замени Туре,офанзивен играч е.Највеќе наликува на Кака'.Добро засилување би бил Хавиер Пасторе. Одличен, млад играч. Покрива цела средина. Одлична замена за Туре во составот и за Чави, Иниеста и Серхио на теренот.
Мислам дека може и како ДМФ да игра.Не е деструктивец па да го замени Туре,офанзивен играч е.Највеќе наликува на Кака'.
Не не,се работи исклучиво за офанзивен играч од средината,споредуван со КАКА,нема теоретски шанси да е ДМФ.Мислам дека може и како ДМФ да игра.![]()
Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.Епа, ако служи само како замена на Чави/Иниеста, јас би понудил највеќе 10 милиона. Ако не дојде, овде се Кеита и Тиаго, од догодина и Фабрегас.![]()
Нема проблем. Нека чека човекот.Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.
Јас по лошо го памтам, тој ден.Oпрости ми молим те, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш.
П.С
Првиот гол на Меси во дресот на Барса
Се сеќавам уште на тој ден и никад нема да го заборавам кога ги тепавме 5-1 Гимнастик и Лео го постигна првенецот.