Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Самуел Ето, Тимошчук, Даниел Прањиќ, Глен Џонсон, Џолеон Лескот, Никола Калиниќ, Бафе Гоми, Мауро Зарате

Само за овие до некаде, пак ќе пишам до некаде можам да се согласам, ама за другиве не знам кој ги додал на листата :) Зарате пример и измислен играч за Лацио ако се знае во која состојба е клубот. Ето затоа што добиваше други задачи а не да дава голови не може да биде промашен трансфер. Прањиќ мислам дека солидно си ја извршуваше работата.

Експерти, аналитичари в recycle bin :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А и вие најдовте со кој да се замарате.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
shto vika Cacko...treba da prskame protiv eksperti :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080

--- надополнето ---

Само уште 97 страни, и ќе имаме нова темичка :)))))

B

boki10messi

Гостин
Club makes formal offer for Cesc
:vozbud: Pratena oficijalna ponuda do Arsenal za Cesc.

P.S

So im e ovie od ElMundoDeportivo, stvarno ne znam.... Sekoj li dobar igrac ke kupuvame.. pocnaa gluposti da pisuvaat u posledno vreme... Da, ne ste slusnale slucajno nekoj Makedonec da vrabotile vo redakcijata??? :tv:
Dodeka citam vakvi informacii od ugledni sportski vescnici ke pocnam da mislam deka tie prepisuvaat od makedonskite, a ne nie od niv.. :toe:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ех, летово таман че го поминиме лимито. Ама она за Зарате:tapp: Идиоти, кој стаса пишува на нет

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Фала богу што ја одбиле, ни спасија 40-50 милиончиња фрлени за наше дете... Сеа треба да го остават Фабрегас да скапе у Англија, и да се земе играч -замена за двојно помала цена од оваа. Со останатите пари некој млад талентиран десен бек, кој би се согласил да биде замена за Дани, и две врапчиња со еден удар. А Фабрегас требаше да размисли пред да потпише договор до 2015 година, се надевам ке освои некој куп во Англија, и негде 2013-2014 го очекувам во Барса за реална пониска цена.
Само се плашам Лапорта да не лупне некоја срамна понуда (70-80 милки) наредниве денови.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Фала богу што ја одбиле, ни спасија 40-50 милиончиња фрлени за наше дете... Сеа треба да го остават Фабрегас да скапе у Англија, и да се земе играч -замена за двојно помала цена од оваа. Со останатите пари некој млад талентиран десен бек, кој би се согласил да биде замена за Дани, и две врапчиња со еден удар. А Фабрегас требаше да размисли пред да потпише договор до 2015 година, се надевам ке освои некој куп во Англија, и негде 2013-2014 го очекувам во Барса за реална пониска цена.
Само се плашам Лапорта да не лупне некоја срамна понуда (70-80 милки) наредниве денови.
Во целост се сложувам... Само не треба да се купува играч од средината. Доволно е да се форсира Тиаго почесто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom