Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Под негова администрација?

Росел и Лапорта заедно ја започнаа кампањата во 2003 година. Го ветуваа тогаш Бекам, но тоа не се оствари и затоа Роналдињо беше донесен како утешна награда. После некое време се скараа Лапорта и Росел, па овој ја напушти администрацијата на клубот.

Се збореше дека овој сакал да направи профит од се што е можно, сакал да стави спонзор на дресовите, и да го тргне уницеф, затоа што сметал дека тие пари што се даваат за Барса да го носи тоа лого биле само непотребен трошок. Незнам за вас, мене не ми се допаѓа тоа. Го почитувам човекот затоа што знам дека нема да се штеди за потребните засилувања, али не сакам да излезе работата како со Реал Мадрид. Не сакам копија на Перез во Барселона. Едноставно, тоа е недозволиво. Мислам дека нема да се согласи ниту еден фан на Барса на ваков потег.
Ne znaev deka bea zaedno so Laporta (fala na informacija).Kako i da e,sudejki spored nivniot odnos (kako sto se skarale) se gleda deka Rosel ima mnogu razlicni svakanja so Laporta.Sudejki po ona sto go napravi Laporta vo klubot vo negovot mandat ,veruvam vo nego i negovite zborovi koi sto gi kaza vo negovata izjava deka S.Rosel ne e dobar izbor za idninata na klubot.

Zatoa Rosel dolu!

Poz:smir:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
а кој освен тој росел се кандидира ??????

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ќе ме означи некој и мене?!

Член од
27 април 2010
Мислења
16
Поени од реакции
1
bravo za villa odlicen izbor nema da zazali veruvajte tij vo valencija koj gola gi davase a ne vo barca so xavi messi iniesta i plus i fabregas ako poit

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Како шо гледам неможам сам да се означам, па нека ме означи некој? :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
феноменални-од прв до последен

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.269
Поени од реакции
5.523
Хахахаха кога прочитав се изнасмеав...погледнете добро што пишува таму
Техничкиот директор на Барселона, Чики Бегиристајн објави дека раководството на тимот стапило во контакт со своите колеги од Расенал.

Инаку супер уште овој ни фали и да газиме пак се по ред и повторно 6 титули =)

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe daj objasnete so e rabotata so toa oznacuvanje :)
gledam i mene nekoj me oznacil, a nemam poima so znaci toa :):)

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Тагнатите т.е означените членови се фановите на Барселона на форумов. Значи, ако сметаш дека некој од форумов е фан на Барселона, ако пишува во фан-клубов, а да не е означен, означи го.

Свати Гочка? :)

B

boki10messi

Гостин
Chiki Begiristajn i oficijalno otkri deka ima pregovori i so Arsenal za Cesc Fabregas. Ako go dovedat i nego, po SP ke imame eden strasno vklopen tim. Bez podgotovki ke mozeme da ja pocneme sezonata 2010-11. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom