SHANE
Др.Акула
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.453
- Поени од реакции
- 853
Ne znaev deka bea zaedno so Laporta (fala na informacija).Kako i da e,sudejki spored nivniot odnos (kako sto se skarale) se gleda deka Rosel ima mnogu razlicni svakanja so Laporta.Sudejki po ona sto go napravi Laporta vo klubot vo negovot mandat ,veruvam vo nego i negovite zborovi koi sto gi kaza vo negovata izjava deka S.Rosel ne e dobar izbor za idninata na klubot.Под негова администрација?
Росел и Лапорта заедно ја започнаа кампањата во 2003 година. Го ветуваа тогаш Бекам, но тоа не се оствари и затоа Роналдињо беше донесен како утешна награда. После некое време се скараа Лапорта и Росел, па овој ја напушти администрацијата на клубот.
Се збореше дека овој сакал да направи профит од се што е можно, сакал да стави спонзор на дресовите, и да го тргне уницеф, затоа што сметал дека тие пари што се даваат за Барса да го носи тоа лого биле само непотребен трошок. Незнам за вас, мене не ми се допаѓа тоа. Го почитувам човекот затоа што знам дека нема да се штеди за потребните засилувања, али не сакам да излезе работата како со Реал Мадрид. Не сакам копија на Перез во Барселона. Едноставно, тоа е недозволиво. Мислам дека нема да се согласи ниту еден фан на Барса на ваков потег.
Zatoa Rosel dolu!
Poz:smir: