Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
105
Честито нека ни е титулата и нека ни се множат!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Многу ми се напраи мерак што барса освоија титула.зашто се ретките тимови кои промовираат сопствена школа, убав фудбал за очи и пред се се спротивставуваат на парите кои полека полека почнуваат да го уништуваат фудбалот. да господине Флорентино Перез, ви докажаа дека парите не носат титула. Браво за Барса, браво за Пеп и неговиот концепт , браво за целокупниот тим, Меси и Чави немаше да се тоа што се да не беше цел тим зад нив. Секоја чест!!!

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Честитки каталонци..Со стил ја завршивте сезоната..Би испаднала идиот ако не ви честитам,ама тоа е тоа..За нас повеќе среќа сл.пат :)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Yeeeeeeeee!!!!!!!!!! 20 та титула момци!!.. Барселона уште еднаш покажа дека не се предава.... Бидејки нема подобри од нас во Шпанија и во светот... VISCA BARCA!!!!! да ни се множат титулите

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
АЈДЕ МОМЦИ ЧЕСТИТО ТИТУЛА И ДА НИ СЕ МНОЖАТ .........................

VAMOS BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
WE ARE THE CHAMPIONS!

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Јаја Туре изигра маестрално. Значи дефинитвно не треба да оди на трансфер листа. Да не испадне в година да ги гледаме цело време глупостиве од Бускетс.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Почнувааааааааааа.......СТАДИОНОВ:vozbud::vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Не сум во можност да пишувам редовно овие денови но за сега мора да се најде време.
Нека и е честита 20 титула на Барселона во Примера, на сите навивачи на форумот и во целиот свет.
Сега да уживаме во задоволството што ни го приреди Барса со новата титула во Шпанија.

VISCA EL BARCA !!!!!

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Лани тројна,годинава единечна,до година никаква титула:pos2:(мала шала:smir:)
Најискрено ЧЕСТИТО на титулата,бидејки навистина ја заслуживте:)

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Ај кога ќе има клипови на јутуб од славјето ставајте. А на Алфа? ... ДА ИМ СЕ ИЗНАЕБАМ НА СЕ ЖИВО, ЦЕЛА СЕЗОНА ПРЕНЕСУВАТ ЗА НА КРАЈ НАЈГЛАВНОТО ДА НЕ ГО ДАВАТ ... НЕКА УМРАТ СИТЕ ДО ЕДЕН !!! Ниеден линк не ми работи у пичку матер, другата сезона прославата ќе ја гледам во живо па ни свети петре нема да ме спречи. Можам да замислам сеа Heathy како се осеќа.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
:pos2::pos2:
Меси: Оваа година не правам ништо чудно:):) Ајде Бускетс да држи говор сакаме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom