Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин
jas angliski sum tapa
taka da nisto ne razbrav :)
Tatko mu na Trajce, Carles Busquets bil golman na Barca i e ozenet so kerkata na Johan Krojf. A Trajce e nivni sin. Znaci Trajce budalata mu e vnuk na Johan Krojf.

Sega, jasno e se???? A nie se cudime zosto Pep go forsira, ta demek vonbracen sin :pos2:, ta ne znam sto, a toj vnuk na Krojf, pa ni malku da ne nasledil od talentot.

Серџо е оженет со ќерката на Јохан Кројф...:jaj:
:tv:Ne Trajce, tuku tatko mu. Trajce e sin na kerkata na Johan.:wink:

I

IBIZA SOUND

Гостин
offff leleeeee
pa trajce imal mnogu golemi vrski vo barsa :)
pa togas se znae deka ture ke si ja gree klupata,sakale ni ili ne sakale :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Јас па мислев Серџо е оженет со ќерката на Јохан па ми падна чудно, младо е детево :pos2: Инаку и јас сум очигледно тапа со англискиот:tapp:
Ова негово форсирање ме потсеќа на форсирањето на Олегер, и ми се чини дека влијае многу на резултатите на Барса:toe:

B

boki10messi

Гостин
Ama, ne mi e jasno so ima vrska sto e vnuk na Johan Krojf da mora da igra vo prv sostav na Barca. Moze covekot nema ni fudbalski ambicii, ama dedo Johan go tera:pos2::pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не серете.
Сигурно не игра поради врски,туку Пеп гледа нешто што ние не го гледаме.

Да беше поради врски,немаше да биде дел од Шпанската репрезентација,ваљда ќе иде и на СП.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Инаку заинтересирани за мајци има ли(Македонски Фан Клуб на Барса)????

B

boki10messi

Гостин
Не серете.
Сигурно не игра поради врски,туку Пеп гледа нешто што ние не го гледаме.

Да беше поради врски,немаше да биде дел од Шпанската репрезентација,ваљда ќе иде и на СП.
Go gleda negoviot neviden talent za gluma :pos::pos::pos:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Daj ne lupajte za Sergio...KE bide igrac od nego, ako ne mozete toa da go vidite znaci ste novi vo fodbalot...DA. Ne zasluzuva da igra vo momentot i Yaya e podobar, ama za 2-3 godini ke bide nezamenliv...Pep go znae toa i zatoa go forsira...ISto i Del Bosque...Veruvam deka da igrase yaya na dvete utakmici sega ke bevme vo finale..

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Не се чуствува отсуството на Абидал, Максвел одлично си ја врши задачата на оваа лева страна.:smir:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Нека ви е честито новото засилување ДАВИД ВИЛА.Правилен избор,извонреден напаѓач.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Daj ne lupajte za Sergio...KE bide igrac od nego, ako ne mozete toa da go vidite znaci ste novi vo fodbalot...DA. Ne zasluzuva da igra vo momentot i Yaya e podobar, ama za 2-3 godini ke bide nezamenliv...Pep go znae toa i zatoa go forsira...ISto i Del Bosque...Veruvam deka da igrase yaya na dvete utakmici sega ke bevme vo finale..
Брат, Бојан е најголем талент од младинската па не е толку многу форсиран како Бускетс. Разбирам јас да му се дава шанса по 1 полувреме, али на важни натпревари како што беше класикото, натпреварите со Арсенал и Интер, сепак тука заслужуваше некој поискусен и поквалитетен играч да игра, во случајот Туре. Јас како што пратам оваа сезона Бускетс не е здивнал освен ако не му дадат црвен.

За Виља јас додека не видам официјално на страната не верувам. И лани беше така шпекулации колку ти душа сака и на крајот ништо.

Иначе во 20те фудбалери што отпатувале се наоѓа и Алкантара, се надевам дека ќе имаме добар резултат првото полувреме, па да го видиме некоја минута на крајот.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom