Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5809:2010-04-27-08-36-19&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9
Пике: Сакам на Камп Ноу Интер да го замрази фудбалот

Дефанзивецот на Барселона, Жерард Пике се надева дека тој и неговите клубски колеги ќе направат се за играчите на Интер да го замразат фудбалот.

Утре каталонската гордост го пречекува тимот на нероазурите во реванш полуфионлниот натпревар од Лигата на Шампионите откако првиот меч заврши со победа на фудбалерите на Мурињо од 3-1.

„Сакам еден Камп Ноу каков што не сме виделе до сега, еден Камп Ноу без ниту едно празно место. Сакам играчите на Интер да ја замразат професијата фудбалер во тие 90 минути“, изјави Пике.

„Камп Ноу е поголем од Џузепе Меаца, тревата е подобра, отпката се движи побрзо и на Интер ќе им биде доста тешко да не сопрат, Камп Ноу и нашата публика се нашиот втор тренер“.

„Веднаш откако ќе започне натпреварот, Мурињо ќе биде на клупата и нема да може да превземе ништо бидејќи на теренот сме 11 против 11“, дополни младиот централен дефанзивец а кажа и дека сонувал дека неговиот тим ќе се пласира во финалето.:smir::smir::smir:

Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
Ja sonuvav deka ce bide 3-1 za barca i na penali ce Tepa Shiter!!!!:toe:

NEDAAJ BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Пике: Сакам на Камп Ноу Интер да го замрази фудбалот

Дефанзивецот на Барселона, Жерард Пике се надева дека тој и неговите клубски колеги ќе направат се за играчите на Интер да го замразат фудбалот.

Утре каталонската гордост го пречекува тимот на нероазурите во реванш полуфионлниот натпревар од Лигата на Шампионите откако првиот меч заврши со победа на фудбалерите на Мурињо од 3-1.

„Сакам еден Камп Ноу каков што не сме виделе до сега, еден Камп Ноу без ниту едно празно место. Сакам играчите на Интер да ја замразат професијата фудбалер во тие 90 минути“, изјави Пике.

„Камп Ноу е поголем од Џузепе Меаца, тревата е подобра, отпката се движи побрзо и на Интер ќе им биде доста тешко да не сопрат, Камп Ноу и нашата публика се нашиот втор тренер“.

„Веднаш откако ќе започне натпреварот, Мурињо ќе биде на клупата и нема да може да превземе ништо бидејќи на теренот сме 11 против 11“, дополни младиот централен дефанзивец а кажа и дека сонувал дека неговиот тим ќе се пласира во финалето.:smir::smir::smir:

Тоа е таа мотивација!

Верувам дека можеме да направиме пресврт. Всушност, не знам што не може да го направи овој тим на Барселона. Едноставно, преголем е капацитетот на овие играчи.

Составот според мене....

------------Валдес------------
--Алвес---Пике---Милито--Абидал
-----Чави---Јаја Туре--Кеита
------Меси---Ибра---Педро

Мислам дека после утакмицата со Ксерес, не би требало да седи Јаја на клупата. Пред недела ипол, две, пишав дека Бускетс е во подобра форма од Јаја, не дека е поквалитен, само што имаше далеку подобар период од Јаја. Овој пат е обратно. Јаја би требало да биде прв избор на Пеп, многу по самоуверено ми изгледа Јаја особено по дуелот со Ксерес.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Тешко кој тим имал ваква мотивација пред утакмица. Се печатат маици, се снимат песни, се пуштат реклами, цел град оди цела недела во дресот ... Едноставно UN TOTAL CLAM !!!!

Да се деси најважното во среда, и барса комотно може да биде прогласена за тим на боговите.

I

IBIZA SOUND

Гостин
izgleda snajder ke igra protiv barsa
utrovo treniral so igracite na inter
ke bese malku podobro da ne igrase,no nema vrska

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

Ваљда ова ќе е кореографијата :vozbud:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
добар е составот,секако Туре мора да игра во средината,додека за нападот не знам колку е спремен Хенри да изигра има опасен шут од далечина ако не оди лесно пробивањето на бункерот со други шеми....секако Педро се докажа доста досега,ама колку би била неговата брзина од корист кога се знае дека Интер ќе биде притиснат во шеснаесетникот исто неговата корпулентност не користи на овој дуел....да видиме Пеп нека одлучи,па ќе биде што ќе биде

B

boki10messi

Гостин
Napraviv prosecna starost na nasite igraci. Prosecnata starost iznesuva 27,3 godini. Najstar e Pinto(34 god), a najmlad Bojan(19 god). Ne gi smetav i igracite od B-timot koi Pep cesto gi povikuva (Bartra, Muniesa, Montoya, Thiago, Jonathan, Gai i dr.)
P.S. Na Pique da mu se pluknam u rodendenot, 02-02-1987, vtori vtori.:pos:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

Сите во дресови од Барса :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
хехе... направиле реклама со еден дрес и еден шал, кај и да одат ги даваат на луѓето :pos2:
еден човек со камера прави Диктатута и реклама :pipi:
сепак добра идеја :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
хехе... направиле реклама со еден дрес и еден шал, кај и да одат ги даваат на луѓето :pos2:
еден човек со камера прави Диктатута и реклама :pipi:
сепак добра идеја :smir:
ЉУБОМОРА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom