Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Абе да ми каже некој..Трајката нели доби жолт против интер...и нема да може да игра во среда или јас грешка сум нешто?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Mislam deka prv zolt mu e :))

Poarno da go pustat 90+ neka napravi start barem u finale da ne go gledam :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе да ми каже некој..Трајката нели доби жолт против интер...и нема да може да игра во среда или јас грешка сум нешто?
Грешка си :)

Иако доби жолт картон сепак нема 3 жолти картони.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Грешка си :)

Иако доби жолт картон сепак нема 3 жолти картони.

Пу (упс без плукање ќе кркам казна...:) ) јазк...Ај да се надеваме дека Туре ќе ќе го одигра мечот во среда...оти Трајко ептен потфрли

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пу (упс без плукање ќе кркам казна...:) ) јазк...Ај да се надеваме дека Туре ќе ќе го одигра мечот во среда...оти Трајко ептен потфрли
Мислам дека Пеп знае кој му треба за во среда така да јас речиси сигурен сум дека со Ѕуре ќе го започнеме мечот.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
И јас сум Туре да го почне мечот ама да е на неговата природна позиција. DM позиција, според FM кажано :) а Бускетс на клупа. Добра атмосфера се прави пред натпреварот, сите позитивно да мислат и нема кај да бега финалето на Бернабеу :)

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
I ja bi sakal da pocne ture..ali sve zavisi od pep..ama siguren sum deka ture ke go stai..zs vcera super odigra, a i se razbira..We`re going to Madrid !!!!!!!!! btw. cestito pobeda :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сите сакаме средината да биде со Чави-Туре-Кеита, моментално тоа ни е најсилната средина со која располагаме, али мислам дека Пеп ќе започне со Чави-Бускетс-Туре во среда.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сите сакаме средината да биде со Чави-Туре-Кеита, моментално тоа ни е најсилната средина со која располагаме, али мислам дека Пеп ќе започне со Чави-Бускетс-Туре во среда.
Да можно е и оваа,така што на Туре би имал поофанзивна улога!

B

Beck's

Гостин
sto i ne e losa ideja da go gledame Toure ko AMF,ali sepak na mestoto na Busq,neka go stai Keita

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Туре би можел да се снајде добро на таа позиција, но сепак Бускетс ми е трн во око. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom